ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Wish upon a star» σήμερα στο Δημ. Θέατρο Λευκωσίας

  • 02/01/2022 - 03/01/2022
  • Music

Tραγούδια και μουσική Wallt Disney και άλλα musicals

Το απόλυτο οικογενειακό σόου, ένα αφιέρωμα σε τραγούδια και μουσική από τα αγαπημένα μας μιούζικαλ και παιδικές ταινίες. BEAUTY AND THE BEAST, FROZEN, LION KING, THE ΗUNCHBAK OF NOTRE DAME, SLEEPING BEAUTY, PHANTOM OF THE OPERA, WICKED είναι μόνο μερικά. Ένα υπέροχο δώρο για την οικογένεια και τους φίλους. Θα παρουσιαστούν διαχρονικά τραγούδια και μουσική που ζωντανεύουν στη σκηνή από 100 καλλιτέχνες.

Επί σκηνής θα βρεθούν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από Ελλάδα, ο Γιώργος Περρής και η Μαρίζα Ρίζου, οι οποίοι για πρώτη φορά συναντώνται καλλιτεχνικά και σε τέτοιου είδους μουσική παράσταση, κάτι που τους ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Μαζί τους οι Κύπριοι σολίστ σολίστ Αλίκη Χρυσοχού, Ριάνα Αθανασίου, Ανδρέας Αροδίτης, η Παιδική Χορωδία και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Λεμεσού «TrakArt», υπό την διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη.

Όλοι οι καλλιτέχνες με την συνοδεία της μοναδικής ορχήστρας και τις ωραίες ερμηνείες αποτελούν τον μαγικό συνδυασμό για μια παραμυθένια, πρωτότυπη και εκθαμβωτική παράσταση. Επίσης έχουν γραφτεί από τον Κώστα Πετρίδη κείμενα που ντύνουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο την όλη παράσταση, συνδέοντας τα τραγούδια με εικόνες. Από τεχνικής πλευράς, τη δική του πινελιά στη παράσταση έχει ο Ben Rogers ειδικός στους σχεδιασμούς σκηνικών και ειδικών φωτισμών με πείρα πολλών χρόνων σε musicals στα διάσημα θέατρα του West End του Λονδίνου και μεγάλες συναυλίες του εξωτερικού.

Info
Κυριακή 2- Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας, 16.00 (Δευ.20.00)
Λεωφόρος Μουσείου 4, Λευκωσία
Eισιτήρια €15/ €30
Προπώληση Tickethour

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ