ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 μπαράκια στην Έγκωμη που ίσως δεν γνώριζες

WIZ TEAM

Πρόκειται για μια συνοικία, που τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο και αποτελεί πλέον ένα από τα καινούργια στέκια διασκέδασης. Κατά κοινή ομολογία, η περιοχή της Έγκωμης είναι μια από τις ομορφότερες γειτονιές της Λευκωσίας που διαθέτει μερικά από τα πιο ωραία παρεΐστικα μπαράκια, με εξαιρετικά κοκτέιλ και μουσικές που προσελκύουν το ενδιαφέρον αρκετών Λευκωσιατών. Η περιοχή άλλωστε βρίσκεται κοντά στο κέντρο κι αποτελεί μια εναλλακτική για όσους προτιμούν κάτι πιο ήσυχο για τις εξόδους τους.

Το WiZ προτείνει 4 μπαράκια της Έγκωμης που ίσως δεν ήξερες.

2033 wine & cocktail bar


Τηλ.96214105
Ηλία Παπακυριακού 32, Έγκωμη, Λευκωσία
Αν είσαι λάτρης των ωραίων ποτών, τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις από εδώ. Με παρεΐστικη
ατμόσφαιρα, το 2033 θα σε κάνει να χαλαρώσεις πίνοντας ένα τέλειο κοκτέιλ. Τη μουσική επιμέλεια αναλαμβάνουν DJ’s που θα αλλάζουν καθημερινά.

Finders Bar


Τηλ.22750700
28ης Οκτωβρίου 13, Έγκωμη, Λευκωσία
Ένα ιδιαίτερο μέρος με vintage διακόσμηση, διάφορες φωτογραφίες και telephone booth για να απολαύσετε ξεχωριστά κοκτέιλ που συνδυάζονται με νόστιμα πιάτα σχάρας όπως μπριζόλες, παϊδάκια και γευστικά burger! Σε αυτή την όμορφη καλά στημένη μπιραρία με πολλές μεγάλες οθόνες και επιβλητική μπάρα θα απολαύσετε στιγμές χαλαρώσεις με την παρέα σας.

The Garrison Bar & Grill


Τηλ. 22489999
Πορφυρίου Δίκαιου 16, Έγκωμη, Λευκωσία
Newby spot αφού μετρά μόνο λίγες μέρες λειτουργίας. Ένα στέκι που συνδυάζει καλό φαγητό και ποτό. Με όνομα και περιβάλλον επηρεασμένο από τη σειρά Peaky Blinders, στο The Garrison Grill θα βρεθείτε και θα απολαύσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα με πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες. Επίσης, εδώ θα βρείτε παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια. Η κουζίνα προσφέρει γεύσεις στη σχάρα όπως burgers και μπριζόλες που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Ένας χώρος κατάλληλος για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά events αφού διαθέτει οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Mint Bar


Τηλ.22695160
Αχαιών 1, Έγκωμη, Λευκωσία
Με μοναδική αισθητική, με θέα την πισίνα και με αέρα πολυτέλειας που ποντάρει στην άνεση, στο επιβλητικό μπαρ και στις ρετρό λεπτομέρειες, το Mint Bar δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν από νωρίς, για να απολαύσουν καφέ να συνεχίσουν με κλασικά και signature cocktails συνοδεύοντάς τα με tapas αλλά και επιλογές platters. Πέραν των πιο πάνω, στο πλούσιο μενού του θα απολαύσετε ιδιαίτερες γεύσεις από τα χέρια των εξαιρετικών σεφ του Hilton Nicosia που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιλογές όπως ριζότο με αχινό και γαρίδες και το βοδινό steak Tomahawk θα σας αφήσουν άφωνους.