ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 εξαιρετικές online παραστάσεις για το Σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Το Εθνικό Θέατρο και αυτή την εβδομάδα προσκαλεί το κοινό να συντονιστεί στην «ψηφιακή» του σκηνή για να παρακολουθήσει τρία διαχρονικά έργα, τρεις εμβληματικές παραστάσεις, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Μένουμε σπίτι» με τον Πολιτισμό.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

· Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου της Άλκης Ζέη, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά παιδικά μυθιστορήματα. Παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία για δυο χρονιές στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

Παρασκευή 8 Μαΐου, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα του Σαββάτου 9 Μαΐου.· Τίμων ο Αθηναίος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ένα έργο-πρόκληση για τον πλούτο, το χρέος, τη φιλία, την κολακεία, τη γενναιοδωρία, την αχαριστία, διαχρονικό και πάντοτε ενοχλητικό. Παρουσιάστηκε στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

Σάββατο 9 Μαΐου, από τις 13:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα της Κυριακής 10 Μαΐου.· Ο Θείος Βάνιας το κλασικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ. Ένα έργο βαθιά ποιητικό, τρυφερό και ανθρώπινο, όπου η ζωή σχοινοβατεί ανάμεσα στα δράμα και την κωμωδία. Παρουσιάστηκε στην Κεντρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Κυριακή 10 Μαΐου, από τις 14:00 το μεσημέρι, έως και την ίδια ώρα της Δευτέρας 11 Μαΐου.Οι παραπάνω παραστάσεις θα προβληθούν στο www.n-t.gr  και στο www.culture.gr.