ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 χώροι σου ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι

WIZ TEAM

Το πασχαλινό τραπέζι και φέτος θα είναι διαφορετικό για πολλούς αφού λόγω των περιορισμών και των μέτρων κατά της πανδημίας πολλοί από εμάς θα περάσουμε τις μέρες αυτές χωρίς αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό, όμως, δεν μας απαγορεύει να γευματίσουμε νόστιμα και ποιοτικά και φέτος με παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις. Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 γαστρονομικές επιλογές στη Λευκωσία που προσφέρουν παραδοσιακό φαγητό και σούβλα και μπορούν να σας γεμίσουν τις μέρες αυτές.
 
Ταβέρνα Παής - Λυσιώτικη Σούβλα
Ένα διάσημο στέκι στη Λευκωσία που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει νόστιμη κυπριακή κουζίνα με τη σούβλα του να προκαλεί κοσμοσυρροή. Η ταβέρνα θα είναι ανοικτή Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα το μεσημέρι, προσφέροντας όλες τις γεύσεις σχάρας και όχι μόνο. Για παραγγελίες στο 22316220.
 
Οι Mαγείρισσες
Οι δύο αδελφές αναλαμβάνουν το πασχαλινό μας τραπέζι. Με ντόπιες πρώτες ύλες, προτείνουν εορταστικά παραδοσιακά πιάτα για τη Δευτέρα του Πάσχα όπως επιλογές σχάρας, σούβλα αρνίσια, κοκορέτσι, κανελόνια και άλλα. Οι Μαγείρισσες θα εξυπηρετούν μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα και διαθέτουν take away αλλά και delivery μέσω της εφαρμογής WOLT. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 22381822 και 99433556.
 
Προσήλιο
Το αγαπημένο Prosilio Catering Services μάς λύνει τα χέρια τις μέρες του Πάσχα. Διαθέτει πληθώρα από εύγευστες σπιτικές δημιουργίες που ετοιμάζει και παραδίδει στην πόρτα σας. Με δυο διαφορετικά πακέτα με προπαραγγελίες μέχρι τις 29 Απριλίου. Το πακέτο Α που κοστίζει €13.50 περιλαμβάνει 2 σαλάτες, 2 ζυμαρικά, 2 κυρίως πιάτα και 3 συνοδευτικά, ενώ το δεύτερο πακέτο που στοιχίζει €15.50 περιλαμβάνει 3 επιλογές από σαλάτες, κυρίως και συνοδευτικά και 2 πιάτα ζυμαρικών. Πληροφορίες και παραγγελίες στα τηλεφωνα 99671815 και 99463011.
 
Ευωχία
Το εστιατόριο Ευωχία, που μας έχει συνηθίσει στις νόστιμες μπουφέ γεύσεις του, για τις μέρες του Πάσχα ετοιμάζει παραδοσιακά εδέσματα σε ατομικά πακέτα. Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, λοιπόν, το εστιατόριο ετοιμάζει πακέτο που περιλαμβάνει κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, πατάτες αντιναχτές, χωριάτικη σαλάτα, κοκορέτσι και πουργούρι. Το πακέτο αυτό είναι διαθέσιμο για delivery και take away και κοστίζει 15 ευρώ το άτομο. Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 22376219 μέχρι τις 30/4.