ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Afternoon meet up στο Gallery Stasikratous

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Το δημοφιλές εστιατόριο στο κέντρο της πόλης παρουσιάζει μια νέα εμπειρία την ερχόμενη Κυριακή, προτείνοντας ένα είδος διασκέδασης που «παίζει» πάρα πολύ στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή (266/3) πάμε Gallery Stasikratous και απολαμβάνουμε το brunch - lunch γεύμα μας σε συνδυασμό με το ειδικά διαμορφωμένο cocktail menu, σε ένα «Afternoon meet up», σε ρυθμούς ταξιδιάρικης μουσικής από τον DJ African Stevenson.

Το μενού των cocktails περιέχει εκλεπτυσμένες επιλογές από ρούμι και Gin, όπως το Bumbu x Pimento (Rum) και το McQueen & The Violet Gog (Gin).

Το event θα παρουσιάζει με ένα μοναδικό τρόπο το κυριακάτικο brunch - cocktail early afternoon concept που έχει κυρίως αγαπηθεί στο εξωτερικό. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν μαζί με τα cocktails τους το νέο brunch - lunch μενού του Gallery Stasikratous, με χορταστικές, γευστικές και πολύ instagrammable επιλογές όπως το “Eggcellent Acovado Toast", το “Berrylicious French Toast” και το “House of the Rising Chicken Croissant”.

Την Κυριακή στο Gallery Stasikratous λοιπόν, στις 14:00 μέχρι αργά το απόγευμα!

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Gallery Stasikratous στο κέντρο της Λευκωσίας