ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10+1 Ιδέες για το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας

WIZ TEAM

To 3ήμερο είναι εδώ, ανοιξιάτικο και αισιόδοξο. Η ζωή στις πόλεις επανέρχεται αργά-αργά στους ρυθμούς της κανονικότητας και οι επιλογές για έξοδο είναι αρκετές. Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις σηκώνουν αυλαία και υπόσχονται να δώσουν νόημα στο Σαββατοκύριακο μας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Μαζωνάκης- Online

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 Live Streaming Συναυλίες με γενικό τίτλο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”.

Οι Live Streaming συναυλίες αποτελούν θέαμα υψηλών προδιαγραφών με δυνατότητα διάδρασης με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Τα VIP Εισιτήρια εξασφαλίζουν επιπλέον 45' encore με τον καλλιτέχνη και 1 δωρεάν πρόσβαση On Demand Viewing.

Μετά την αγορά εισιτηρίων για τις On Demand προβολές πατήστε στο "ΔΕΙΤΕ ONLINE" ποιο κάτω και χρησιμοποιήστε τον 10-ψήφιο κωδικό σας.

Info
Σάββατο 6- Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
On demand 24h
Eισιτήρια €15
Αγορά και προβολή www.soldoutticketbox.com 

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στο Θέατρο Ριάλτο

Σε ζωντανή συναυλία και ταυτόχρονη δωρεάν διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του Θεάτρου Ριάλτο στο ΥouTube

Στην τρίτη συναυλία της σειράς «Μουσική στα Θέατρα της Κύπρου», η Σ.Ο.Κ. παρουσιάζει ένα ελκυστικό πρόγραμμα με έργα Tchaikovsky και Beethoven. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 19:00 ζωντανά στο Θέατρο Ριάλτο με τον επιτρεπόμενο αριθμό των 50 θεατών και θα μεταδίδεται ταυτόχρονα διαδικτυακά από το κανάλι του Θεάτρου στο ΥouTube (Rialto Theatre Limassol) με ελεύθερη πρόσβαση.

Info
Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 19.00
Εισιτήρια: €12, €7, €5
Προπώληση rialto.interticket.com - Rialto App και
Στο ταμείο του Θεάτρου Δευ.- Παρ. 10.00-15.00 – Τηλ. 77 77 77 45
Πληροφορίες 22 463144, www.cyso.org.cy 

Μητροπάνος στο Ηρώδειο σε online μετάδοση

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου οικογενειάρχη και φίλου Δημήτρη Μητροπάνου.

Ιnfo
Σάββατο 13 Μαρτίου 2021
Στις 19:00 ώρα Ελλάδας και 30 ώρες on demand
Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/dimitris-mitropanos-ta-tragoudia-tis-zois-mou/ 

«Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά» στο Ριάλτο

Μια παράσταση του Δημήτρη Φανή
Στο πλαίσιο των συναυλιών της Κίνησης Πολιτισμού «Κανένας μόνος του»

Η Κίνηση Πολιτισμού σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο παρουσιάζουν την εξαιρετική παράσταση του Δημήτρη Φανή, Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Κίνησης για στήριξη των ανθρώπων του πολιτισμού, υπό το γενικό τίτλο «Κανένας Μόνος του».

Info
Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 18.00 (Διάρκεια: 90’)
Εισιτήρια: € 10
Εισιτήρια για Θέατρο Ριάλτο www.rialto.com.cy Rialto App
Διαδικτυακά Εισιτήρια (Προβολή & Αγορά) www.soldoutticketbox.com 
Πληροφορίες: 77777745 / 99650187

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο Θάνατος του Εμποράκου» στο ΘΟΚ

H Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ ανεβάζει, το αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ο Θάνατος του Εμποράκου» σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους. Μια από τις κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης αμερικανικής δραματουργίας, μια τραγωδία του απλού ανθρώπου, ένα έργο για την πτώση και τη διάψευση των ιδανικών, που πραγματεύεται την αποτυχία των προτύπων της ευτυχίας, με επίκεντρο τη συγκρουσιακή σχέση πατέρα-γιου. Ο Εμποράκος του Άρθουρ Μίλλερ είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανθρώπου που συνθλίβεται μέσα στις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες του «αμερικανικού ονείρου». Ο ήρωας-αντιήρωας του έργου, ο μικροπωλητής Ουίλλυ, αποτελεί ένα πανανθρώπινο σύμβολο του σύγχρονου ανθρώπου μέσα στην αμείλικτη πραγματικότητα της υλιστικής κοινωνίας. Ο θεατής παρακολουθεί επί σκηνής την προσπάθεια για επιβίωση του μικρομεσαίου πολίτη σε μια κοινωνία καταναλωτική, όπου οι ηθικές αξίες ξεπέφτουν και το μόνο που απασχολεί τον κόσμο είναι το χρήμα.

Info
Παρασκευή 12 - Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
ΘΟΚ, 18.00
Γρηγόρη Αυξεντίου 9 Λευκωσία
Εισιτήρια Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ (77772717)
www.thoc.org.cy 

«Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» στο ARTos

Η Fresh Target Theatre Ensemble παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη το θεατρικό έργο «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» του Σαμ Στέινερ σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρνακκίδου.

Το συγγραφικό ντεμπούτο του Σαμ Στέινερ στα θεατρικά δρώμενα, διαδραματίζεται σε μια εποχή που τα κοινωνικά δίκτυα έχουν «στοιχειώσει» την ζωή μας. Μια αλληγορική ιστορία ενός ζευγαριού που προσπαθεί να γνωρίσει, να επικοινωνήσει και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον. Παρουσιάζει μια δυστοπική συνθήκη που θυμίζει ανησυχητικά το σήμερα, μια συνθήκη με αμφισβητήσιμες πολιτικές και ολοένα και πιο λογοκριμένες σκέψεις. To «Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons» αναδεικνύει τη δύναμη της γλώσσας και εξερευνά τη σημασία της επικοινωνίας μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις.
Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.

Info
Παρασκευή 12 – Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
ARTos, 18.30
Λεωφ Αγ. Ομολογητών 64, Λευκωσία
Εισιτήρια: €12 (ενιαίο)
Πληροφορίες 7777 7040
https://shop.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=3371 

«Ψέμα στο Ψέμα» στο Σατιρικό

Με την πιο αντρεπτική, αστυνομική κωμωδία του Άντονι Νίλσον, «Ψέμα στο Ψέμα» επιστρέφει η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου σε Παγκύπρια πρώτη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Δύο ευαίσθητοι, καλόκαρδοι αλλά όχι ιδιαίτερα ευφυείς αστυνομικοί, ο Γκόμπελ και ο Μπλάντ, έχουν ένα τελευταίο καθήκον προτού επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πρέπει να αναγγείλουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν. Μην αντέχοντας όμως να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, ξεκινούν να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο, προκαλώντας έτσι μια σειρά από απρόσμενες εξελίξεις, απίθανες ανατροπές και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις.

Info
Σάββατο 13- Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Σατιρικό Θέατρο, 18.30
Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Εισιτήρια €15 / €12
Κρατήσεις 22312940, 22421609
Προπώληση: www.soldoutticketbox.com 

«Beat the Devil» στη Λεβέντειο

Ο David Hare υπήρξε από δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, ενώ κατέχει BAFTA, Χρυσή Άρκτο και τα Βραβεία Λόρενς Ολίβιε, New York Drama Cristic’s Circle, Evening Standard, London Theatre Critics, Drama Desk και PEN/Pinter.

Την ίδια μέρα που η Βρετανική κυβέρνηση έκανε επιτέλους την πρώτη από τις δύο αποφασιστικές παρεμβάσεις που οδήγησαν στο ύποπτα αργοπορημένο lockdown (Μάρτιος 2020), ο David Hare προσβλήθηκε από τον Covid-19. Τότε κανείς δε φαινόταν να ξέρει πολλά γι’ αυτό, και πολλοί γιατροί δεν είναι και πολύ σίγουροι ότι γνωρίζουν περισσότερα τώρα. Έχοντας υποφέρει από μια παρέλαση «τυχαίων» συμπτωμάτων, ο συγγραφέας θυμάται το παραλήρημα της αρρώστιας του, το οποίο μαζί με φόβο, όνειρο, ειλικρινή φαρμακευτική αγωγή και ανειλικρινή πολιτική, δημιουργούν ένα μονόλογο επείγουσας οργής και ισχύος.

Info
Σάββατο 13- Κυριακή 14 Μαρτίου 2021,
Λεβέντειος Πινακοθήκη, 18.00 & 19.30
(δυο παραστάσεις)
Αν. Λεβέντη 5, Λευκωσία
Εισιτήρια €12
Προπώληση www.tickethour.com.cy 
7777 7040 / ACS Courier

«Το παράδειγμα του δόκτορα Κόρτσακ» στις Αποθήκες ΘΟΚ

Η δεύτερη παραγωγή των Δράσεων 2020-2021: Νέος σε έρημο νησί στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ εγκαινιάζει τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων της, σε απόλυτη συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Το παράδειγμα του δόκτορα Κόρτσακ του Ντέιβιντ Γκρεγκ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραούλη, έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε πέρσι, είναι πανέτοιμο να δώσει ξανά βήμα στο βλέμμα παιδιών και εφήβων και να παραδώσει ένα ουσιαστικό μάθημα για τη δημοκρατία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Info
Παρασκευή 12- Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, 18.00
Κάμπου 29
Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€6
Πληροφορίες 77772717
www.thoc.org.cy 

ΠΑΙΔΙ

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά» στο θέατρο Μασκαρίνι

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά». Επιστρέφει... Με το άνοιγμα των θεάτρων, η παιδική σκηνή του Θεάτρου Μασκαρίνι επιστρέφει, με ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, της μεγαλύτερες αξίες αυτής της ζωής. Η πίστη, η καλοσύνη, η αγάπη, η προσφορά και η τιμιότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος που φωτίζει τις ψυχές κάθε παιδιού – και κάθε ενήλικα -.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδια. Γεμάτη με μηνύματα δωσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Info
Σάββατο 13 - Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Θέατρο Μασκαρίνι, 16.00 (Κυρ. 10.30)
Αρ. Μακαρίου 5 Λατσιά
Εισιτήρια €8
Κρατήσεις 99485083, 22270420

«Αριστοφάνης τόσος δα!» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ

Η παράσταση της Σκηνής 018 που αγαπήθηκε από τους μικρούς και μεγάλους φίλους επέστρεψε! Αυτή τη φορά ο «Αριστοφάνης τόσος δα!» σας υποδέχεται στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ για να σας προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη μουσική, χρώματα και δράση, με πνεύμα, σπιρτάδα και άφθονο γέλιο. Σε έναν καινούριο χώρο, με όλες τις απαραίτητες προσαρμογές αλλά πάντα με το ίδιο κέφι, η ζωηρή και φασαριόζικη «συμμορία» του σκηνοθέτη ξεδιπλώνει το ταλέντο της επί σκηνής, μεταμορφώνεται και ξεφαντώνει τραγουδώντας και χορεύοντας.

Info
Τρίτη 9- Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, 18.00 (Σ & Κ 11.00)
Κάμπου 29
Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια €6
Πληροφορίες 77772717
www.thoc.org.cy