ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Πεθερές» Sitting Up Comedy στο The Little Worry People

«Πεθερές» Sitting Up Comedy στο The Little Worry People

  • 12/10/2024 - 12/10/2024
  • Theatre

Μια παράσταση που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή της ιδέα, γιατί συνδυάζει sitting up comedy σε δομημένη μορφή παράστασης. Επίσης, ξεχωρίζει για το Improvisation των ηθοποιών και το podcast σκηνικό. Ταυτόχρονα η καλή χημεία των συντελεστών, το πολύ ωραίο κρασί, η μαγική και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο μικρός καλλιτεχνικός χώρος, συμβάλουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η παράσταση πραγματεύεται τις πεθερές! Με χιούμορ άμεσο και αιχμηρό η Νικολέττα και η Έλενα υποδύονται ρόλους πεθερών της διπλανής πόρτας και ίσως όχι και τόσο διπλανής. Ιστορίες που μας κάνουν να  ταυτιστούμε και να γελάσουμε!  Γελάμε και απομυθοποιούμε με καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μας και σαν νύφες κάποτε και σαν πεθερές. Όλα βέβαια είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικούς χαρακτήρες….

Μέσα από την απίστευτη δύναμη που μας δίνει το  χιούμορ, θέλουμε να στείλουμε μηνύματα αποδοχής, αγάπης και αγκαλιάζοντας την αυθεντικότητα μας ο καθένας  ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Τα υπόλοιπα επί σκηνής.

Συντελεστές: Νικολέττα Χριστοφόρου και Έλενα Κουσιαππή Ανδρουλιδάκη, Καλλιτεχνική επιμέλεια, σκηνοθεσία: Μαρία Χριστοφόρου

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα

Info
Σάββατα 12 & 19 Οκτωβρίου 2024
The Little Worry People Art and Drama Studio and Rebirth Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well-being Centre, 19.00
Ορφέως 2, Μακεδονίτισσα, Λευκωσία
Εισιτήρια €10 με ένα ποτήρι κρασί (απαραίτητη προ-πώληση εισιτηρίων)
Κρατήσεις 99358663

Calendar

Prev October Next

SUNDAY 6 OCTOBER

Δ
 
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ