ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Μουσικό/Müzik pαnαyιrι» στην Πλατεία Φανερωμένης

«Μουσικό/Müzik pαnαyιrι» στην Πλατεία Φανερωμένης

  • 20/11/2021 - 20/11/2021
  • Music

Η Κίνηση Πολιτισμού και η δικοινοτική ομάδα «Κύπρος Μια Πατρίδα, Όλοι Μαζί» διοργανώνουν τη μουσική δικοινοτική εκδήλωση στην πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία με την ονομασία “Μουσικό/Müzik pαnαyιrι”, παρουσιάζοντας κοινά
τραγούδια γνωστά και στις δύο κοινότητες του νησιού. 

Οι καταξιωμένες Κύπριες ερμηνεύτριες NİYAL ÖZTÜRK και ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΟΜΠΑΖΟΥ ενώνουν τις μπάντες τους σε μία, δίνοντας της το όνομα «LET’S SING TOGETHER BAND». Ετοιμάζοντας μια υπέροχη μουσική παράσταση με δίγλωσσα τραγούδια γνωστά στο ευρύ κοινό, έχουν στόχο να συντροφεύσουν τις δύο κοινότητες στις χαρές και στις λύπες τους.

Σκοπός είναι να παρουσιαστεί στο κοινό η κοινή μας πολιτιστική κουλτούρα και μέσω της μουσικής διάδρασης, να ανοιχτούν νέοι διάδρομοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο κοινοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια επανένωσης του νησιού μας.

Όραμα των διοργανωτών είναι να δημιουργηθούν οι βάσεις για το κτίσιμο νέων δικοινοτικών πολιτιστικών δράσεων και στις δύο πλευρές του νησιού ώστε η πολιτιστική δημιουργία να είναι ακόμη ένα στοιχείο που να ενώνει τους ανθρώπους του τόπου μας ένθεν και ένθεν της πράσινης γραμμής.

Info
Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
Πλατεία Φανερωμένης, 12.00
Λευκωσία

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ