ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Χρήστος Θηβαίος Παναγιώτης Μάργαρης στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου

Χρήστος Θηβαίος Παναγιώτης Μάργαρης στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου

  • 09/05/2024 - 09/05/2024
  • Music

Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας, με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης.

Μετά τις περσινές, πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους, επιστρέφουν στην Κύπρο, για να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με τα τραγούδια γυμνά αλλά και γυμνασμένα, όπως τη στιγμή που έρχονται στο φως.

Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης να παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα. Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές.

Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν χρειάζεται εξηγήσεις.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια. Ξεχωριστή στιγμή της παράστασης η παρουσίαση του πρώτου τους κοινού τραγουδιού σε μουσική Παναγιώτη Μάργαρη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ZONE A:€25
ZONE B: €20
ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ: €15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Info
Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
Δημ. Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100
Προπώληση Ticketmaster.cy
Πληροφορίες 99430654.

Calendar

Prev April Next

SATURDAY 27 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ