ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2023

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2023

  • 17/11/2023 - 07/01/2024
  • Events

H Παραμυθούπολη Χριστουγέννων επέστρεψε στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η τάφρος Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου !

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

H Τάφρος Ντ’ Αβιλα αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να γευτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης έρχεται ξανά με σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο ζεστή εποχή του χρόνου!

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία » που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας!

Για 52 ολόκληρες μέρες στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικά σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο το κόσμο!

Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα μέχρι τις 17 Νοεμβρίου όπου θα ανοίξουν οι πόρτες για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Πάρκο Παλιάτσο, Βάσσος Ψαρολίμανο, Χυμοί Fontana, Coca-Cola HBC Κύπρου, Carlsberg Χωρίς Αλκοόλ, νερό Αγρός, Tuborg Your Moments, LUNO coffee, τα αγαπημένα σνακ τζαϊαντς, Cyprus Airways.

Χορηγός επικοινωνίας: Love Fm 100.7

Info
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023- Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
Τάφρος Ντ'Αβίλα, 15.00- 00.00 και σ/κ 10.00- 00.00.
Λευκωσία

Calendar

Prev February Next

WEDNESDAY 28 FEBRUARY

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
Π
Σ
Κ