ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 Ρεσιτάλ Πιάνου ''Luke Jones'' Στο The Shoe Factory

Ρεσιτάλ Πιάνου ''Luke Jones'' Στο The Shoe Factory

  • 14/10/2020 - 14/10/2020
  • Music

Με αφοσίωση στην προβολή ορισμένων από των πιο σπάνιων νεαρών ταλέντων της διεθνούς μουσικής σκηνής, το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος συνεχίζει τη μακρόχρονη συνεργασία του με το Keyboard Charitable Trust του Λονδίνου, παρουσιάζοντας τον εντυπωσιακό Ουαλό πιανίστα Luke Jones. Έχοντας αποσπάσει βραβεία σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, μεταξύ άλλων, το Δεύτερο Βραβείο και το Βραβείο Μομπού στον περίφημο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Maria Canals στη Βαρκελώνη, το Πρώτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Chopin-Roma στην Ιταλία, και το Τρίτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Κοντσέρτου του Μάντσεστερ, ο Luke Jones έχει ήδη εμφανισθεί σε σημαντικές αίθουσες ανά την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων, Σαλ Κορτώ του Παρισιού, Φιλαρμονικής του Λουξεμβούργου, Μοτσαρτέουμ του Σάλτσμπουργκ, Palau de la Musica Catalana της Βαρκελώνης, Bridgewater Hall του Μάντσεστερ. Για το ντεμπούτο του στην Κύπρο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στον συναυλιακό χώρο του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, The Shoe Factory στη Λευκωσία / 8:30μμ, ο Luke θα ερμηνεύσει ένα υπέροχο πρόγραμμα με έργα των Γ.Σ. Μπαχ, Χέντελ και Μπετόβεν.
Λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, και το κοινό καλείται όπως προμηθευτεί τα εισιτήριά του εγκαίρως, από το box office του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Γ.Σ. Μπαχ: Ιταλικό Κοντσέρτο, BWV 971
Γ.Σ. Μπαχ: Γαλλική Σουίτα Αρ.5 σε Σολ, BWV 816
Χέντελ: Σουίτα για Πληκτροφόρα Αρ.5 σε Μι, HWV 430
Μπετόβεν: Andante Favori
Μπετόβεν: Σονάτα για Πιάνο σε Ντο μείζονα, Έργο 53 ‘Waldstein’

LUKE JONES πιάνο

Ο Luke Jones έχει αποσπάσει βραβεία σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου, μεταξύ άλλων, το Δεύτερο Βραβείο και το Βραβείο Μομπού στον περίφημο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Maria Canals στη Βαρκελώνη, το Πρώτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Aci Bertoncelj στη Σλοβενία, το Πρώτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Chopin-Roma στην Ιταλία, και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πρώτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Μουσικών του Bromsgrove και το Τρίτο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Κοντσέρτου του Μάντσεστερ.

Με καταγωγή από το Ρέξαμ της Βορείου Ουαλίας, ο Luke Jones άρχισε μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 5 και έκανε το ντεμπούτο του στην ηλικία των 10 με ένα ρεσιτάλ στο Μουσείο Τεχνών Oriel Wrecsam. Έκτοτε, εμφανίσθηκε σε σημαντικές αίθουσες ανά την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων, Σαλ Κορτώ του Παρισιού, Φιλαρμονικής του Λουξεμβούργου, Μοτσαρτέουμ του Σάλτσμπουργκ, Palau de la Musica Catalana της Βαρκελώνης, Bridgewater Hall του Μάντσεστερ, St. David’s Hall του Κάρντιφ, St. George’s του Μπρίστολ, Eaton Square του Λονδίνου, ενώ έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως Εθνική Ορχήστρα του BBC Ουαλίας, Μάντσεστερ Καμεράτα, Orchestra of the Swan και Εθνική Ορχήστρα Νέων Καταλονίας. Οι συναυλίες του έχουν μεταδοθεί από σταθμούς όπως Ραδιόφωνο του BBC Ουαλίας, τηλεόραση του S4C, Radio Vaticana και Telepace στην Ιταλία, μεταξύ άλλων.

Info
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020
The Shoe Factory, 20.30
Οδός Ερμού 304
Λευκωσία
Πληροφορίες 22663871
www.pharosartsfoundation.org 

 

Calendar

Prev June Next

THURSDAY 8 JUNE

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
Π
Σ
Κ