ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

25 ταινίες θα απολαύσουμε φέτος στο Protaras Summer Film Festival

WIZ TEAM

Το πολυαναμενόμενο event του καλοκαιριού επιστρέφει για να μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του σινεμα! Δε είναι άλλο από το μεγαλύτερο Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου,  το 9ο Protaras Summer Film Festival, το οποίο διαθέτει την μεγαλύτερη οθόνη της Κύπρου.

Το Protaras Summer Film Festival έχει γίνει το πιο αγαπημένο φεστιβάλ του καλοκαιριού στην επαρχεί Αμμοχώστου και φέτος θα διαρκέσει 19 ημέρες. Συγκεκριμένα από τις 12 έως τις 30 Ιουλίου 2023.   Το ραντεβού ανανεώνεται όπως και κάθε χρόνο, στην καρδιά του Πρωταρά και τη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων «Λεύκολλα». Αξίζει να σημειωθεί ότι τις  Παρασκευές και τα Σάββατα, το φεστιβάλ φιλοξενεί διπλές παραστάσεις, με την πρώτη να αφορά τους μικρούς μας φίλους.

Κι επειδή ο κινηματογράφος θέλει τα σνακ του, η Νεολαία Παραλιμνίου έχει φροντίσει να βρείτε στον χώρο τα καλύτερα pop-corns, νόστιμες πίτσες, τα πιο ωραία hot dogs και γλυκά, αλλά βέβαια και μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ποτά.

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι παρέχεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος VIP για παρακολούθηση ταινιών, επι πληρωμής και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» αλλά και του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Η Νεολαία Παραλιμνίου, τα μέλη και οι εθελοντές της  έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο προκειμένου να ικανοποιήσουν όλους τους θεατές, με αδιάλειπτο στόχο την προώθηση της έβδομης τέχνης, τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής αλλά και την ενίσχυση της Νεολαίας του τόπου.

Ραντεβού λοιπόν κάτω από τα αστέρια για μια εμπειρία με τον ποιοτικότερο σύγχρονο κινηματογράφο και αθάνατες αναμνήσεις!

Υ.Γ. 1 Το Φεστιβάλ φέτος αρχίζει με την ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny!
Υ.Γ. 2 Η είσοδος είναι ελεύθερη!


Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ.

 

Φωτό: Νεολαία Παραλιμνίου