ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Gallery Stasikratous στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Το αγαπημένο εστιατόριο της πρωτεύουσας, μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση στον χώρο του, αλλά και μια σημαντική αλλαγή στο lunch-brunch μενού του, είναι έτοιμο υποδεχτεί και πάλι τους πελάτες του, πλέον σε έναν μοντέρνο χώρο όπου η τέχνη και το κομψό design πρωταγωνιστούν.

Συγκεκριμένα, τον χώρο διακοσμούν εντυπωσιακά έργα τέχνης και πίνακες, σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τη γνωστή πινακοθήκη Kapopoulos Fine Arts. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τη στιλάτη διακόσμηση σε συνδυασμό με τα έργα καταξιωμένων ζωγράφων όπως ο Αλέκος Φασιανός, ο Aiiroh και ο Δημήτρης Γέρος είναι πραγματικά μοναδική, ενώ σαφώς δένει εξαιρετικά με τις απαιτήσεις ενός κεντρικού εστιατορίου στην περίφημη οδό Στασικράτους.

Στο Gallery Stasikratous θα βρείτε ένα μενού που περιλαμβάνει εξαιρετικά πιάτα για lunch και brunch, καθώς και καφέ πρώτης ποιότητας.

Οι σεφ χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά για να παρασκευάσουν πιάτα ικανά να σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Στα νέα πιάτα για μεσημεριανό συμπεριλαμβάνεται το χταποδάκι με ελληνικό πουργούρι, το Mediterranean Shrimps ή Chicken Linguine, η σπέσιαλ σπιτική συνταγή με λουβί, καβουρδισμένο φουντούκι, μέντα και καρότο και φυσικά τα κλασικά Gallery πιάτα που λάτρεψε η Λευκωσία. Εντυπωσιακό είναι σαφώς και το Chicken Avo-beet-iful bowl, ένα πιάτο με μαριναρισμένο κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο, μαγειρεμένο παντζάρι, μπρόκολο και φουντούκια.

Επιπλέον, το Gallery Stasikratous προσφέρει μια εκλεκτή λίστα κρασιών που θα συνοδεύσουν το φαγητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εδώ και λίγους μήνες, δίκαια, το Gallery Stasikratous θεωρείται από τις καλύτερες επιλογές μεσημεριανού φαγητού και brunch, που αγαπήθηκε από τους γείτονες της κεντρικής οδού και τις γύρω εταιρίες.

Σύντομα αναμένονται και περισσότερες πληροφορίες για το νέο brunch menu.

Info
Τηλ. 22270061
Στασικράτους 47, Λευκωσία
Δ-Κ  09.00 - 17.00