ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρήστος Θηβαίος– Παναγιώτης Μαργαρης στο Ριάλτο

  • 04/03/2023 - 04/03/2023
  • Music

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.

Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.

Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

Μια μοναδική συνάντηση – αφήγηση που θα γράψει ιστορία…
Λίγα λόγια για τον Χρήστο Θηβαίο: Ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο Χρήστος Θηβαίος δραστηριοποιείται στο χώρο του τραγουδιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχοντας γράψει διαχρονικά κομμάτια για τον εαυτό του και άλλους κι έχοντας συνεργαστεί με πάρα πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες επί σκηνής, πέραν της δισκογραφίας, όπως τους Μαρία Φαραντούρη, Χάρις Αλεξίου, Θάνο Μικρούτσικο, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αρλέτα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Κούτρα, Μίλτο Πασχαλίδη κ.ά.

Όλοι γνωρίζουμε τραγούδια που φέρουν τη συνθετική ή ερμηνευτική υπογραφή του, όπως «Ο γορίλας», «Ο Άμλετ της σελήνης», «Βροχή μου», «Γυναίκα», «Μέρες αδέσποτες» και πολλά άλλα..

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Μάργαρη: Ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι Έλληνας κλασικός κιθαριστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασική κιθάρα και ανώτατα θεωρητικά. Τον Ιούνιο του 2000 του απονεμήθηκε το δίπλωμα κλασικής κιθάρας με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο εξαιρετικής επίδοσης.

Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε συναυλίες το 1990 και από τότε έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει περίπου 1700 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αφρική.

Έχει ηχογραφήσει 16 προσωπικά άλμπουμ, τα περισσότερα εκ των οποίων έφτασαν στο top10 των επίσημων Ελληνικών charts της IFPI. Το άλμπουμ "Πρελούδιο στον έρωτα" κατέκτησε την κορυφή, φτάνοντας τον Φεβρουάριο του 2020 στην πρώτη θέση των πωλήσεων της Ελλάδας. Οι συνολικές πωλήσεις της δισκογραφίας του έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Μεγάλος Χορηγός: Invel
Χορηγοί επικοινωνίας: H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, LOVE 100,7, ΡΙΚ, ΚΑΝΑΛΙ ΕΞΙ
Χορηγός Φιλοξενίας: Alinea

Info
Σάββατο 4 Μαρτίου 2023
Θέατρο Ριάλτο, 20.30
Ανδρ. Δρουσιώτη Πλ. Ηρώων Λεμεσός
Eισιτήρια €20/€15
Προπώληση www.rialto.com.cy
Πληροφορίες 77777745

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ