ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Starlight 4 – Μεγάλοι Ερμηνευτές στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας

  • 09/03/2023 - 09/03/2023
  • Music

Υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού της διευθυντή Günter Neuhold, η ορχήστρα παρουσιάζει αριστουργήματα του ώριμου ρομαντισμού.
Ο διεθνούς φήμης βιολιστής Liviu Prunaru δυστυχώς δεν είναι σε θέση να συμπράξει μαζί μας στις συναυλίες. Είμαστε ευτυχείς καθότι τον αντικαθιστά ο πολυβραβευμένος βιολιστής Stephen Waarts - ένα ταχύτατα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του βιολιού!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Jean Sibelius: Κοντσέρτο για βιολί σε Ρε ελάσσονα, έργο 47
Johannes Brahms: Συμφωνία αρ. 2 σε Ρε μείζονα, έργο 73

H έμφυτη ποιητική μουσικότητα του Stephen Waarts τον έχει εδραιώσει ως ένα σταθερά αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη. Ο Waarts θα ερμηνεύσει το εξαιρετικά δεξιοτεχνικό Κοντσέρτο για βιολί του Jean Sibelius. Η συναυλία θα κλείσει με τη μελωδική, γεμάτη συναισθηματικές αντιθέσεις Δεύτερη Συμφωνία του Johannes Brahms.

Ο Stephen Waarts έχει παρουσιαστεί σε φημισμένες αίθουσες και φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, με σπουδαίες ορχήστρες και μαέστρους όπως οι Christoph Eschenbach, Marin Alsop, Κωνσταντίνος Καρύδης και Nicholas McGegan, ανάμεσα σε άλλους. Στη διάρκεια της καλλιτεχνικής σεζόν 2022/23 πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την Ορχήστρα του Konzerthaus Βερολίνου υπό τον Stephanie Childress, και τη Φιλαρμονική του Ισραήλ υπό τον Sir András Schiff. Ο Stephen Waarts είναι νικητής πολλών διαγωνισμών και αποδέκτης βραβείων, περιλαμβανομένων του Βραβείου Ορχήστρας στα Διεθνή Βραβεία Κλασικής Μουσικής της Συμφωνικής Ορχήστρας της Λουκέρνης το 2019 και 1ου βραβείου στον Διαγωνισμό Menuhin το 2014. To 2022 ηχογράφησε για την Alpha Classics το Κοντσέρτο για βιολί αρ. 1 του Mozart με την Camerata Schweiz υπό τον Howard Griffiths.

Χρυσός Χορηγός: Perestroika (Cyprus) Ltd
Υποστηρικτές: PwC Cyprus, Θέατρο Ριάλτο

Τιμές εισιτηρίων:
Ζώνη Α: €25 / €18 (μειωμένο)
Ζώνη Β: €20 / €15 (μειωμένο)
Ζώνη Γ: €17 / €12 (μειωμένο)

Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων:
Μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι, πολύτεκνες και πενταμελείς οικογένειες με παρουσίαση ταυτότητας.
Δωρεάν είσοδος σε άτομα με αναπηρίες.

Προπώληση εισιτηρίων:
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας:
• Aπό την ιστοσελίδα https://cyso.interticket.com ,
• Tο Ταμείο του Θεάτρου Παλλάς κάθε Τετάρτη 16:00-19:00.
• 2 ώρες πριν την έναρξη.

Info
Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Μουσείου 6
Πληροφορίες: 22 463144
www.cyso.org.cy 

 

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ