ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 καντίνες του δρόμου στη Λεμεσό που πρέπει να γνωρίσεις

WIZ TEAM

Ξεχάστε τις καντίνες του δρόμου που απλώς μας προσέφεραν γευστικά sandwiches και καμιά φορά νόστιμα hot dogs. Πλέον οι καντίνες στην Κύπρο «εκσυγχρονιστηκαν» και ξέφυγαν από τις «βρόμικες» γεύσεις προσφέροντας αμαρτωλές απολαυστικές street επιλογές. Στη Λεμεσό αρκετές νέες αφίξεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον τομέα αυτό.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 καντίνες στην αγαπημένη πόλη όπου θα σταθμεύσετε και συναντήσετε μεγάλες ουρές για να ανακαλύψετε τις λιχουδιές τους.

Εν Asian


Τηλ.96735786
Ηλία Καννάουρου 33, Ύψωνας, Λεμεσός
Νέου τύπου καντίνα σε κεντρικό δρόμο στον Ύψωνα που προσφέρει νόστιμες ασιατικές γεύσεις on the go. Το μενού σάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εξαιρετικά και γευστικά bao buns με διάφορες γεμίσεις, με ό,τι υλικά και σάλτσες προτιμάτε ή noodles διαφόρων ειδών. Από το μενού δεν λείπουν τα ρολάκια sushi, τα spring rolls και οι σαλάτες. Λιγοστά ψηλά τραπεζάκια για γρήγορες πιρουνιές. 

Street Food


Τηλ.96683168
Φραγκλίνου Ρούσβελτ 271 (δίπλα στην εκκλησία Αγίας Βαρβάρας), Λεμεσός
Μια μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής καντίνας έχει στηθεί σε πολυσύχναστη οδό στην Λεμεσό. Στην Street Food καντίνα θα δοκιμάσετε εξαιρετικά street style 100% βοδινά burgers συνδυάζοντας τα με απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, εμπνευσμένους από διάφορες κουζίνες. Το μενού εκτός από τα βοδινά burgers προσφέρει vegetarian burger και burger κοτόπουλο. Τα burger σας μπορείτε να τα συνοδεύσετε τραγανές τηγανητές πατάτες, κλασικές ή γλυκοπατάτες.

Sir. Meat


Τηλ.96674504
Ηλία Καννάουρου, Ύψωνας, Λεμεσός
Δύο καλοί φίλοι, ο Αλέξανδρος και ο Στάθης, άνοιξαν μια φίνα καντίνα στον Ύψωνα στην Λεμεσό που πουλάει απολαυστικά ζουμερά burgers. Ίσως συναντήσετε αρκετή ουρά, αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να παραγγείλεις το burger σου και να το παραλάβεις έτοιμο και ζουμερό για να μην περιμένεις. Στο μενου τους θα βρείτε επίσης hot dogs και σάντουιτς. 

Rafael's


Τηλ.99402650
Ανδρέα Ζάκου 3, Λεμεσός
Καντίνα σε κεντρικό δρόμο στη Λεμεσό που αγαπά τις ναπολιτάνικες πίτσες. Με graffiti ως εξωτερική διακόσμηση και στημένη πάντα στο ίδιο σημείο, εδώ θα έρθετε να απολαύσετε νόστιμες πίτσες επιλέγοντας ανάμεσα σε 9 γνώριμες επιλογές. Μερικές από αυτές είναι η πίτσα Μαργαρίτα, η Diavola, η Pizza Napoli αλλά και η χορτοφαγική.