ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13 Ιδέες που θα απογειώσουν το Σαββατοκύριακο σας

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

To Wiz σας προτείνει ιδέες για έξοδο που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο σας αξέχαστο! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

O Biased Beast στο Nava

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Biased Beast έρχεται στο Nava Seaside στις 17 Σεπτεμβρίου για το πιο ξέφρενο ποπ/ροκ πάρτυ. Με θρυλικούς ύμνους των 80’ς,90’ς και φρέσκιες επιτυχίες του σήμερα o καλλιτέχνης θα ξεσηκώσει το κοινό στην πιο Rockstar βραδιά της χρονιάς! Μαζί του ο Ιάσωνας Μανδηλάς.

Ιnfo
Παρασκευή 17 Σεμπτεβρίου 2021
Nava Seaside, 21.00
Περνερά 37 Πρωταράς
Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Κρατήσεις 22777744

«Όμορφη και Παραξενή πατρίδα» στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Ένα πολυθέαμα βασισμένο στη μουσική και τα τραγούδια που έγραψαν μεγάλοι Έλληνες ποιητές και συνθέτες!

Τραγουδούν: Μανώλης ΜΗτσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Τσέρτος, Δέσποινα Ολυμπίου, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Μεσημέρης, Θανάσης Βασιλόπουλλος

Info
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
Iερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής 20:30
Λευκωσία
Εισιτήρια €10
Προπώληση Tickethour.com

Pissourin- Kύπρια 2021

Το Pissourin είναι ένας θεματικός δίσκος, ο οποίος πραγματεύεται τη νύχτα στις διάφορες εκφάνσεις της, μέσα από ένα υπαρξιακό/φιλοσοφικό πρίσμα.

Eνας κόσμος που αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού, που συναντά κανείς στο φάσμα των ονείρων, τον οποίο οι Monsieur Doumani ντύνουν μουσικά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, με στοιχεία ψυχεδέλειας, έντονες παραμορφώσεις στον ήχο και ανοίγματα σε διαφορετικά μουσικά στιλ και διαθέσεις.

Info
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
Δημοτικό Αμφιθέατρο Τάλας, 20.30
Τάλα Πάφος
Ελεύθερη Είσοδος
Προκράτηση Tickethour.com

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας, 20.30
Δερύνεια, Αμμόχωστος
Eίσοδος Ελεύθερη
Προκράτηση Tickethour.com

Δημήτρης Μεσημέρης στην Ξυλοφάγου

Ο Δημήτρης Μεσημέρης με τη συνοδεία της μπάντας του, μας ταξιδεύει με στίχους και μελωδίες που παρέμειναν ολοζώντανες στο πέρασμα του χρόνου, καθώς γράφτηκαν με το ανεξίτηλο μελάνι της ψυχής. Επιλογές από αγαπημένα τραγούδια, στις διαδρομές του παραδοσιακού, του λαϊκού, της μπαλάντας και γενικότερα του καλαίσθητου ελληνικού τραγουδιού. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφία «Έχω του κόσμου ποιήματα» και άλλες πρόσφατες κυκλοφορίες.

Info
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
Αμφιθέατρο πλατείας Αγίου Γεωργίου, 18.30
Ξυλοφάγου
Kρατήσεις 99794213, 99799086

Βραδιά Ινδικής Κλασικής Μουσικής Δελίκηπος

Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος παρουσιάζει μια συναρπαστική βραδιά Ινδικής Κλασικής Μουσικής. Οι Jasdeep Singh Degun (σιτάρ), Suhas Mitra (σαρόντ) και Gurdain Rayatt (τάμπλας) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ενσαρκώσουν τη μαγεία μιας απαράμιλλης μουσικής παράδοσης, και να την ενσταλάξουν δημιουργικά σε μια θεαματική γκάμα ηχοχρωμάτων, ρυθμών και νέων τεχνοτροπιών. Την συναυλία στηρίζει η Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας στην Κύπρο.

Info
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
The Olive Grove, 19.30
Δελίκηπος Λάρνακα
Πληροφορίες 22663871
www.pharosartsfoundation.org 

Από το swing στην βεβόπ - Kύπρια 2021

Το Miaris Jazz Trio συνεργάζεται με τον Ofer Landsberg από το Ισραήλ, σε ένα πρόγραμμα στο οποίο οι διασκευές των jazz standards συναντούν τις νέες ενορχηστρώσεις και συνθέσεις του καταξιωμένου κιθαρίστα, σε μια ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση.

Info
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 20.30
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Eισιτήρια €15/€10
Προπώληση Tickethour.com

ΘΕΑΤΡΟ

«Dumb Waiter» στο Θέατρο Ένα

Πανέτοιμο για την πρεμιέρα του πρώτου έργου της νέας σεζόν, είναι το «θέατρο ένα». Πρόκειται για την μαύρη κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ «The dumb waiter, έργο το οποίο σκηνοθετεί ο δημοφιλής ηθοποιός Σωτήρης Μεστάνας. Μέσα από έξυπνες σκηνοθετικές τεχνικές το δημοφιλές αριστούργημα προσεγγίζεται από μια οπτική η οποία προσφέρει στον θεατή την ευκαιρία να απολαύσει Πίντερ της δεκαετίας του ’50, μέσα στη διαχρονικότητα του. Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και οι δοκιμές συνεχίζονται με εντατικότατους ρυθμούς.

Info
Παρασκευή 17- Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Θέατρο Ένα, 20.30
Λεωφόρος Αθηνάς 4
Λευκωσία
Κρατήσεις 22348203

Russell Kane στο Παλλάς

O Russell Kane ο νικητής του Καλύτερου Σόου στα Βραβεία Κωμωδίας του Εδιμβούργου, ο πρώτος κωμικός που κέρδισε τόσο το Βραβείο Εδιμβούργου και το Βραβείο Μπάρι του Φεστιβάλ Κωμωδίας της Μελβούρνης σε ένα χρόνο. Ο πολυβραβευμένος κωμικός, παρουσιαστής, ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος Russell Kane, γνωστός για τις εμφανίσεις του σε stand-up, panel panel και chat show με επί του παρόντος, δύο top-ten hits - με εκπομπή στο BBC Radio 4 Evil Genius και podcast Man Baggage, έρχεται για μια και μοναδική παράσταση στην Λευκωσία!

Η παράσταση θα είναι στα αγγλικά.

Info
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
Θέατρο Παλλάς, 20.00
Ρηγαίνης και Αρσινόης
Πύλη Πάφου, Παλαιά Λευκωσία
Τιμή εισιτηρίων €25
Εισιτήρια: SoldOut Tickets & καταστήματα STEPHANIS

Περιμένοντας τις Ευτυχισμένες Μέρες στο Ριάλτο

Η παράσταση βασισμένη στο έργο Ευτυχισμένες Μέρες του Σάμιουελ Μπέκετ επιχειρεί να φέρει τους χαρακτήρες αντιμέτωπους με ένα απόλυτα αβέβαιο παρόν και μια αιωρούμενη αίσθηση αναμονής. Μια ιστορία για το αιώνιο ζήτημα της αληθινής επικοινωνίας δύο ανθρώπων που θα αναδύεται μέσα από την ανάγκη και την προσμονή μιας ευτυχισμένης μέρας, όσο μακρινή κι αν αυτή φαίνεται.

Δραματουργική Επεξεργασία, Κείμενο, Σκηνοθεσία: Δάφνη Μιλτιάδου
Παίζουν: Στέλιος Καλλιστράτης, Αυγουστίνα Στυλιανού
Σκηνογραφία: Θεοδώρα Φούτρου
Μουσική Επιμέλεια: Aνδρέας Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: Minimis Παραγωγες

Info
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ριάλτο, 20.30
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια: €12 / 10

Βάκχες του Ευριπίδη- Κύπρια 2021

Σκηνοθεσία: Νικαίτη Κοντούρη. Με τους Άκη Σακελλαρίου (Διόνυσος), Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο (Πενθέας), Ιωάννα Παππά (Τειρεσίας) και άλλους

Στις Βάκχες, ο θεός Διόνυσος είναι ο πρωταγωνιστής. Ο γνωστός αγαθός θεός του κρασιού, της μέθης και του θεάτρου ενδύεται το αρχέγονο και αινιγματικό του πρόσωπο, που είναι εξαιρετικά σύνθετο και σκοτεινό.

Info
Παρασκευή 17 - Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Μουσείου 4
Εισιτήρια €15 / €10
Εισιτήρια ACS COURIER
www.tickethour.com / τηλ: 77777040

ΠΑΙΔΙ

«Τριγωνοψαρούλης» στο Ριάλτο

Το Θέατρο Τσέπης επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο με την παιδική παράσταση που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Ο Τριγωνοψαρούλης μας δείχνει τον δρόμο προς την αγάπη για όλους, τον αυτοσεβασμό, την συγχώρεση και την αποδοχή. Η ζωή στον μαγικό βυθό της θάλασσας, όπου ζουν λογιών-λογιών πλασματάκια με τις χαρές και τις λύπες τους, μοιάζει λίγο-πολύ με δική μας. Ο Τριγωνοψαρούλης, ένα μικρό τρίγωνο ψάρι, τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα, φαίνεται πως γεννήθηκε για να φωτίσει τα θολά νερά του βυθού….

Info
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
Ριάλτο, 17.00
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια €8

«Ρουμπελστίλτσκιν, το τρελό ξωτικό» στο Μελίνα Μερκούρη

«Ρουμπελστίλτσκιν, το τρελό ξωτικό» , είναι η νέα παραγωγή, το νέο παιδικό έργο, από την παιδική σκηνή του Θεάτρου Βεστιάριο και έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους .

Το νέο παιδικό του έργο, είναι βασισμένο και πάλι στο γνωστό κλασσικό παραμύθι, των διάσημων αδελφών Γκρίμ, (Ρουμπελστιλτσκιν) ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει – που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους αφού οι ήρωες του με την εξυπνάδα τους και την ατελείωτη τους δράση, σε ‘’προκαλούν’’ με μιας να τους λατρέψεις.

Info
Σάββατο 18- Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, Σαβ. 15.00 & 17.00 Κυρ. 10.30 & 12.30
Πύλη Αμμοχώστου
Λεωφόρος Αθηνάς
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 96403029

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Γιορτή παλουζέ στο Βουνί

Το χωριό Βουνί τιμά το σταφύλι και τα παράγωγα του με μια ιδαίτερη γιορτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο μεσόχωρο στην Πλατεία Μουσείου.

Κατά την διάρκεια της γιορτής θα πραγματοποιηθεί πάτημα σταφυλιών, παρασκευή παραδοσιακού παλουζέ και ζιβανίας ενω παράλληλα θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Λαογραφικό Όμιλο Ψημολόφου.

Οι επισκέπτες θα κεραστούν ζεστό παλουζέ. Στον χώρο θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα σταφυλιού.

Ιnfo
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Βουνί Λεμεσός
Ώρα Έναρξης 16.00