ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Uriah Heep στο Παττίχειο Λεμεσού

  • 20/09/2022 - 20/09/2022
  • Music

Έρχονται Κύπρο για πρώτη φορά στην ιστορία τους, για να γιορτάσουν την επέτειο της 50ετούς πορείας τους με ένα τρίωρο σόου.

Οι δημιουργοί και ερμηνευτές πολλών εμβληματικών ροκ τραγουδιών, μεταξύ των οποίων τα «Easy Living» και «July Morning», θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους, σε δύο πολλά υποσχόμενα live, στη Λεμεσό, στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 και τη Λευκωσία, στις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Ένα θρυλικό συγκρότημα, που μαζί με τους μεγάλους Led Zeppelin, Black Sabbath και Deep Purple, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλασικού hard rock ήχου. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους «...Very ‘Eavy, ...Very’ Umble» σήμανε την εμφάνιση ενός νέου μουσικού κινήματος που θα μεσουρανούσε στα 70s και θα ενισχυόταν ακόμα περισσότερο στα 80s.

«Gypsy», «Bird of Prey» και «Walking in Your Shadow», είναι τραγούδια που γνωρίζουμε όλοι και που υπήρξαν η αφετηρία της πορείας των Uriah Heep, μια πορεία που οδηγεί στο επερχόμενο tour του 2022. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας τους οι Uriah Heep έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα studio και live albums, έχουν πουλήσει πάνω από 45 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν παίξει σε περισσότερες από 4000 συναυλίες, σε 60 χώρες. Η επί 50 συναπτά έτη αφοσίωσή τους στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, ο χαρακτηριστικός ήχος και ο αμείωτος ενθουσιασμός τους, τούς έχρισε ιδρυτές του hard rock και έβαλε τη μουσική τους στις καρδιές των πιστών fans τους οι οποίοι τους ακολουθούν αδιαλείπτως από τα 70s.

INFO
Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022
Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.00
Αγίας Ζώνης 4, Λεμεσός
Εισιτήρια €25-€120
Προπώληση soldouttickets

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ