ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Το Κόκκινο Φόρεμα της Σαβέλ» στο Παττίχειο Λεμεσού

«Το Κόκκινο Φόρεμα της Σαβέλ» στο Παττίχειο Λεμεσού

  • 08/01/2022 - 09/01/2022
  • Theatre

 «Το κόκκινο φόρεμα της Σαβέλ» ζωντανεύει στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, σε τέσσερεις μοναδικές παραστάσεις, στέλνοντας σε όλους μας ηχηρά μηνύματα.

Μια ιστορία ζωής, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίνας Μιχαηλίδου Καδή, το οποίο πραγματεύεται το ευαίσθητο και συνάμα επίκαιρο ζήτημα της προσφυγιάς, μέσα από τα παιδικά μάτια της Σαβέλ.

Σε μια μέρα η Σαβέλ άφησε το σπίτι της και ό,τι άλλο αγαπούσε, ταξιδεύοντας στην άλλη άκρη της γης. Το μόνο πράγμα που μπόρεσε να πάρει μαζί της ήταν το κόκκινο φόρεμα που της είχε χαρίσει στα γενέθλιά της, η γιαγιά της. Και η Σαβέλ δεν το αποχωρίζεται ποτέ…

Μια παράσταση από το θέατρο «Αντίλογος», σε σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη, εμπνευσμένη από τις ιστορίες χιλιάδων παιδιών, που ο πόλεμος τα αναγκάζει να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον, στο μακρινό άγνωστο, μέσα από ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι επιβίωσης.

Οι παραστάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου Λεμεσού στο έργο «Λεμεσός – μια πόλη, ο κόσμος όλος» και στο Δίκτυο Διαπολιτισμικών Πόλεων του Συμβουλίου της Ευρώπης, για ενίσχυση της εκστρατείας κατά των αρνητικών φημολογιών που αφορούν τους μετανάστες.

Info
Σάββατο 8- Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022
Παττίχειο Λεμεσού, 16.00 & 17.30 Κυρ. 10:30 & 12:00
Είσοδος Δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση θέσεων
Πληροφορίες 25377277
www.pattihio.com.cy 

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ