ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

2ο Virtual Whisky Experience από το Moondog’s

WIZ TEAM

Ίσως να μην μπορούμε και φέτος να παρευρεθούμε σε ένα ωραίο σεμινάριο για τα αγαπημένα μας ποτά, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να παρακολουθήσουμε ένα διαδικτυακό.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας ουίσκι, που είναι στις 27 Μαρτίου, το Moondog’s Bar & Grill διοργανώνει το δεύτερο Virtual Whisky Experience με τα έσοδα του σεμιναρίου να δίνονται σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Καλεσμένος στο σεμινάριο αυτό ο Παύλος Κουμπάρος, ο οποίος σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Alasia Shriners Club Of Cyprus και το Cyprus Whisky Association θα ξεδιπλώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στον κόσμο του αγαπημένου μας ποτού.

Όσοι συμμετέχουν, μαζί με τα 6 ουίσκι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και 3 αγαπημένα rum αλλά και 1 κονιάκ.

Το πακέτο για το Masterclass περιλαμβάνει:

10 premium (6 whisky, 3 rum & 1 cognac) μινιατούρες των 30 ml μαζί με πληροφοριακό βιβλιαράκι.

1) Diplomatico Rum Reserva (Hartziotis Trading Co)

2) Ron Zacapa 23 (Photos Photiades)

3) Guns Bells (Kallinikou)

4) Brancoveanu X.O. Cognac

5) The Glenrothes 12 Y.O. (Acm Christofides)

6) Tamdhu 12 Y.O (Vassos Eliades)

7) Bruichladdich The Classic Laddie (Galanos Distributors Ltd)

8) Isle Of Jura Journey (Tempo Beverages)

9) The Ardmore Legacy (Keo)

10) Lagavulin 16 Y.O. (Photos Photiades)

Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ

Info

Σάββατο 27 Μαρτίου, 20.00

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

* Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Alasia Shriners Club Of Cyprus. Ο οργανισμός αυτός παρέχει εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη σε παιδιά έως 18 ετών που έχουν ορθοπαιδικές παθήσεις, εγκαύματα, τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού, σχισμένα χείλη και ουρανίσκο και άλλα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς ή τις οικογένειές τους.