ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15+1 ιδέες για ένα όμορφο εορταστικό τριήμερο

WIZ TEAM

Στο μεταίχμιο του 2023  και το Wiz επέλεξε τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για να αποχαιρετίσουμε σωστά τον χρόνο που φεύγει. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Kaseta feat. Κόκοτας και Λεμπέσης στην Πλατεία Ελευθερίας

Το έλκηθρο του Kaseta Retro Event προσγειώνεται στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 29 Δεκεμβρίου 2023, με επιβάτες τους Γιώργο Λεμπέση και Δημήτρη Κόκοτα.

Άλλο ένα συναρπαστικό ρετρό πάρτι, από δύο από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του είδους, σε ένα location με πολύ ωραίο vibe.

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Πλατεία Ελευθερίας, 20.00
Εισιτήρια - early bird ticket €15
Πληροφορίες 97420720

The Italian Tenors στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, οι The Italian Tenors, προσθέτοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, καταθέτουν τη δική τους μουσική πινελιά, με δύο μοναδικές συναυλίες στην Πάφο και τη Λευκωσία.

Τρεις Ιταλοί τενόροι, οι: Luca Sala, Sabino Gaita και Evans Tonon, με σπουδές στις πιο γνωστές Μουσικές Ακαδημίες και εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες, φέρνουν μια πινελιά Χριστουγέννων - A Touch of Christmas, όπως είναι ο τίτλος της μουσικής τους παράστασης.

Μαζί τους ως special guest, η σοπράνο Francesca Lanza, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο Phantom of The Opera καθώς και οι Principal Dancers του Balletto di Siena, Chiara Gagliardo και Giuseppe Giacalone όπου μας παρουσιάζουν μεταξύ άλλων, ένα pas de deux από τον Καρυοθραύστη.

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100, Λευκωσία
Εισιτήρια από €35
Προπώλησ www.soldoutticketbox.com 

Cadjo Dilo στο Limassol Christmas Festival

Το Limassol Christmas Festival ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2024 στο Eliochori Fun Park στην Παρεκκλησιά. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση με θεματολογία τα Χριστούγεννα, που θα προσφέρει στους επισκέπτες συναυλίες αγαπημένων Έλληνων καλλιτεχνών, λούνα παρκ, shows και Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ. Στο πλαίσιο αυτό το συγκρότημα Cadjo Dilo θα μας χαρίσει μια μοναδικά διασκεδαστική βραδιά.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο market με πάνω από 10 περίπτερα, που θα προσφέρουν μοναδικά έργα τέχνης, κοσμήματα, κεριά κ.ά., καθώς και επιλογές φαγητού από food trucks με Mexican food, Burgers, German hot dogs και άλλες κουζίνες.

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Eliochori Fun Park 20.00
Παρεκκλησιά Λεμεσός
Εισιτήρια Ticketmaster.cy

Monsieur Doumani στο Savino Live

Το πολυβραβευμένο συγκρότημα από την Κύπρο σε μια δυνατή εμφάνιση στο Savino Live, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.

Δώδεκα χρόνια μετά τη δημιουργία τους, οι Monsieur Doumani διανύουν την πιο δημιουργική τους φάση, ειδικά μετά και την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου δίσκου τους, με τίτλο «Pissourin».

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε live τους Αντώνη Αντωνίου (τζουράς, φωνητικά, ηλεκτρονικά), Δημήτρη Γιασεμίδη (τρομπόνι, φλάουτο) και Άντη Σκορδή (κιθάρα, λούπες, φωνητικά υποστήριξης), μιας και μιλάμε για τη μοναδική ίσως μπάντα από την Κύπρο που κάνει διεθνή καριέρα, με πολύ σημαντικές εμφανίσεις κάθε χρόνο στα πιο σπουδαία φεστιβάλ ανά τον κόσμο και με πολύ δυνατές κριτικές για τις εκάστοτε δουλειές τους.

Info
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2023
Savino Live, 22.00
Watkins 9, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα
Πληρ. 99426011

ΘΕΑΤΡΟ

«Η Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραπ» στο Sputnik in Orbit


Η Fresh Target Theatre Ensemble και το Sputnik in Orbit παρουσιάζουν το έργο “Η Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραπ” του Samuel Beckett, σ’ ένα σπίτι στην παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Για περισσότερα από σαράντα χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Κραπ ένας άσημος και μοναχικός συγγραφέας, ηχογραφεί τα κυριότερα συμβάντα της ζωής του από την χρονιά που πέρασε. Αυτές τις ηχογραφήσεις τις αρχειοθετεί λεπτομερώς, δημιουργώντας ένα μεγάλο αρχείο “περασμένων ημερών.” Την ημέρα των 69ων γενεθλίων του, ο Κραπ, αποφασίζει να ακούσει ξανά μια συγκεκριμένη μαγνητοταινία - αυτήν που ηχογράφησε την ημερα των 39ων γενεθλίων του, τριάντα χρόνια πριν. Καθώς ακούει την παλιά ηχογράφηση, ο Κραπ έρχεται αντιμέτωπος με μνήμες, συμβάντα αλλά και επιλογές της νεότητάς του που καθόρισαν το παρόν αλλά και το μέλλον του. Κι όλα αυτά ενώ ετοιμάζεται να επιχειρήσει μια τελευταία ηχογράφηση εκείνο το βράδυ - μια ηχογράφηση η οποία ενδεχομένως να είναι και η τελευταία του.

Info
Τετάρτη 27- Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
ΣΠΟΥΤΝΙΚ in Orbit, 20.30
Άρεως 26, 1015, Παλιά Λευκωσία
Διάρκεια 75'
Εισιτήρια €20/ €10
Εισιτήρια SoldOut Tickets
Προπώληση 70007705

«Ο Θείος Βάνιας» στο θέατρο Διόνυσος

Tο κλασικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ «Ο Θείος Βάνιας», ανεβαίνει στο θέατρο Διόνυσος σε σκηνοθεσία Αύρας Σιδηροπούλου.

«Όταν δεν υπάρχει πραγματική ζωή, οι άνθρωποι ζουν με ψευδαισθήσεις. Τέλος πάντων, είναι καλύτερα απ’ το τίποτα.»

Κλασικό αριστούργημα της Ρωσικής δραματουργίας και οικουμενικό κτήμα της παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς, ο Θείος Βάνιας του Τσέχωφ είναι μία συγκλονιστική αποτύπωση της ανθρώπινης μοίρας – πέρα από τον τόπο και τον χρόνο -- που καταργεί γεωγραφικούς και πολιτισμικούς περιορισμούς. Η παραγωγή του Θεάτρου Διόνυσος, επανασυστήνοντας το έργο στο Κυπριακό κοινό μετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια, φέρνει τον Βάνια πιο κοντά στο σήμερα από ποτέ, και με χιούμορ και ευαισθησία μας παρουσιάζει έναν «αντι-ήρωα του καιρoύ μας».

Info
Παρασκευή 29- Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Διόνυσος, 20.30
Διαγόρου 29, Λευκωσία
Εισιτήρια €15/ €12
Προπώληση Soldouttickets
Πληροφορίες 22818999& 99621845

«Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» στον ΘΟΚ

Το έργο κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα που γράφτηκαν μέσα στον 20ό αιώνα και παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ από τις 25 Νοεμβρίου 2023. Στην παραγωγή συμπράττουν ο σκηνογράφος Άγγελος Αγγελή, ο συνθέτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης καθώς και ένα λαμπρό επιτελείο ηθοποιών, με την Αννίτα Σαντοριναίου και τον Σταύρο Λούρα στους δύο κεντρικούς ρόλους.

Για το έργο

Σε μια μικρή πόλη κάπου στην Κεντρική Ευρώπη η αναμενόμενη η άφιξη της Κλαιρ Τσαχανασιάν, η οποία επιστρέφει στον γενέθλιο τόπο της ύστερα από σαράντα πέντε χρόνια απουσίας, δημιουργεί μεγάλη αναταραχή. Η άλλοτε ευημερούσα πόλη τώρα βυθίζεται στην ανέχεια και στο πρόσωπο της πάμπλουτης Κλαιρ οι κάτοικοι του Γκύλεν βλέπουν το μοναδικό τους σωτήρα. Η ίδια υπόσχεται να τους προσφέρει απεριόριστο πλούτο, υπό έναν και μόνο όρο: τη δολοφονία, από κάποιο μέλος της κοινότητας, του Άλφρεντ Ιλ, του πρώην εραστή της, που την αρνήθηκε και την εγκατέλειψε με ένα παιδί. Η πρόκληση υποχρεώνει μια ολόκληρη κοινότητα να επιλέξει ανάμεσα στην ηθική και το κέρδος.

Info
Παρασκευή 29- Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο ΘΟΚ, 20.00 (Κυρ. 18.00)
Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy
Πληροφορίες 77772717

«Χριστουγεννιάτικη ιστορία» στο Θέατρο Ένα 

Χιούμορ, ψυχαγωγία, μυστήριο και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τι πιο κατάλληλο μπορεί να ανεβεί σε θεατρική σκηνή λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή; Η μαγεία των Χριστουγέννων αρχίζει στο θέατρο ένα!

Το δημοφιλές παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» ζωντανεύει στο Θέατρο Ένα.

O Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας σπαγκοραμμένος, φιλάργυρος και γκρινιάρης ηλικιωμένος που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πως θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Κυρίως όμως απεχθάνεται τα Χριστούγεννα και όλους όσοι χαίρονται και γιορτάζουν την όμορφη και ζεστή αυτή γιορτή. Γεμάτος αδιαφορία για κάθε λογής χριστουγεννιάτικη μαγεία, συναισθήματα ή τρυφερότητα, ο Σκρουτζ, ο γεροτοκογλύφος, μετράει τα λεφτά του. Δεν συγκινείται από τα παιδιά που τραγουδούν τα κάλαντα, αδιαφορεί μπροστά στα στολισμένα δέντρα, το γιορτινό πνεύμα δεν τον αγγίζει καθόλου. Μια παραμονή Χριστουγέννων όμως στοιχειώνεται από τις επισκέψεις του νεκρού, παλιού του συνεταίρου Τζέικοπ Μάρλεϊ και των τριών πνευμάτων των Χριστουγέννων, του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος, που αναλαμβάνουν, με τον δικό τους τρόπο, να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι τα πλούτη, αλλά η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία…
Θα καταφέρουν τα πνεύματα άραγε να τον κάνουν να μετανοήσει για τα λάθη του;

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Ένα, 20.30
Λεωφόρος Αθηνάς 4, Λευκωσία
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour

«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο Παττίχειο Λεμεσού

Σε ένα διαμέρισμα κάπου στην Αθήνα, μια παρέα τριαντάρηδων ξεδιπλώνει το κουβάρι των μεταξύ τους σχέσεων. Μία απιστία και η επικείμενη διάλυση ενός γάμου –αλλά και η αναβολή ενός άλλου– γίνονται η αφορμή για να εκδηλωθούν για πρώτη φορά συναισθήματα και να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, φόβοι και αγωνίες. Η κατάσταση εκτροχιάζεται. Επιθυμίες ανομολόγητες αποκαλύπτονται και αλήθειες έρχονται στο φως.

Το Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του είναι μια κωμωδία που σκιαγραφεί αριστοτεχνικά το σύγχρονο παρόν μας μέσα από αυθεντικές, καθημερινές στιγμές, με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους που πασχίζουν να βρουν τα πατήματά τους σε έναν κόσμο ρευστό, γεμάτο διαψεύσεις και ματαιώσεις. Ένα έργο που μιλάει για την αγάπη που πλημμυρίζει μόλις σπάσουν οι οθόνες των κινητών. Προικισμένο με άφθονο χιούμορ αλλά και ευθύτητα, τόλμη και ρεαλισμό, το έργο θίγει ζητήματα όπως η δέσμευση, η σεξουαλικότητα, η μοναξιά, η πίστη και η ελευθερία της επιλογής.

Info
Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2023
Παττίχειο Θέατρο, 20.30
Λεμεσός
Εισιτήρια €12/€6
Προπώληση www.thoc.org.cy 
Πληροφορίες 77772717

ΠΑΙΔΙ

O Tεμπέλης Δράκος στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Μετά από 5 δίσκους, 200 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και τεράστια αποδοχή σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Τεμπέλης Δράκος κι ο δημιουργός του Γιώργος Χατζηπιερής, που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές ολόκληρες παιδιών, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2022. Μετά τις sold-out παραστάσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιστρέφουν στη Λευκωσία μαζί με ένα επιτελείο από εξαίρετους τραγουδιστές, μουσικούς και συνεργάτες.

Μια μουσική παράσταση, που μόνο ένας σκηνοθέτης όπως ο Κωνσταντίνου Ρήγος μπορεί να συνθέσει, με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Φοίβο Δεληβοριά, Ρένα Μόρφη, Γιάννη Διονυσίου και πολλές χαρούμενες παιδικές φωνές. Το πολυθέαμα για όλες τις ηλικίες θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τεμπέλη Δράκου: Το Σκουλουκούιν, η Γιαταπάτα, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, ο Κόκορας, ο Παγωτατζής, η Αλεπού, το Δέντρο και πολλές άλλες.

Ιnfo
Τετάρτη 27-Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Δημ. Θέατρο Λευκωσίας
Τετ. 19.00 Πεμ. 16.00 & 19.00 Παρ. 16.00 & 19.00
Μουσείου 4
Εισιτήρια από €15
Προπώληση Soldoutticketbox

«Γουρουνιάσματα» στο Δημ. Θέατρο Λατσιών

Το βραβευμένο παιδικό μιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών… και όχι μόνο θαυμαστών του.

Το μιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά μέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα μιούζικαλ που καλλιεργεί μια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατομικευμένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόμο, μέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, με την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της μοναδικής αυτής παράστασης αναλαμβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Σκηνικά Σόσε Εσκιτζιάν και κουστούμια Ταμάρα Τανακίδου που συμπληρώνονται υπέροχα με το video art του Γιώργου Αλεξάνδρου. Πρόκειται για την ομάδα που πρωτοεμπνεύστηκε και πρωτοϋλοποίησε το επιτυχημένο μιούζικαλ και γι’ αυτό η αναμονή για την επανεμφάνισή του στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ιnfo
Πέμπτη 28- Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023
Δημ. Θέατρο Λατσιών, 17.00 (Κυρ. 15.00)
Λευκωσία
Προπώληση Ticketmaster

«Χριστουγεννοπαραμυθομπλεξίματα!» στο θεατράκι του ΡΙΚ

Μια γιορτινή παράσταση γεμάτη παραμύθια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Μπλεξίματα παραμυθιών καταξιωμένων κλασσικών αλλά και σύγχρονων συγγραφέων, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ελένης Οδυσσέως.
Σας περιμένουμε μικρά και μεγάλα παιδιά!!!
Η πρωτότυπη σκηνοθεσία, οι ερμηνείες και η ενέργεια των ηθοποιών, γεμίζουν τη σκηνή με αγάπη, γιορτινή διάθεση, χιούμορ, πολύχρωμες εικόνες, έξυπνη αφηγηματική απόδοση και συγκίνηση!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…
Τί γίνεται άραγε στην Κουραμπιεδούπολη και στην Μελομακαρονούπολη; Τί κάνει ο βασιλιάς Αστερένιος; Πώς παρουσιάζεται το κοριτσάκι με τα σπίρτα; Τί παθαίνει ο Μικαέλ Ντε Σολέγιο όταν έρχεται από την Ισπανία στην Αθήνα για να παίξει μουσική; Αμ ο Άγιος Βασίλης; Τί είναι τόσο σημαντικό αυτό που θέλει να πει στον Αρχάγγελο Γαβριήλ στο Γραφείο Ουράνιου Τουρισμού; Είναι και η χιονόμπαλα που κατρακυλά και πάει….! Ποιός είναι αυτός που ζήτησε το πιο υπέροχο δώρο του κόσμου; Ο Σκρουτζ προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή του το πιστεύετε; Από την άλλη ένα σπουργίτι του δάσους έχει χαρίσει όλα του τα γιλέκα σε φίλους του που κρυώνουν και τώρα κρυώνει αυτός!

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Θεατράκι ΡΙΚ, 16.00 & 18.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €12
Προπώληση www.more.com 
Πληοροφορίες 7000 28 29

«Ο 'Αι Βασίλης και τα σκανταλιάρικα ξωτικά» στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Άη-Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διανομή των δώρων. Έχει μόνο 24 ώρες για να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τα δώρα και να τα κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Ζητάει από τα πιστά του ξωτικά, να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά και κατακόκκινα ρούχα του, τον μαγικό του σάκο και το έλκηθρο των δώρων με τα ακούραστα Ταρανδάκια του.

Ήσυχος λοιπόν αποσύρεται στο δωμάτιο του, να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο ταξίδι. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματα του Άη- Βασίλη, όταν ξαφνικά ο μαγικός σάκος σκίζεται.

Ιnfo
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023
Δημ. Θέατρο Στροβόλου, 10.00 & 12.30
Δημ. Θέατρο Λάρνακας, 15.00
Εισιτήρια €12/ €15
Πληροφορίες 96852600
Προπώληση Ticketmaster.cy

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση «Future is Νow» στην Isnotgallery

Πιστή στο ραντεβού της με το φιλοθεάμον κοινό, η Isnotgallery υποδέχεται την πιο «ζέστη» και αγαπημένη γιορτή του χρόνου με μια σειρά εξαιρετικών έργων τέχνης, από καταξιωμένους Κύπριους και Έλληνες καλλιτέχνες.

Έργα σύγχρονης ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικής, επιλεγμένα από την ομάδα της Isnotgallery, συνθέτουν μια μικρή εικόνα των τάσεων της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών στο πωλητήριο της γκαλερί θα διατίθενται έργα μικρών διαστάσεων σε χαμηλές τιμές, ιδανικά για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Info

Εγκαίνια Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:00
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 11:00-17:00
Διάρκεια έκθεσης 16 Δεκεμβρίου - 07 Ιανουαρίου
Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Παρασκευή 10:00-13:00 & 15:30-18:00
Σάββατο 10:00-17:00
Κυριακή 11:00-17:00
Επικοινωνία art@isnotgallery.com
Τηλ. 99569498, www.isnotgallery.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων 2023

Η τάφρος Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης μεταμορφώνεται σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ, με φανταχτερά στολίδια, τα πιο σύγχρονα παιχνίδια και δεκάδες διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο «ζεστή» εποχή του χρόνου !

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας την περίοδο των γιορτών και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου! Για 52 ολόκληρες μέρες, στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο τον κόσμο!

Info
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023- Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
Τάφρος Ντ'Αβίλα, 15.00- 00.00 και σ/κ 10.00- 00.00.
Λευκωσία

CINEMA

Poor Things (Aπό 1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους) 

Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε, Ράμι Γιούσεφ

K Cineplex (The Mall of Cyprus) 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 22.15
K Cineplex (Λεμεσός) 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 22.15
K Cineplex (Kings Avenue - Πάφος) 22.15
RΙΟ Premier Cinema (Νicosia Mall) 19.45, 21.45
RIO (Λεμεσός) 19.30. 22.10