ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
“The Italian Way” στο Vinylio Wine Etc

“The Italian Way” στο Vinylio Wine Etc

  • 28/10/2024 - 28/10/2024
  • Events

Στην καρδιά της Λεμεσού, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, σας προσκαλούμε σε μια απολαυστική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε, στο @vinylio_wine_etc και το @vinylio_pikap_wine_deli.

Ελάτε να απολαύσετε φρεσκοαλεσμένο καφέ 100% Arabica, δροσερό Aperol Spritz, αφρώδες Prosecco, και λαχταριστό Mimosa Cocktail. Σας περιμένουν επίσης σπιτικές αρτολιχουδιές, ζεστό, φρεσκοφουρνισμένο γεμιστό ψωμί και λαχταριστό σπιτικό κέικ, μαζί με άλλες νόστιμες λιχουδιές που θα φέρουν την ιταλική γεύση στο τραπέζι σας!

Αυτή η εκδήλωση είναι ο τρόπος μας να σας καλωσορίσουμε στο νέο μας project, το Vinylio Wine Etc & το Pik Up, εμπνευσμένο από το πάθος και τη ζωντάνια της Ιταλίας — “The Italian Way”. Τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα ανοίγουμε τις πόρτες μας από το πρωί μέχρι το απόγευμα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί, φρεσκοαλεσμένο καφέ και νόστιμες επιλογές για πρωινό ή ελαφρύ μεσημεριανό!

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας για αυτή την όμορφη στιγμή. Φέρτε τους φίλους, την οικογένεια και την καλή σας διάθεση, για μια μέρα γεμάτη υπέροχα φαγητά, ποτά και ακόμη καλύτερη παρέα!

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να σας κεράσουμε, αγαπημένοι μας! 

Η ομάδα του Vinylio Wine Etc & Pik Up.

Info
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2024
Vinylio Wine Etc, 10.00-13.00
Λεμεσός

Calendar

Prev October Next

TUESDAY 22 OCTOBER

Δ
 
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ