ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To σύμπαν του Τσιτσάνη στο Δημ. Θέατρο Λατσιών

  • 24/11/2021 - 24/11/2021
  • Music

Ο Δημήτρης Φανής, έχει επανειλημμένως αποδείξει, ότι είναι ένας στρατιώτης του πολιτισμού! Πιστός στις αξίες της τέχνης του, που με ευλάβεια υπηρετεί σχεδόν 30 χρόνια, ανεβάζει την μουσική παράσταση «Το Σύμπαν του Τσιτσάνη».

Πρόκειται για μια υψηλών προδιαγραφών παράσταση, η οποία πραγματεύεται το πολύτιμο έργο του κορυφαίου λαϊκού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη. Είναι αφενός, μια καλλιτεχνική ενέργεια, που εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του Δημήτρη Φανή, για προβολή και αναβάθμιση του ποιοτικού τραγουδιού. Αφετέρου είναι μια κατεξοχήν πολιτική πράξη, η οποία μέσα στους χαλεπούς καιρούς που διέρχεται ευρύτερα ο καλλιτεχνικός χώρος, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, πως ο πολιτισμός είναι η ανάσα της κοινωνίας, είναι ζωή!

Με αφορμή λοιπόν το έργο του μεγάλου δασκάλου του, ο κύπριος καλλιτέχνης συνεργάζεται με τον φίλο του, καταξιωμένο μουσικό Νεοκλή Νεοφυτίδη. Επιστρατεύουν μια μεγάλη ομάδα Κυπρίων μουσικών, μια 14μελή μικτή ορχήστρα, αποτελούμενη από συμφωνικά και λαϊκά όργανα και κάνουν μια εξερεύνηση στο απέραντο σύμπαν του σπουδαίου συνθέτη. Στην προσπάθεια αυτή συμπράττει το φωνητικό σχήμα Sinfonia Magistrale της Ρούλλας Τυρίμου.

Ιnfo
Tετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Δημ. Θέατρο Λατσιών, 20.30
Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 57
Λατσιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €12
Προπώληση SOLD OUT Tickets
Καταστήματα Stephanis
Πληροφορίες 99650187

Calendar

Prev April Next

TUESDAY 23 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ