ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5+1 νέες hot αφίξεις στη Λευκωσία για φαγητό και ποτό

WIZ TEAM

Όλα τα νέα εστιατόρια και λοιπά μαγαζιά στην Πρωτεύουσα που εδώ και μερικές βδομάδες μάς δίνουν επιπλέον επιλογές για δυνατές εξόδους.

Rookies Bar & Grill

 

Ένα bar restaurant στο κέντρο της Λευκωσίας, με sports/rock ταυτότητα, αμερικάνικη ψυχή και μενού που αγαπά τις μπύρες, τα burgers, τα steaks και τις μπριζόλες. Στο Rookies θα προβάλλονται όλοι οι σημαντικοί αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας, τένις, Formula1 κ.λπ., αλλά και όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, σε έναν ωραίο περιβάλλον με cozy διακόσμηση και μουσική αποτελούμενη από κλασσικά ροκ ακούσματα. Από το μενού δοκιμάστε οπωσδήποτε το διπλό signature burger Rookies ή το Viking Burger με λουκάνικο και τις κοτολέτες των 700 γραμμαρίων.

Τηλ. 22783333
Στασάνδρου 10Γ, Λευκωσία
Δ-Κ 17.00-01.00


Akora

All day μαγαζί στην ανακαινισμένη παλιά Λαϊκή Αγορά, στο κέντρο της εντός των τειχών πόλης. Εκτός από καφέ, ροφήματα και διάφορα σνακ, το απόγευμα μεταμορφώνεται σε lounge wine bar, προσφέροντας κρύα platters, burgers κ.λπ. για να συνοδεύσετε τα ωραία κοκτέιλ, το κρασί ή τη μπίρα σας. Είτε στον εντυπωσιακό μοντέρνο μέσα χώρο από το πρωί με το laptop (στα ειδικά work stations) είτε το απόγευμα και το βράδυ στην πλατεία στα χαμηλά τραπέζια ή στα ψηλά stools, κάτω από τους ευκάλυπτους, μπορούμε να έχουμε μια δυνατή εμπειρία, απολαμβάνοντας ωραία lounge ακούσματα -με τα beats μάλιστα να ανεβαίνουν το βράδυ!

Τηλ. 22542177
Πλατεία Δημαρχείας, Λευκωσία
Δ-Κ 07.30-00.00
 

Dandy

All day spot, εκλεπτυσμένο, ζεστό και όμορφα διακοσμημένο! Κατά τις πρωινές ώρες σερβίρεται brunch, ενώ διαθέτει επίσης τεράστια ποικιλία από φρέσκα σάντουιτς, τα οποία ετοιμάζονται επί τόπου. Στο μενού του θα βρείτε μεταξύ άλλων ενδιαφέρουσες επιλογές από σαλάτες, όπως Quinoa Rainbow, Chicken Pasta Salad, Salmon Sushi Bowl και Veggie Vibe Salad. Επίσης, επιλογές από υγιεινά σνακ, όπως γιαούρτια με γκρανόλα και φυστικοβούτυρο, κρουασάν, muffins και energy bars, αλλά και γλυκά όπως Carot Cake. Ο χώρος είναι ιδανικός για after work drinks, για να χαλαρώσετε με την παρέα σας συζητώντας και απολαμβάνοντας κοκτέιλ, κρασί ή μια παγωμένη μπίρα.

Βυζαντίου 22, Στρόβολος
Δ-Κ 07.00-21.00


The Porterhouse & Co

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Μέσα Γειτονιά, το αγαπημένο steakhouse μετακόμισε στη Λευκωσία, προσφέροντας ποιοτικά βοδινά cuts από όλο τον κόσμο. Ένα casual dining εστιατόριο, όπου τα πάντα φτιάχνονται στην κουζίνα: από τις συνταγές, τα sauces μέχρι και τα γλυκά. Τα πιάτα του μενού παντρεύονται με εκλεκτά κρασιά από μια μεγάλη γκάμα premium κρασιών και premium ποτών.

Τηλ. 99300803
Καλλιπόλεως 39, Λευκωσία
Δ-Σ 19.00-23.00


Barrio

Το Barrio, που στα ισπανικά σημαίνει «γειτονιά», είναι τοποθετημένο απέναντι ακριβώς από το nom, το αγαπημένο μπραντσάδικο της πρωτεύουσας -μιας και αποτελεί αδερφάκι του. Τα κοκτέιλ εδώ έχουν την τιμητική τους, ενώ και το φαγητό που έχει αναφορές στην ασιατική κουζίνα αλλά και επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα, έχει ενισχύσει εξ αρχής τη φήμη του. Άλλο ένα hot spot στη Στασάνδρου που αξίζει να επισκεφτείς.

Τηλ. 99022622
Στασάνδρου 5, Λευκωσία
Τρ-Σ 18.30-00.00


Παπαρούνα

Στα γραφικά σοκάκια του παλιού Καϊμακλίου, προσφέρεται ένα εμπνευσμένο μενού δια χειρός Θεόδωρου Ελευθερίου, που συνδυάζει τον παραδοσιακό μεζέ μαζί με μοντέρνες πινελιές της σύγχρονης γαστρονομίας. Θα βρείτε τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης και καραμελωμένο σύκο, ταχίνι μους με πινόλια και σουμάκι, φρέσκα χειροποίητα κουλούρια, χειροποίητα πουρέκια και μαρμελάδα ντομάτας, κριθαρότο με μασκαρπόνε και σταφίδες σε ρούμι, σεφταλιές της Γιωτούς, αλλά και πορτοκαλόπιτα με παγωτό ανθόγαλα ή μαστίχα και κρέμα κάσταρτ. Το φαγητό μπορείτε να συνοδεύσετε με κυπριακό και ελληνικό κρασί, ενώ προσφέρονται επίσης και platters.

Τηλ. 22435982
Αρρεναγωγείου 34, Καϊμακλί, Λευκωσία
Τρ-Σ 19.00-00.00