ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

11 ιδέες για delivery και take away

Ώσπου να ανοίξουν τις πόρτες τους κανονικά, το Wiz σας παρουσιάζει μερικά αγαπημένα στέκια που πρόσφατα ξεκίνησαν νόστιμη προθέρμανση.

TGI Fridays

Aν είσαι λάτρεις των TGI Fridays και έχεις πεθυμήσει τις μοναδικές γεύσεις τους, σου έχουμε καλά νέα.
Πλέον το μενού των TGI Fridays έρχεται σπίτι σου μέσω Foody. Mπορείς λοιπόν να υποδεχτείς και πάλι με τις αγαπημένες σου γεύσεις και να απολαύσεις μεταξύ άλλων, τα πεντανόστιμα burgers τους, τα signature πιάτα τους αλλά και τα λαχταριστά γλυκά τους ανοίγωντας απλά... την πόρτα σου.



Ammos

Το Ammos Βeach Bar στην παραλία Μακένζι στην Λάρνακα ετοιμάζεται για το επίσημο opening του στις 21 Μαϊου και μέχρι τότε ξεκινάει  την υπηρεσία take away. Μπορείςνα παραγγείλεις δροσερά κοκτέιλ, ποτά, καφέ και sushi  από τις 12.00 μέχρι τις 21.00 στο τηλέφωνο 24828844

Κυριάκος

Η ταβέρνα Κυριάκος για πάνω από τρεις δεκαετίες, σερβίρει παραδοσιακό και πεντανόστιμο οφτό κλέφτικο, σε έναν απλό χώρο με αυλή και κληματαριά, στην αρχή της Παλλουριώτισσας. Η ταβέρνα επαναλειτουργεί με delivery και Take away ενώ από 21 Μαϊου θα γίνενται κρατήσεις και στα τραπέζια της αυλής. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο 22432750 και στο 99630389  

Fanous
Για τους λάτρεις των εθνικ γεύσεων τo λιβανέζικο εστιατόριο Fanous που βρίσκεται στην Παλιά Λευκωσία, ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας delivery μέσω Bolt. Μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα  σας λιβανέζιικα πιάτα και σε 40 με 45 λεπτά να βρίσκονται έξω από την πόρτα σας.



H ταβέρνα του Θεοδόση
H ταβέρνα του Θεοδόση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της και την έναρξη της υπηρεσίας παραλαβής φαγητού (take away) . Ενώ υποσχέθηκε και έναρξη υπηρεσίας delivery στο εγγύς μέλλον. Μπορείτε να παραγγείλετε  Κλέφτικο Συρτόν Οφτό και  πιλάφι με πατάτες στον ξυλόφουρνο στο 22621537

Το Τρελό Γουρούνι
Το "Τρελό Γουρούνι" στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λατσιά επέστρεψε δυναμικά με νέο μενού και υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις των burgers και όχι μόνο.
Το μενού περιλαμβάνει εκτός από burger, είδη σχάρας, αλάτες καθώς και χορτοφαγικές επιλογές όπως φαλάφελ με καραμελωμένα κρεμμύδια, τουρσί και σος ταχίνι. Το κατάστημα είναι ανοιχτό από τις 18.00 μέχρι τις 22.00 και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο 22343332.



Ivory All Day Concept

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μαγαζιά της περσινής χρόνιας ξεκίνησε delivery.
To ξεχωριστό μενού του, το οποίο επιμελείται ο chef Aνδρέας Ανδρέου και περιλαμβάνει προτάσεις εμπνευσμένες από μεσογειακή και μεσανατολική κουζίνα, έρχεται πλέον στην πόρτα σου. Δοκίμασε το διάσημο ριζότο γαρίδας, το κοτόπουλο με φέτα καθώς και τις ταλιατέλες με άγρια μανιτάρια. Για το φινάλε μην παραλείψεις να παραγγείλετε το υπέροχο Nuttela Vulcano. Οι παραγγελίες γίνονται μέσω  bolt.



Βeba Bun

Beba Bun ονομάζεται το νέο αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου Μπέμπα που βρίσκεται στην οδό Πινδάρου στη Λευκωσία,  το οποιό θα ξεκινήσει να φέρνει τις νοστιμιές του στην πόρτα μας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο λογαρισμό του εστιατορίου στο instagram tο μενού θα περιλαμβάνει greek and Cypriot street food με buns κυπριακής πίτας σε διάφορες εκδοχές. Mπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω wolt ή take away στο τηλέφωνο 22252626

Βurger Guy
Είναι ευρέως γνωστό ότι τα burgers του Burger Guy είναι λαχταριστά και πεντανόστιμα! Σερβίρονται πάντα σε αφράτα ψωμάκια brioche με μπιφτέκι από βοδινό κρέας καλοψημένο, αλλά και πολύ ζουμερό.Επίσης στα θετικά του συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μπορείς να προσθέσεις  25 υλικά της επιλογής σου δωρεάν. Καθώς και το ότι πλέον αυτά τα λαχταριστά burger έρχονται μέχρι την πόρτα σου συνοδευμένα με φρέσκες τηγανητές πατάτες.
Οι περιοχές που εξυπηρετεί είναι: Παλιομέτοχο, Κοκκινοτριμιθιά, Άγιοι Τριμιθιάς, Μαμμαρι, Δένια, Μένικο, Mακεδονίτισσα, Αρχάγγελος, Ανθούπολη, Έγκωμη, Λακατάμια.
Το τηλέφωνο για παραγγελίες είναι το 97721255

Ταβέρνα Πίσσας

Η Ταβέρνα Πίσσας ανακοίνωσε την επαναλειτουργία και στο Κλέφτικο για Takeaway και Delivery σε κοντινές αποστάσεις . Ωράριο λειτουργίας 18.00-22.00. Τηλέφωνο 22773378

5 Ευκάληπτοι

Το δημοφιλές ταβερνάκι  με εμπειρία δεκαετιών στο οφτό κλέφτικο που ψήνεται σε μεγάλους φούρνους, σε μια αυλή με ευκαλύπτους ανακοίνωσε ότι ξεκινάει υπηρεσία take away και delivey (με χρέωση €2.00). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σας εγκαίρως μέσω της Facebook σελίδας του ή στο τηλέφωνο 25336954.