ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13+1 ιδέες για ένα διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο τριήμερο

WIZ TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και το Wiz επέλεξε τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για να τα γιορτάσετε στο έπακρον! 

MOYΣΙΚΗ

Πέγκυ Ζήνα στο Μέγαρο στη Ξυλοφάγου

Πιστή στο ραντεβού της με το κοινό της Κύπρου, η Πέγκυ Ζήνα έρχεται για ένα εορταστικό live και υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης.

Έχοντας ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα και πιο πρόσφατα, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών τα οποία θα ερμηνεύσει με τη δική της μοναδική χροιά, κλείνει ραντεβού για τις 23 Δεκεμβρίου στο ΜΕΓΑΡΟ στη Ξυλοφάγου.

Πλαισιωμένη από καταξιωμένους μουσικούς, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα προσφέρει στο κοινό ένα λαϊκό κατά βάση πρόγραμμα, με προσθήκες φυσικά διαφόρων μουσικών ειδών και πιο μοντέρνων ήχων που θα εντυπωσιάσουν.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Κύπριος ερμηνευτής Δημήτρης Μεσημέρης.

Info
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Μέγαρο Ξυλοφάγου, 21.30
€40 & €60 (με ένα μπουκάλι βότκα, ουίσκι ή gin ανά 6 άτομα)
Προπώληση SoldOut Tickets
Πληροφορίες 96140580

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Γιώργος Παπαδόπουλος στο Notes Live

O Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν στην σκηνή του Notes Live στην Λεμεσό και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Συμμετέχουν: Kianna | Χριστίνα Κυριάκου
Special Guests τα Σάββατα: ΟΝΕ
Special Guest τις Κυριακές: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Info
Σαββατο 24-Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022
Notes Live, 23.00 (Κυρ. 21.00)
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Kρατήσεις 25344344

«Μαζί Εμείς» τα Χριστούγεννα στο Red

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Μαζί Εμείς», οι συντελεστές της επανέρχονται δυναμικά για να φωτίσουν την πιο γιορτινή μέρα του χρόνου, την ημέρα των Χριστουγέννων.

«Ημέρα Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου, φοράμε τα γιορτινά μας - εννοείται άνετα παπούτσια για χορό-, μαζεύουμε τις μουσικές μας και τα διηγήματά μας, και κατεβαίνουμε ξανά στη Μουσική Σκηνή RED.

Με πυξίδα την αλήθεια, το ‘Μαζί Εμείς’ μάς ταξιδεύει σε όνειρα που κάναμε, στις ιστορίες που κουβαλούμε, στα κομμάτια που χάσαμε και στις στιγμές που φτιάχνουμε. Με χιούμορ, με αγάπη, με διάθεση για χορό, για αυτοσαρκασμό, χειροκρότημα και αγκαλιές, αλλά και με νεύρο και πείσμα για όλα αυτά που μας ενοχλούν, ανταμώσαμε έξι άνθρωποι και φτιάξαμε μια ιστορία με ψυχή και ρεύμα.

Ίσως βγήκε τελικά μια θεατρική συναυλία ή μια μουσική παράσταση. Έχει σημασία;

Πεισματικά κρατούμε τις ιστορίες μας σαν κατευθυντήρια γραμμή αυτής της παράστασης, έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι μας μοιραζόμαστε παρόμοια βιώματα -ποιος δεν έχει κάνει μεγάλα όνειρα, ποιος δεν έμεινε άυπνος για να πετύχει ένα στόχο, ποιος μάζεψε τα κομμάτια του σε ένα μπαρ με πολύ αλκοόλ, και πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες με τη ψυχή σου με το ρεζίλι σου.

Info
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022
Μουσική Σκηνή Red, 21.00
28ης Οκτωβρίου 4, Έγκωμη
Είσοδος €10
Πληροφορίες και κρατήσεις 99059257

Ο Santa και οι Drag Queens του στο Red

Καλύτερα να προσέχεις. Καλύτερα να μην κλάψεις. Καλύτερα να μη κάνεις μούτρα. Θα σου πω το γιατί.. Ο Άη Βασίλης έρχεται στο RED!!!

H Δούκισσα παρέα με την Yiara Di Yiang και την Lynn Dynasty θα φροντίσουν να κάνουν αυτήν την νύχτα αξέχαστη, στο μεγαλύτερο και ποιο αστείο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της πόλης…. Παρέα με έναν Άγιο Βασίλη έκπληξη, και μουσική από την απίθανη Dj Dayana, η 26/12/2022 θα είναι μαγική!!!

Ιnfo
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022
Μουσική Σκηνή RED, 21.00
28ης Οκτ. 4 Έγκωμη
Πληροφορίες 99059257
Εισιτήρια €10
Προπώληση Τickethour & acs courier

Πάνος Κιάμος στο Monte Caputo

Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Κύπρο, υποδέχεται τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή Πανό Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo.

Το Monte Caputo μεταλλάζεται σε ένα άκρως εντυπωσιακό live clubbing με την υπογραφή του όμιλου Breeze, ο οποίος πρωτοπορεί στο χώρο της διασκέδασης.

Ο Πάνος Κιάμος με τις αμέτρητες επιτυχίες έρχεται για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση που δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς!


Ιnfo
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022
Monte Caputo, 23.00
Λεωφόρος Αμαθούντας Λεμεσός
Eισιτήρια από €25 με 1 ποτό (προπώληση)
Κρατήσεις 99 85 2220.
Προπώληση soldoutticketsbox.com

ΘΕΑΤΡΟ

«Το Πάρτι με τα Αγόρια» στο Θέατρο Δέντρο

H Alpha Square ανεβάζει σε πανελλήνια πρώτη ένα έργο που πρωτοπόρησε στην απεικόνιση γκέι ζωών επί σκηνής. Το θεατρικό “The Boys in the Band” του Μαρτ Κρόουλι ανέβηκε για πρώτη φορά το 1968 και αποτύπωσε τις συνταρακτικές φωνές μιας παρέας γκέι αντρών στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν την ιστορική εξέγερση στο Στόουνγουολ και τον ευρύτερο ακτιβισμό που ακολούθησε.

Το έργο ανέβηκε ξανά το 2018 στο Broadway, στην 50η του επέτειο, με ένα θίασο από εννέα ανοιχτά γκέι ηθοποιούς, τονίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εξέλιξη στην Αμερική στον τομέα της αποδοχής. Η παράσταση κέρδισε το Βραβείο Τόνι. Ένα χρόνο μετά, ακολούθησε η κινηματογραφική του εκδοχή, με τους ίδιους ηθοποιούς, στο Netflix.
Στην Κύπρο, στις 9 Δεκεμβρίου, θα δοθεί η πανελλήνια πρώτη παράσταση, «Το Πάρτι με τα Αγόρια», σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, σκηνικά και κοστούμια του Γιώργου Γιάννου, μουσική Σταύρου Μακρή και φωτισμούς Βασίλη Πετεινάρη. Τα αγόρια ενσαρκώνουν οι Πάνος Μακρής, Φώτης Αποστολίδης, Θανάσης Δρακόπουλος, Δημήτρης Αντωνίου, Ανδρέας Κούτσουμπας, Γρηγόρης Γεωργίου, Μιχάλης Καζάκας, Εύρος Βασιλείου και ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
Νέα Υόρκη, 1968. Στο διαμέρισμά του, ο Μάικλ κάνει πάρτι γενεθλίων για τον κολλητό του, Χάρολντ, προσκαλώντας την γνωστή τους παρέα. Εμφανίζεται και ο συγκάτοικος τού Μάικλ από το κολλέγιο, Άλαν, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη, ακούγεται αναστατωμένος και θέλει να περάσει να τον δει. Το ποτό ρέει και οι «αλήθειες» αρχίζουν να αναδύονται. Σε αυτό το κοκτέιλ εκρηκτικών περιπτύξεων προστίθεται και ένα πικάντικο παιχνίδι με όλους τους καλεσμένους: ονομάζεται «η μεγάλη μου αγάπη»…

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Ιnfo
Πέμπτη 22– Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Δέντρο, 20.30 Κυρ. 18.30
Ενότητος 44, Παλουριώτισσα
Εισιτήρια €12/ €15
Εισιτήρια €15 / €12
tickethour.com.cy / 7777 7040 / ACS Courier

«Ρώτα με όταν ξυπνήσω» στις Αποθήκες ΘΟΚ

Το έργο του Χαράλαμπου Γιάννου γράφτηκε μετά από ανάθεση του ΘΟΚ στον καταξιωμένο Κύπριο συγγραφέα κι εξελίχθηκε μέσα από δημιουργική συνεργασία με τη σκηνοθέτρια, τους καλλιτεχνικούς επιμελητές και μια ομάδα εφήβων. Πρόκειται για ένα υλικό που φωτίζει τον εφηβικό ψυχισμό, φέρνοντας στην επιφάνεια τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Η Αλεξία Παπαλαζάρου, που σκηνοθετεί το έργο, με την ευαίσθητη και ρεαλιστική ματιά της και μαζί με μία ομάδα νέων ταλαντούχων συνεργατών, ξεδιπλώνει με γρήγορο ρυθμό, ένταση και συναίσθημα το ανήσυχο σύμπαν που κουβαλούν οι εφηβικές ψυχές.

Λίγα λόγια για το έργο

Φίλοι και γονείς γιορτάζουν τα δέκατα πέμπτα γενέθλια της Ουρανίας. Για την ίδια, όμως, δεν αποτελούν γιορτή. Αντιμέτωπη με ένα δικό της πρόβλημα παραιτείται από την επαφή με τον κόσμο γύρω της κι όλοι αναζητούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Στο κέντρο της ιστορίας του έργου βρίσκεται η Ουρανία και κοντά της ένας κύκλος ενηλίκων και εφήβων: δύο γονείς που ανησυχούν για εκείνην, ένας αδιάφορος αδελφός, η φίλη της, Μπι, που πασχίζει να διαλευκάνει το μυστήριο, ένα ωραιοπαθές αγόρι κι ένας «χορός» συνομηλίκων που την παρακολουθεί και σχολιάζει τις πράξεις της. Η φιλία, ο έρωτας, η σεξουαλικότητα, η αναζήτηση του πραγματικού εαυτού, τα μυστικά κι οι αλήθειες είναι κάποιες από τις θεματικές που αντηχούν στον κόσμο του έργου.

Info
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, 20.30 Κυρ. 18.00
Κάμπου 29
Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια €12
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

Κωδικός «Κομπανία 4 x 4!» στο Wherehaus 612

Τι κοινό έχουν τέσσερα πρώην αδέσποτα σκυλιά, ένας εξωτικός παπαγάλος που μιλά κι ένα χαρισματικό πιθηκάκι; Μπορούν τα σκυλιά να μιλήσουν; Τί ξέρει ένα σκυλί και δεν το μολογάει; Πώς είναι τελικά αυτό που λέμε «σκυλίσια ζωή»; Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος που ζούμε, αν είχαμε όλοι μια ουρά να κουνιέται πέρα δώθε, προδίδοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας; Και πόσο μοιάζει τελικά ο κόσμος των σκυλιών με την κοινωνία των ανθρώπων;

Μονάχα η Κομπανία μπορεί σας λύσει τις απορίες, αρκεί να ξέρετε τον κωδικό. Μέχρι τότε... Σσστ, μην το πείτε πουθενά!
Μετά από μια γεμάτη δημιουργική χρονιά με δύο επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές, η Θεατρική Ομάδα Persona, προχωρεί στο ανέβασμα της νέας θεατρικής παραγωγής της για τον Χειμώνα, το μιούζικαλ τσέπης «Κωδικός “Κομπανία 4Χ4!”…», με οκταμελή θίασο και μια επίλεκτη ομάδα συντελεστών και ηθοποιών.

Με όχημα το χιούμορ και με το τραγούδι να δίνει πάσα στη θεατρική δράση σε ρόλους εναλλασσόμενους, έξι βιρτουόζοι ηθοποιοί επί σκηνής και δύο στα παρασκήνια, μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο συντελεστών και συνεργατών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δανείζουν τα σαρκία και τις φωνές τους σ’ ένα σουρεαλιστικό ταξίδι στην καρδιά της κοινωνίας των σκυλιών, για να μας αποκαλύψουν έναν κόσμο που κανείς δε φανταζότανε πώς μοιάζει, γεμάτο ανατροπές, περιπέτειες, συγκίνηση, τρυφερότητα κι απανωτές εκπλήξεις.

Ιnfo
Πέμπτη 22- Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022
Δευτέρα 26- Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Wherehaus 612, 20.30
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλλουριώτισσα
Εισιτήρια €12/€15
Κρατήσεις 70000138
Προπώληση www.tickethour.com.cy  / ACS courier 

ΠΑΙΔΙ

«Ο Σπανός τζιαί οι Σαράντα Δράτζιοι» στο θέατρο Μασκαρίνι

Το θέατρο Αντίλογος μετράει αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα και το νέο έτος, και περιμένει τα παιδιά στο θέατρο για να ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού με το κυπριακό, λαϊκό παραμύθι «Ο Σπανός τζιαί οι Σαράντα Δράτζιοι» σε σκηνοθεσία / θεατρική διασκευή Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Το έργο
Στη διασκευή της Αλεξίας Παπαλαζάρου δύο έφηβοι συναντιόνται στη πράσινη γραμμή. Ένας Τουρκοκύπριος και ένας Ελληνοκύπριος, παιδιά της ίδιας ηλικίας, που τραγουδάνε τα ίδια τραγούδια, που η μπάλα είναι ο καλύτερος τους φίλος. Και γι’ αυτή τη μπάλα τσακώνονται. Σε ποιόν ανήκει τελικά η μπάλα ποδοσφαίρου; Κι’ όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ένας δυνατός αέρας γεμίζει το χώρο με πολύχρωμα χαρτιά. Και ξαφνικά οι δύο έφηβοι «εχθροί» αποκτούν κοινό στόχο: να διαβάσουν μαζί το παραμύθι «Ο Σπανός τζαι οι σαράντα Δράτζιοι».
Μπορεί ένα παραμύθι να ενώσει δυο εχθρούς ; Μπορεί ένας κοινός στόχος να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να καταλάβουν ότι τους ενώνουν πιο πολλά από όσα τους χωρίζουν; Θα καταφέρουν άραγε μαζί να διώξουν τους δράκους από τον τόπο τους και να ξαναγυρίσει το νερό στο χωριό τους;

Info
Πρεμιέρα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Μασκαρίνι, 11.00
Αθαλάσσης 4, Λατσιά
Κρατήσεις 99251331
Προπώληση Soldouttickets & Stephanis

«Το κουτάκι ξωτικάκι» στο Παττίχειο Λεμεσού και στο Μαρκίδειο

«Το κουτάκι ξωτικάκι», είναι η νέα Χριστουγεννιάτικη παραγωγή της παιδικής σκηνής του θεάτρου Βεστιάριο και έρχεται να μαγέψει μικρά και μεγάλα παιδιά!

Μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια παρέα με τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη!

Δύο κουτιά – δύο μαγικά κουτιά που από μέσα ξεπηδούν δύο σκανδαλιάρικα ξωτικά…
Και το δικό μας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι αρχίζει….
Ζήσε τα μαγικά σου Χριστούγεννα τώρα…

Επαγγελματικά ολοκαίνουργια μαγικά και όλο χρώματα κοστούμια, υπέροχες όλο ζωντάνια μουσικές και σκηνικά που θα σε κάνουν αμέσως να νιώσεις Χριστούγεννα. Τα δικά σου Χριστούγεννα, όπως εσύ τα έχεις φανταστεί…

Info
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
Παττίχειο Λεμεσού, 10.30
Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός
Εισιτήρια €10/ €12
Κρατήσεις 96403029

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022
Μαρκίδειο Πάφου, 10.30
Ανδρέα Γερούδι 18, Πάφος
Εισιτήρια €10/ €12
Κρατήσεις 96403029

Σκρουτζ - Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στο Μασκαρίνι

Το θέατρο Piccolo παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία», σε μια παράσταση ιδανική για όλη την οικογένεια.

Παραμονή Χριστουγέννων και ο τσιγκούνης και παράξενος Εμπενίζερ Σκρουτζ, συμπεριφέρεται άσχημα στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Εκείνο το βράδυ τον επισκέπτονται τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που του θυμίζουν όλα όσα έχουν αξία στη ζωή. Θα καταφέρουν τα τρία πνεύματα να απαλύνουν την σκληρή καρδιά του;

Το αγαπημένο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς σε μια παράσταση που συνδυάζει ηθοποιούς, εφέ και πρωτότυπες κούκλες, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μια ιδιαίτερη παράσταση με σπουδαία μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Ιnfo
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Μασκαρίνι, 16.00
Αθαλάσσης 4 Λατσιά
Εισιτήρια €10/€15
Κρατήσεις 94409100

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Xριστουγεννιάτικο χωριό στην Μαρίνα Αγ. Νάπας

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Μαρίνα Αγίας Νάπας μεταμορφώνεται σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό για έναν μήνα γεμάτο λαμπερές γιορτινές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, από τις 4 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία της εορταστικής περιόδου μέσα από εντυπωσιακούς στολισμούς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Η μαγεία στο απόλυτο hot spot της Κύπρου ξεκινά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της εμπορικής ζώνης στις 17:30, και συνεχίζει με δραστηριότητες για όλο τον Δεκέμβριο. Χειροτεχνίες, Christmas Market, παιχνίδια, χορός, μουσική, μασκότ, θέατρο, live links, τεχνητό χιόνι, και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που θα χαρίζει δώρα, είναι μόνο μερικές από τις γιορτινές εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, Εκκλησιαστικές Αρχές, Δήμαρχοι, Βουλευτές της περιοχής Ελεύθερης Αμμοχώστου και άλλοι τοπικοί αξιωματούχοι.

Info
Κυριακή 4 – Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Μαρίνα Αγ. Νάπας
Επ. Αμμοχώστου

Λάρνακα Christmas Land

Η Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, λαμπερή, παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου!

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών.

Για 52 ολόκληρες μέρες στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο.

Info
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022- Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
Πλατεία Ευρώπης Λάρνακα

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2022

H Παραμυθούπολη Χριστουγέννων επέστρεψε στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η τάφρος Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου !

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

Επίτιμος προσκεκλημένος και φέτος δεν θα είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη που ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του από το χωριό του, το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας, για να καταφθάσει στην Κύπρο. Μαζί θα είναι οι βοηθοί του και οι τάρανδοί του!

Info
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου- Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023
Τάφρος Ντ'Αβίλα, 15.00- 00.00 και σ/κ 10.00- 00.00.
Λευκωσία