ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οnirama με guests Μαντώ & Καλλίρη σε μια μοναδική συναυλία σήμερα στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας

  • 17/03/2023 - 17/03/2023
  • Music

Οnirama με guests Μαντώ & Καλλίρη σε μια μοναδική συναυλία-party στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας από Love fm 100.7

Με έμπνευση από το αρχικό όνομα της μπάντας “Mixin’ up the medicine”, οι ONIRAMA, παρουσιάζουν το νέο τους project «Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες».

Με εφαλτήριο τα 90’s μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι ONIRAMA «ανακατεύουν» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και υποδέχονται την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ, στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, δυο εκλεκτούς εκπροσώπους της λατρεμένης εποχής των 90’s : τη Μαντώ και τον Θάνο Καλλίρη.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μια φορά το παρελθόν με το παρόν… διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Με τον Θάνο Καλλίρη και τη Μαντώ στο πλευρό τους συνθέτουν στην σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, έναν μουσικό καμβά, αφιερωμένο σε μια εποχή που άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα και μας ταξιδεύουν στη δεκαετία των 90’s, με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.

ΧΟΡΗΓΟΣ : LACTA

Info
Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Mουσείου 6
Εισιτήρια €25/€30
Προπώληση Tickethour

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ