ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15 ιδέες για να την κάνουμε ταράτσα

WIZ TEAM

Μπορεί το καλοκαίρι να αρνείται πεισματικά να μας αποχαιρετίσει, εντούτοις, αργά τα βράδια, ένα δροσερό αεράκι αλλάζει το σκηνικό! Όσο οι θερμοκρασίες μάς το επιτρέπουν, εμείς απολαμβάνουμε τη δροσιά της εποχής και αφηνόμαστε στη θέα από ψηλά. Οι ταράτσες του νησιού παραμένουν για λίγο ακόμα ανοιχτές και κάνουν τις νύχτες μας μαγικές... Άλλωστε, όπως λέει και το γνωστό άσμα, όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά... Και το φαγητό είναι πιο νόστιμο, συμπληρώνουμε εμείς.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

High and Wet Terrace
Γραμμού 21, (1010 Hall) Λευκωσία
Tηλ. 99754399

 

Pop-up bar στη διαμορφωμένη ταράτσα του 1010 Hall στη παλιά πόλη, αγναντεύεις από ψηλά με cozy ατμόσφαιρα. Στημένο από bartenders που τους αρέσουν τα καλοφτιαγμένα ποτά και μενού σε τέσσερα στάδια με τρία ιδιαίτερα κοκτέιλ για το κάθε ένα. Θα βρεις και boozy gin tonin και άλλα αγαπημένα κλασικά, που συνδυάζονται με tacos χοιρινού ή ψαριού και gyozas. Η επιτυχία του ώθησε την ομάδα να φτιάξει και το bar Souvenir στον πυρήνα του παλιού Στροβόλου. Τρ-Κυρ 18.00-23.45 (ανοικτό την καλοκαιρινή σεζόν)


ΛΕΜΕΣΟΣ

Marina Roof Bar
Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός
Τηλ. 25021500

 

Καλοκαιρινό σκηνικό με λευκά κυματιστά πανιά, ωραίους φωτισμούς και εντυπωσιακή θέα, θέλει να κάνει τη διαφορά. Πάνω από το TGI Fridays, με ανάλογο μενού, πολύ καλά signatures cocktails, ποικιλία σε εγχώρια και ξένα κρασιών και funky μουσική από φιλοξενούμενους djs.


Da Vinci

Γενεθλίου Μιτέλλα & Λουτρών 12, Λεμεσός
Τηλ. 25342030

 

Το πιο παλιό αρχοντικό της Λεμεσού, χτισμένο το 1712, μετατράπηκε σε ένα όμορφο all day bar. Προσεγμένη διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα με καφέδες, ροφήματα, γλυκά και cocktails, αλλά και πιάτα διεθνούς κουζίνας, με καλό σέρβις. Open air μεγάλη ταράτσα, αγαπά τα live.


La Caleta

Γεωργίου Α’ 89, Γερμασόγεια, Λεμεσός
Tηλ. 25252404

 

Μπαρ-εστιατόριο που στεγάζεται στον δέκατο όροφο του κτηρίου The Icon στη Λεμεσό. Εδώ θα βρεθείτε και θα απολαύσετε από το πρωί brunch ή το μεσημεριανό σας γεύμα. Το La Caleta είναι ιδανικό και για μια βραδινή έξοδο. Το μενού ακολουθεί μεσογειακά μονοπάτια με τον σεφ Bastien Lhabitant και την ομάδα του να ετοιμάζουν μοναδικές επιλογές από τα καλύτερα εποχικά υλικά που μπορούν να βρουν στο νησί. Το εντυπωσιακό design και η πισίνα στον εξωτερικό χώρο τραβούν όλα τα βλέμματα.

22B roof bar
Ελευθερίας 22B, Λεμεσός

Τηλ. 777774677

 
Βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Ελευθερίας και προσφέρει ωραία ποτά σε έναν χώρο με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και πανέμορφη θέα. Με εννιά signature cocktails και άλλα τόσα classics, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που θα σου κλείσει πονηρά το μάτι, απολαμβάνοντάς το σε μια γωνιά του roof, σε έναν από τους αναπαυτικούς καναπέδες, συνοδεύοντάς το με ένα από τα platters ή/και με ναργιλέ, καθότι το 22B ειδικεύεται στο «άθλημα». Στο μενού θα βρεις επίσης επιλογές σε κρασί, ποτά (βότκα, gin, whiskey, ρούμι, τεκίλα κλπ), μπίρες και άλλα ροφήματα. ΚΥΡ-ΠΕΜ 18.00-00.00, ΠΑΡ-Σ 18.00-02.00


ΛΑΡΝΑΚΑ

Memories Rooftop Bar
Κίμωνος 1, Λάρνακα

Τηλ. 96022000

Rooftop - cocktail bar στοn 5ο όροφο του ξενοδοχείου Rise Street Art Hotel, στη Λάρνακα, το οποίο ήρθε για να μας δώσει δυνατή γεύση από τη γκλαμουράτη διασκέδαση της δεκαετίας του ’90, μέσω της μουσικής, της τέχνης και των κοκτέιλ. Πάρε θέση σε ένα από τα προνομιούχα τραπέζια της όμορφης αυτής ταράτσας, απόλαυσε ένα κοκτέιλ και κάτι από τα comfort snacks και πριν φύγεις φωτογραφήσου με τους θρύλους, οι οποίοι εδώ κατέχουν περίοπτη θέση στις κορνίζες αλλά και στο υπερμέγεθες spray can. Δ-Κ 20.00-00.30

Sea Joy
Πιαλέ Πασά 130, Λάρνακα
Τηλ. 24621222

 

All day lounge bar με αυλή και θέα στη θάλασσα. Kαλοκαιρινό feeling με χαρούμενη αύρα και συμπαθητικό φαγητό. Από το πρωί με καφέδες και πρωϊνό, το βράδυ μπαρίζει εντόνως με τα cocktails στα φόρτε τους. Brunch το σαββατοκύριακο μέχρι τις 12.00, μεγάλες οθόνες για τα αθλητικά events.


The Belfry 

Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα
Τηλ. 99872100

 

Must go προορισμός στο κέντρο της Λάρνακας που συνδυάζει γουστόζικο στυλ και κομψότητα. Πρόκειται για ένα φωτεινό, εντυπωσιακός all day χώρο με πέτρα και μοντέρνα αισθητική, καλοφτιαγμένο που σερβίρει καφέδες και ροφήματα από νωρίς το πρωί και σύντομα θα προσφερει φαγητό με bistro επιλογές. Το μπαρ του μαγαζιού φτιάχνει δροσερά signature cocktails και σερβίρει διάφορα οινοπνευματώδη ποτά. ΤΡΙ-ΚΥΡ 10.00-01.00


ΠΑΦΟΣ

Muse cafe
Ανδρέα Ιωάννου, Περιοχή Μουσαλλά
Τηλ.26941951

Δεν είναι ακριβώς ταράτσα αλλά hot spot με πανοραμική θέα της πόλης, σερβίρει από πρωί καφέδες, χυμούς και ροφήματα, ενώ «μελετάνε» με χαρούμενη διάθεση κλασικές μεσογειακές γεύσεις και grill. Ενημερωμένη λίστα ποτών και cocktails, ιδανικό για ερωτευμένους.


Ουρανός Roof Bar

Ποσειδώνος 10, Παφος
Τηλ. 99499887

 

To lounge roof bar του πεντάστερου Anabelle ανανέωσε τη νυχτερινή ζωή της Ποσειδώνος. Έμπειροι bartenders δημιουργούν ευφάνταστα signature κοκτέιλ και καλοφτιαγμένα spirits, δίνοντας έμφαση στα φρέσκα υλικά. Στο μενού θα βρεις ποικιλία υγιεινών επιλογών από φρέσκες σαλάτες και ψάρια, αλλά και λαχταριστά μικρά πιατάκια to share. Αγαπά τις θεματικές live βραδιές με guests. Δευ-Κυρ 11.00-24.30


ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Sky Lounge
74 Κάβο Γκρέκο, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Τηλ. 23721401

 

Roofbar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village. Με μαγευτική θέα 180 μοιρών και έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση, θα βρεθείτε για να απολαύσετε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ έχοντας ως συνοδεία ασιατικές γευστικές εμπειρίες αλλά και υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. ΤΡΙ-ΚΥΡ 18.00-01.00


Revo Lounge Bar

Protaras Plaza Hotel 4th Floor Πρωταράς, Αμμόχωστος
Τηλ. 99082360

 

Με θέα από ψηλά του όμορφου Πρωτάρα, βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Protaras Plaza Hotel το πρώτο περιστρεφόμενο lounge bar. Το Bar αυτό είναι τοποθετημένο σε μία πλατφόρμα που το καθιστά περιστρεφόμενο αφού πραγματοποιεί στροφή 360 μοιρών ανά τακτικά διαστήματα. Με απλή διακόσμηση σε άσπρους χρωματισμούς, το νέο μπαρ πέραν από την ιδιαιτερότητα του σερβίρει μοναδικές δημιουργίες σε κοκτέιλ, γευστικές πιατέλες sushi και ναργιλέ.


Hard Rock Cafe

Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 13, Αγία Νάπα
Tηλ. 23819888

 

Στην καρδιά της Αγίας Νάπας, απέναντι από την κεντρική πλατεία, σε ένα τριώροφο, επιβλητικό οικοδόμημα με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, 3 bars, μουσική σκηνή, μοναδική συλλογή από μουσικά memorabilia και Rock Shop με συλλεκτικό ρουχισμό και αξεσουάρ. Σερβίρει ολόχρονα αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις, θρυλικά burgers, δροσιστικά cocktail και τεράστια επιδόρπια. Ένας χώρος με high διάθεση, όμορφο κόσμο, πάρτι και events. Το καλοκαίρι θα βρεις το Sky Bar στον 3ο όροφο, ένα νυκτερινό μπαράκι με ναργιλέδες και θέα που κόβει την ανάσα! ΔΕΥ-ΚΥΡ 12.00-01.00


Roof Burger Bar

Κρύου Νερού 44, Grecian Sands Hotel, Αγία Νάπα
Τηλ. 99751490

 

Το μπεργκεράδικο για το οποίο μιλούν όλοι και έγινε στέκι στην ταράτσα του Grecian Sands, με ωραία θέα. Σικάτο design, καναπέδες, ξύλινες άσπρες καρέκλες και όμορφος κόσμος. Μενού από υπερμεγέθη, πληθωρικά burger για κάθε γούστο, με στρώσεις μπιφτέκι που λιώνει τρυφερά στο στόμα αλλά και έξτρα συνδυασμούς, παρέα με δροσερά cocktail και κρασί.


Panorama Rooftop Bar

Λεωφ. Νησί 115, Asterias Βeach Hotel, Αγία Νάπα
Τηλ. 23201000

 

Εντυπωσιακό μπαρ με υπέροχη θέα που βλέπει ολόκληρη την Άγια Νάπα. Ένας προσεγμένο μοντέρνος χώρο, καλοκαιρινός με αναπαυτικές πολυθρόνες και prive τραπεζάκια. Ιδανικός χώρος για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα τα απογεύματα με κοκτέιλ που θα τα συνοδεύσεις με υπέροχους ναργιλέδες και ανεβαστική lounge μουσική.