ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρισβούννι Λαβ Στόρις» στο Παττίχειο Λάρνακας

  • 30/05/2022 - 30/05/2022
  • Theatre

Υπάρχει τελικά το Τρισβούννι;;
Και που ακριβώς βρίσκεται;
Γιατί το ονόμασαν έτσι;

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, μαζί με «ανορθόδοξους» έρωτες αλλοτινών εποχών, θα «δώσει» η φετινή θεατρική παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Παρωδία κάνει πρεμιέρα στις 30/5/2022 στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Ο τίτλος του έργου «Τρισβούννι Λαβ Στόρις» συνθέτει τα όσα θα διαδραματιστούν επί σκηνής, παντρεύοντας το παρελθόν με το μέλλον, σε ένα ιδιόμορφο και διασκεδαστικό ιδίωμα κυπριώτικου σκετς.

Το έργο διαδραματίζεται σε μια Κύπρο πιο «παραδοσιακή», με στολές εποχής και την κυπριακή τοπολαλιά σε πρώτο πλάνο, η Θ.Ο. Παρωδία υπόσχεται στο κοινό ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο μέσα από ευτράπελες και κωμικές καταστάσεις. Ένα χωριό με ιδιόμορφους κατοίκους, μια αναπάντεχη επίσκεψη, γαμπροί που δεν πληρούν τα «κριτήρια» και «απαγορευμένοι έρωτες» αποτελούν τα συστατικά της κωμωδίας «Τρισβούννι Λαβ Στόρις» που όπως πάντα θα χαρίσει άφθονο και απεριόριστο γέλιο.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία του έργου ανήκει στο Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ την παράσταση «ντύνει» μουσικά ο Ανδρέας Λιασής. Το τραγούδι του έργου «Η Βρύση της Αγάπης» ερμηνεύει η σοπράνο Μαρία Θεοδώρου, σε μουσική Ανδρέα Λιασή και στίχους Δωρόθεου Δωροθέου, ενώ ο σχεδιασμός των σκηνικών ανήκει στον Μηνά Αλαμπρίτη. 

Info
Δευτέρα 30 Μαΐου 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15
Πληροφορίες 99499413/99813804
Προπώληση Tickethour

Calendar

Prev July Next

TUESDAY 5 JULY

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ