ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Τετράδυμοι»  στο Μασκαρίνι

«Τετράδυμοι» στο Μασκαρίνι

  • 22/01/2023 - 22/01/2023
  • Theatre

Οι «ΤΕΤΡΑΔΥΜΟΙ» επιστρέφουν, για ένα δεύτερο μίνι κύκλο παραστάσεων.Τέσσερις (4) παραστάσεις στη Λευκωσία και μία (1) παράσταση στη Λεμεσό. Η διασκευή του γνωστού παραμυθιού του Πάντσιο Πάντσεφ «Το παραμύθι για τους Τετράδυμους» διασκευασμένη από τον Πέτρο Κονόμου, κοντά σας και πάλι, στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ, στα Λατσιά.
Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια όμορφη και ρομαντική ιστορία , που στόχο έχει να δείξει σε μικρούς και μεγάλους τη συναισθηματική και όχι την υλιστική αξία των πραγμάτων. Οι Τετράδυμοι είναι ίδιοι στην όψη, σαν τέσσερις σταγόνες νερό, μα ο χαρακτήρας τους είναι εντελώς διαφορετικός. Ξεκινούν λοιπόν ένα ταξίδι για να κερδίσουν το σεβασμό της μητέρας τους και να αποδείξουν πως μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους φτερά στη ζωή. Τεμπελιά, διασκέδαση, πονηριά, κλεψιά αλλά και αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση και πίστη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Τέσσερις όψεις του ίδιου νομίσματος, που λειτουργούν μέσα στην παράσταση, σαν μία μικρογραφία του κόσμου μας. Ποιoς τελικά θα καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό της μάνας του, αλλά και την καρδιά της Αγνής, που τους περιμένει να γυρίσουν υπομονετικά.

Η θεατρική διασκευή του παραμυθιού είναι του Πέτρου Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψαν ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος και Σταύρος Μακρής ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρης Δημητρίου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Έφη Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Δημητρίου και Άντρη Κούκου. Η πρεμίερα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Θέατρο Μασκαρίνι στα Λατσιά. Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 10:30πμ.

Info
Kυριακή 22 Ιανουαρίου 2023
Θέατρο Μασκαρίνι, 10.30
Αθαλάσσης 4 Λατσιά
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 99485083, 22270420

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ