ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

14 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Θεατρικές παραστάσεις, δυνατές συναυλίες, εκθέση,χορός, cinema η νέα εβδομάδα ήρθε δυναμικά και έχει προτάσεις για έξοδο για όλα τα γούστα

ΘΕΑΤΡΟ

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Σκαλί Αγλατζιάς

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.

Info
Τρίτη 21-Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15
Αγλαντζιά, Λευκωσία
Εισιτήρια €15
Κρατήσεις 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

«Σεάνς» στον θερινό κινηματογράφο Κωνστάντια

Το έργο «Σεάνς» είναι μια μονόπρακτη κωμωδία με πρωταγωνιστή φυσικά το χιούμορ!
Το έργο αποπειράται να καυτηριάσει με κωμικό τρόπο, μέσα από μια πνευματιστική συνεδρία, τη γνωστή στο κοινό ως «Σεάνς», τον κομματικό διπολισμό αλλά και τα στερεότυπα που συνεπάγεται αυτό το φαινόμενο. Πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία, γραμμένη με πολύ χιούμορ την οποία το κοινό θα απολαύσει με μπόλικο γέλιο τόσο για το θέμα της μοιχείας όσο και για το κομματικό στοιχείο που θα παρεισφρήσει μέσω πνευμάτων νεκρών, τα οποία «καλεί» το μέντιουμ.

Υπόθεση:
Η Μάγδα μια λαϊκή κυρία επισκέπτεται ένα μέντιουμ, την Ελένη η οποία μπορεί να επικοινωνεί με πνεύματα, στο κέντρο της Αθήνας. Το επισκέπτεται για να μάθει αν ο σύζυγός της την απατά. Στην πορεία του έργου διαδραματίζονται αρκετά ευτράπελα γεγονότα με φαντάσματα και πνεύματα νεκρών μέσα από κωμικές επεισοδιακές επαφές με τον άλλο κόσμο!

Ιnfo
Τετάρτη 22- Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Κρατήσεις 22348203

Η Μήδεια του Μποστ στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Θέατρο Αντίλογος προτείνει για το φετινό καλοκαίρι την καυστική κωμωδία του Μποστ ΜΗΔΕΙΑ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Σιλβέστρου. Μια φρέσκια πρόταση, που κύριο στόχο έχει μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Όπως ο ίδιος ο Μποστ αναφέρει: «Πρόκειται για ένα έργο που επικρίνει τους επικριτάς, προβληματίζει τους κριτάς και ελευθερώνει τους θεατάς». Μια παράσταση του θεάτρου Αντίλογος, που έχει σαν κύριο στόχο μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Info
Τετάρτη 22- Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
Ανοικτό Αμφιθέατρο Κεντρικά Πανεπιστημίου Κύπρου, 21.00
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 75
Λευκωσία
Εισιτήρια €10/€13
Κρατήσεις 99251331
Προπώληση Soldoutticketbox

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη… επί σκηνής! Γι’ αυτό διαλέξτε παρέα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλαρίου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Σε θεατρική διασκευή Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Οι Μάριος Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, Αστερώ Κυπριανού, Ιωάννα Λαμπροπουλου, Δημήτρης Δημήτριου και Σάββας Μενοίκου με GUEST STAR την Σοφία Βογιατζάκη ερμηνεύουν ρόλους που πέρασαν στην ιστορία!

Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλαρίου, οι δύο σεναριογράφοι πρόσθεσαν τη δική τους ματιά στο έργο και δημιούργησαν μία παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Ο «Θόδωρος» για να μπορεί να τσιλιμπουρδίζει με τις κατά καιρούς ερωμένες του έχει «επινοήσει» έναν ανύπαρκτο φίλο από την Πάτρα, τον «Λευτεράκη», που τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι, όταν θέλει να δικαιολογήσει τις απουσίες του στη γυναίκα του «Φωφώ».

Ιnfo
Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022
Αμφιθέατρο Ιδαλίου,21.00
Ευάγγελου Φλωράκη 1
Δάλι, Λευκωσία
Εισιτήρια Tickethour
Πληροφορίες 99430733

«Άγγελε μου» στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή

Κομπάνι, 2014: Μια σφοδρή πολιορκία. Ο ISIS ετοιμάζεται να καταλάβει την πόλη.
Ένα κορίτσι φέρεται να έχει σκοτώσει 100 τζιχαντιστές και γίνεται ηρωίδα.. Η Rehana φαίνεται άφθαρτη.
Είναι ο άγγελος του Κομπάνι.

Το θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου, τον συγκλονιστικό μονόλογο «Άγγελε μου» του Χένρι Νέιλορ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, με την Μυρσίνη Χριστοδούλου επί σκηνής στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή από την Κυριακή 22 Μάϊου.

Το «Άγγελέ μου» είναι ένας συγκλονιστικός μονόλογος, με πρωταγωνιστικό πρόσωπο ένα νεαρό κορίτσι από το Κουρδιστάν. Τη λένε Ρεχάνα, αλλά οι γονείς της την φωνάζουν «Άγγελέ μου» και μεγαλώνει σε ένα αγρόκτημα με φυστικόδεντρα σε ένα χωριουδάκι κοντά στο Κομπάνι στη Βόρεια Συρία. Μας αφηγείται την ιστορία της παιδικής της ηλικίας, μας μιλά για τον πατέρα της που πάντα ονειρευόταν την εποχή που οι γυναίκες θα ήταν ισότιμες με τους άντρες, για τις βαθιά ριζωμένες μέσα της ειρηνιστικές πεποιθήσεις και για την επιθυμία της να γίνει μια μέρα δικηγόρος.

Ιnfo
Πρεμιέρα Κυριακή 22- Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, 21.00
Οδός Αμμοχώστου 55-59,
Εντός των τειχών Λευκωσία
Εισιτήρια €13/€10
Προπώληση Soldouttickebox
Kαταστήματα Stephanis

Τάκης Ζαχαράτος -«Έλα μες στην αγκαλιά μου» στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα.

Σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία! Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα ανοίξει την αγκαλιά του και θα προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.

Info
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
Αμφιθέατρο Ιδαλίου, 21.00
Ευάγγελου Φλωράκη 1
Δάλι, Λευκωσία
Εισιτήρια από €30
Προπώληση soldouttickets.com

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Fiesta Latina» με τους The Rubatos στο The Duende

Δύο άτομα παρουσιάζουν μια latin jazz παράσταση, παίζοντας πολλά όργανα.

Ο Λευτέρης Μοσχοβίας και ο Νικόλας Μαυρίδης, με το νέο τους σχήμα, The Rubatos, θα παρουσιάσουν μια latin jazz συναυλία στη Λάρνακα.

Οι δύο μουσικοί θα παίξουν δύο keyboards, bongos, τύμπανα, φλογέρες και άλλα πολλά κρουστά και πνευστά, ενώ επίσης θα τραγουδούν σε τέσσερις γλώσσες, θα κάνουν live ενορχηστρώσεις, ακόμα και με πεταλιέρες, παίζοντας κομμάτια δικά τους αλλά και γνωστά που αγαπούν.

Info
Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022
Duende Cocktail Bar, 20.30
Κλεάνθη Καλογερά 19, Λάρνακα
Πληροφορίες 96378781

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχονται στο Σκαλί Αγλαντζιάς στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων Red!

Μέχρι το φθινόπωρο του 2019 το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο έμοιαζε έρημο από ποιοτικές παραγωγές. Ύστερα, ήρθαν οι… μέλισσες. Οι «Άγριες Μέλισσες»!

Το... σμήνος των "Άγριων Μελισσών", μπόλιασε με το νέκταρ του την «αφυδατωμένη» τηλεόραση και δημιούργησε μία αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Η καθημερινή δραματική σειρά του AΝΤ1 πρωταγωνίστησε για τρία χρόνια στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί έκαναν λόγο για επανεκκίνηση της ελληνικής τηλεόρασης στην ποιοτική μυθοπλασία.

Info
Δευτέρα 20 Ιουνιου 2022
Σκαλί Αγλαντζιάς, 20.30
Αγίου Γεωργίου 15, Αγλαντζιά
Εισιτήρια €20
Προπώληση Tickethour.com

Ματούλα Ζαμάνη στο Δημοτικό Πάρκο Λυμπιών

Η Ματούλα Ζαμάνη ξεκινάει και πάλι την καλοκαιρινή της βόλτα παρέα με τους συνεργάτες της, για να βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της.

Info
Τρίτη 21 Ιουνίου 2022
Δημοτικό Πάρκο Λυμπίων, 21.00
Λύμπια, Λευκωσία
Εισιτήρια €18/ €20 Ελάχιστη κατανάλωση/τραπέζι €80.
Προπώληση Soldoutticketbox

Ελένη Βιτάλη στα Λύμπια

Η Ελένη Βιτάλη, από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται στα Λύμπια για μια μοναδική συναυλία!

Η Ελένη Βιτάλη μάς τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και με νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Info
Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022
Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00
Εισιτήρια €20/ €25/άτομο σε τραπέζι
Πληροφορίες 99810011
Προπώληση Soldoutickets

ΧΟΡΟΣ

The Pearl στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Η Future Academy of Arts παρουσιάζει την παράσταση χορού «The Pearl», ένα έργο εμπνευσμένο από την ομάδα της σχολής, με την πλοκή να περιλαμβάνει μια ιστορία φιλίας, αγάπης και συνεργασίας!

Ο άνθρωπος, μέσα από μια μαγική διαδρομή, ανακαλύπτει τη δύναμη της ψυχής του, το φως και το μαργαριτάρι που κρύβει μέσα του.

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Οι παραστάσεις γίνονται σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τον Πνευματικό Όμιλο Αποστόλου Μάρκου και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, αλλά και άπορων μαθητών της ενορίας Απ. Μάρκου – Αρχαγγέλου.

Info
Κυριακή 19, Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου 2022
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 19.30
Λεωφόρος Στροβόλου 100, Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια €15
Προπώληση Tickethour και στα καταστήματα της ACS courier
Πληροφορίες 70088812, www.futureacademyofarts.com 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Street Beats στην Πλατεία  Αγίου Λαζάρου

Το Shine Store σας προσκαλεί κάθε Πέμπτη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σε ένα διαφορετικό event στα σοκάκια της πλατείας του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Στο street Beats, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυστηρά και μόνο κυπριακά κρασιά τα οποία δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα στην αγορά ή απλά να απολαύσετε το καλύτερο espresso martini της πόλης.

Ένα ιδιαίτερο event με εκλεπτυσμένη διάθεση και ατμόσφαιρα στο εξωτερικό χώρο του Shine Concept Store στη πλατεία του Αγίου Λαζάρου, με χαλαρή μουσική και απολαυστικά συνοδευτικά απο τα ράφια του Shine Concept Store.

Φεύγοντας θα έχετε και τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το κρασί της επιλογής σας ή και ότι άλλο θέλετε απο τα ράφια του Shine Concept Store.

Ιnfo
Πέμπτη 23 Iουνίου 2022
Πλατεία Αγίου Λαζάρου, 17.00
Λάρνακα

ΠΑΙΔΙ

Έκθεση Παιδικής Τέχνης στην Αιγαία

Μια από τις ετήσιες δραστηριότητες της Σχολής καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία που έχει γίνει πλέον θεσμός είναι η έκθεση «Παιδικής Τέχνης», η οποία διοργανώνεται φέτος μεταξύ 17-25 Ιουνίου 2022. Η έκθεση ασχολείται αποκλειστικά με έργα που δημιουργήθηκαν από τις παιδικές ομάδες της Σχολής, από παιδιά μέχρι και 12 ετών.

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη της αυθεντικότητας της παιδικής τέχνης, της μοναδικότητας των μικρών – σε ηλικία – καλλιτεχνών, σε όλους τους τομείς των καλών και των εφαρμοσμένων τεχνών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην έκθεση, οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία και να ανακαλύψουν τον αστείρευτο πλούτο της παιδικής ψυχής.

Η έκθεση θα αποτελείται από έργα ζωγραφικής, χειροτεχνίας, γλυπτικής, κεραμικής, εικονογράφησης, εγκατάστασης χώρου, μελέτες από σημαντικούς καλλιτέχνες και κινήματα.

Info
Eγκαίνια Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022
Αιγαία, 19.30
Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 81
Διάρκεια έως 25 Ιουνίου
Μέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτ. – Παρ.:09:00 – 19:00
Σαβ.: 10.00 – 13.30
www.aigaia.com.cy 

CINEMA

Top Gun: Maverick

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σκηνοθεσία Joseph Kosinski
Πρωταγωνιστούν Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller

K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.30, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 19.30, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.30, 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 14.00, 17.00, 19.45,, 22.15, 22.30 σ/κ επίσης 14.30
RIO (Λεμεσός) 19.40, 22.20 σ/κ επίσης 17.00