ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Natalia Chebarkova: Unravelling the Layers στην Seed Gallery

Natalia Chebarkova: Unravelling the Layers στην Seed Gallery

  • 02/06/2023 - 16/06/2023
  • Events

Η Seed Gallery παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση, «Natalia Chebarkova: Unravelling the Layers». Η Seed Gallery είναι η πρώτη γκαλερί νέων στην Κύπρο, και στεγάζεται στο Cornaro Art Centre στην καρδιά της Λεμεσού. Στόχος της είναι να παρουσιάσει τους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες που κατοικούν στο νησί, και να λειτουργήσει ως μια υποστηρικτική πλατφόρμα στα πρώτα βήματα της πορείας τους.

Το πρόγραμμά της γκαλερί για το 2023 ξεκινά με την ατομική έκθεση της νεαρής ζωγράφου αφηρημένης τέχνης Natalia Chebarkova, η οποία κατάγεται από τη Ρωσία και ζει στη Λεμεσό.

Οδηγούμενη από τη βαθιά της ανάγκη να δώσει μορφή στις σκέψεις και τα συναισθήματά της, η Ναταλία προσεγγίζει την καλλιτεχνική της δραστηριότητα ως ένα διαλογιστικό ταξίδι. Μέσα από τα υποβλητικά της έργα, αναζητεί την αυτοπραγμάτωση και την χειραφέτηση από την συντηρητική ανατροφής της. Παρόλη την γνώση της στην κλασική και παραστατική ζωγραφική, η Ναταλία επέλεξε άφοβα να αγκαλιάσει την αφηρημένη τέχνη, διαμορφώνοντας την δική της ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα.

Η Natalia Chebarkova στο εργαστήρι της
Η ατομική έκθεση θα περιλαμβάνει μια συλλογή από τα τελευταία έργα της Ναταλίας σε καμβά και χαρτί, καθένα από τα οποία αντικατοπτρίζει τη συνεχή καλλιτεχνική της εξέλιξη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη δύναμη και την ομορφιά των δημιουργιών της, καθώς τους προσκαλεί σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι.
Τα εγκαίνια θα τελέσει η Προϊσταμένη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού Δρ. Νάντια Αναξαγόρου.

Ιnfo
Εγκαίνια Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
The Seed Gallery, 19.00
Cornaro Art Centre, 1A Gazi Paşa, Λεμεσός,
Διάρκεια έκθεσης 2 – 16 Ιουνίου 2023
Ώρες Λειτουργίας: Τρ.– Παρ. 10.00 – 13.00, 16.00 – 19.00 | Σαβ., 16.00 – 19.00 ή κατόπιν ραντεβού
Πληροφορίες: theseedyouthgallery@gmail.com +357 99369969

Calendar

Prev September Next

SATURDAY 23 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ