ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 ταινίες και delivery για να μην είναι τόσο Blue η Δευτέρα σας

WIZ TEAM

Κάποιοι ίσως έχετε ακούσει για την Blue Monday, άλλοι πάλι ίσως όχι.

H τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου ονομάζεται Blue Monday, κάτι που ξεκίνησε από την Αγγλία. Λέγεται πως τη συγκεκριμένη Δευτέρα, οι άνθρωποι κατακλύζονται από αρνητικά συναισθήματα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ημέρα του χρόνου.

Κάτι οι γιορτές που τέλειωσαν, κάτι οι πολλοί λογαριασμοί που έχουμε να πληρώσουμε το διάστημα αυτό, κάτι τα κιλά που πήραμε, οι μέρες αυτές δεν είναι και οι πιο ευχάριστες.

Αρκετοί, όμως, μπορούν να μπουν πως έχουμε αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες Δευτέρες τη χρονιά που μας πέρασε.

Για να μη σας κυριεύσει σήμερα η μιζέρια και η αρνητικότητα, εμείς σας βάλαμε στη λίστα μερικές ευχάριστες ταινίες με πολλά ευτράπελα συμβάντα αλλά και νόστιμες επιλογές που θα σας προσφέρουν χαρά... γιατί η Blue Monday και η ζωή στην καραντίνα έχουν και τα καλά τους!

The Hangover
Δυο μέρες πριν απ' το γάμο του, ο Νταγκ πηγαίνει με τους δύο κολλητούς του και τον -κάτι παραπάνω από περίεργο- κουνιάδο του στο Λας Βέγκας για ένα τυπικό πάρτι εργένηδών που θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Ride Along

Όταν o φαφλατάς γαμπρός του μπαίνει στην αστυνομική ακαδημία, ένας βετεράνος αστυνομικός αποφασίζει να τον έχει μαζί του για μία μέρα, αλλά σύντομα αρχίζει να το μετανιώνει. Στην κωμωδία δράσης πρωταγωνιστούν οι Ice Cube και Kevin Hart.

The Change Up

Δύο φίλοι - ένας δικηγόρος και ένας γυναικάς - ζηλεύουν ο ένας τη ζωή του άλλου μέχρι που ανταλλάζουν... σώματα. Τότε αντιλαμβάνονται σιγά σιγά πως οι ζωές που ζήλευαν δεν είναι τόσο υπέροχες. Πρωταγωνιστούν ο Jason Bateman και ο Ryan Reynolds. 

Bad Moms

H Amy έχει τον τέλειο σύζυγο, έξυπνα παιδιά, όμορφο σπίτι και επιτυχημένη καριέρα αλλά είναι επίσης κουρασμένη και έτοιμη να καταρρεύσει. Ενώνει τις δυνάμεις της με δύο ακόμα μητέρες στην ίδια κατάσταση, για να ξεφύγουν από την ρουτινα και τα στερεότυπα. Πρωταγωνιστούν οι Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn και Jay Hernandez. 

Food

Messy Kitchen


Τηλ.97695894
Λευκωσία
Pop up urban soul food που μπορείς να το βρεις σε διάφορα events και σε μπαράκια σχεδόν σε όλες τις πόλεις. Το Messy Kitchen σερβίρει νόστιμες και τολμηρές γεύσεις εμπνευσμένες από διάφορες κουζίνες και χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά.

Poke poke bao bao


Τηλ.22271997
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 43, Λευκωσία
Από εδώ θα γευθείτε αφράτα, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται στον ατμό, τα λεγόμενα bao buns. Στο μενού θα βρείτε 8 διαφορετικές επιλογές από bao buns, η μια από αυτές χορτοφαγική. Εκτός από αυτά, στο μενού τους θα βρείτε αγαπημένες signature poke σαλάτες αλλά έχετε και την επιλογή να φτιάξετε τη δική σας (make your own).

Gringos Tacos


ΤΗΛ.70009787
Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
Gringos Tacos Online μαγαζάκι στη Λευκωσία, που προσφέρει γευστικά tacos αλλά και quesadillas σε διάφορες εκδοχές και νόστιμες side σος. Στο μενού υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή. Παραγγελίες μέσω Wolt. 

Hangry Ghost


Λευκωσία
Aγαπημένο pop up burger project που προσφέρει 4 διαφορετικά burgers, ανάμεσά τους και χορτοφαγικό. Εκτός από αυτά, θα βρείτε pull duck bao αλλά και hot dog γεμιστό με τυρί. Το Hangry Ghost είναι μια συνεργασία του γνωστού σεφ Αντρέα Ανδρέου και της ομάδας των Rokoko, Tocayo και Lost and Found. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από τις πλατφόρμες Delivery man και Bolt.

Holy Cow


Τηλ.24650114
Αρχ. Μακαρίου Γ΄& Νιγρίτης, Λάρνακα
Είναι το μέρος που θα πας ένα μεσημέρι με φίλους με λογική street food αλλά σε καλό περιτύλιγμα. Καλαίσθητος χώρος, που ανοίγει από νωρίς με μυρωδάτους καφέδες, ροφήματα και πρωινό, νόστιμα σάντουιτς, wraps, σαλάτες, κρύα και ζεστά πιάτα, burger, pasta και γλυκά. Ευγενικό σέρβις και λογικές τιμές.

MO Pizza


Τηλ.25899508
Κανάρη 47-49, Limassol Agora, Λεμεσός
Μαγαζί που βρίσκεται εντός του Limassol Agora, που αν βρεθείς θα απολαύσεις ναπολιτάνικη πίτσα αλλά και USA Slow Cooked κρέας. Με ιδρυτή τον μάστερ της ναπολιτάνικης πίτσας Maxim Velmakin και τον γκουρού εστιατορίων του Λονδίνου Misha Zelman, το MO έχει ως στόχος, να χαρίσει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία. Με υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένες μεθόδους μαγειρικής δίνει στους πελάτες του το καλύτερο και τηρεί την υπόσχεση για MOre. Στο μενού του θα βρεις 7 πίτσες, όλες με διάμετρο 26cm (6 κομμάτια) και μία γλυκιά, η οποία ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.