ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά» στο Μασκαρίνι

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά» στο Μασκαρίνι

  • 14/02/2021 - 14/02/2021
  • Theatre

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά». Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, της μεγαλύτερες αξίες αυτής της ζωής. Η πίστη, η καλοσύνη, η αγάπη, η προσφορά και η τιμιότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος που φωτίζει τις ψυχές κάθε παιδιού αλλά και κάθε ενήλικα.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Λίγα λόγια για το έργο:
Το βράδυ που η μικρή μας ηρωίδα, η Μαίρη Λη, κλείνει τα δώδεκα της χρόνια, έρχεται αντιμέτωπη με τον κύριο Σκοτεινό, που προσπαθεί να εξαφανίσει, μια για πάντα, τα παραμύθια. Έτσι η μικρή Μαίρη Λη, δεν έχει παρά να βάλει μπρος το σχέδιό της, για να σώσει τα παραμύθια κι έτσι κάνει μια ευχή στο πιο λαμπρό αστέρι τ’ουρανού για να την βοηθήσει. Εμφανίζονται στο παράθυρό της ο Πήτερ Παν και το Τζίνι και μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι στα παραμύθια, ψάχνοντας να βρούν τη λύση στο πρόβλημά τους. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, δράση, απίστευτες γκάφες και πολύ χιούμορ, που τους βοηθά να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας, τι σημαίνει πραγματική φιλία, αγνή αγάπη, αλλά και το πόσα πολλά μπορούμε να πετύχουμε ενωμένοι. Θα καταφέρει άραγε η Μαίρη Λη, μαζί με τους άλλους ήρωες, να γλιτώσουν απο τον Σκοτεινό και να σώσουν τα παραμύθια;

Το κείμενο υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Την αυθεντική μουσική σύνθεσε ο Στυλιανός Γερασίμου ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρης Δημητρίου. Τις κούκλες έφτιαξε η Βασιλική Ανδρέου. Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Πέτρος Τίγρης, Ειρήνη Σαλάτα, Άντρη Κούκου και Πόλυς Χατζηκώστας. Στην παράσταση ακούγονται οι φωνές, του Μάρκου Ιούλιου Δρουσιώτη και της Βίκης Γεωργιάδου.

Info
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Μασκαρίνι, 10.30
Αρ. Μακαρίου 5 Λατσιά
Εισιτήρια €8
Κρατήσεις 99485083, 22270420

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ