ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 εκδρομικοί χώροι για το πικνίκ της Καθαράς Δευτέρας

WIZ TEAM

Μπόνους χαλάρωση για την Καθαρά Δευτέρα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου. Μεταξύ άλλων επαναλειτουργούν από την Τρίτη, 16 Μαρτίου, μόνο οι εξωτερικοί χώροι των υποστατικών. Προς έκπληξη όλων ο υπουργός ανακοίνωσε και συγκεκριμένες χαλαρώσεις για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας οι οποίες επιτρέπουν την παρουσία του κοινού στους εκδρομικούς χώρους και τα φράγματα.

Με την ευκαιρία αυτή, το WIZ προτείνει 5 εκδρομικούς χώρους για πικνίκ τη μέρα αυτή.

Εκδρομικός χώρος Φράγμα Ξυλιάτου


Η ομορφιά του φράγματος και το ειδυλλιακό τοπίο έδωσαν την ευκαιρία για τη δημιουργία, σε κοντινή απόσταση, του εκδρομικού χώρου Ξυλιάτου. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, μέσα στο δάσος και τη δροσιά του τους καλοκαιρινούς μήνες, ο χώρος μπορεί να δεχτεί γύρω στους 850 εκδρομείς, παρέχοντας όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις σ' αυτούς και στους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες.

Εκδρομικός χώρος Λιβάδι του Ππασιά


Ο γνωστός σε όλους εκδρομικός χώρος βρίσκεται στον δρόμο Κακοπετριάς προς Τρόοδος. Βρίσκεται σε πάροδο προς τα δεξιά του δρόμου ανεβαίνοντας προς το Τρόοδος. Τα ψηλά καταπράσινα δέντρα και τα πέτρινα μονοπατάκια που σε οδηγούν στα τραπεζάκια δημιουργούν ένα θέαμα ιδανικό για χαλάρωση.

Εκδρομικός χώρος Ξεραργάκα


Στον δρόμο Αστρομερίτη προς Καλοπαναγιώτη θα συναντήσεις την Ξεραργάκα, η οποία θα σε μαγέψει με την ομορφιά της. Ο εκδρομικός χώρος είναι "πνιγμένος" στα πεύκα και την άγρια βλάστηση της περιοχής, με μια λίμνη που συμπληρώνει το μαγευτικό σκηνικό. Ο χώρος είναι καλά οργανωμένος αφού διαθέτει ειδικό σημείο για άναμμα φωτιάς, τουαλέτες αλλά και πόσιμο νερό.

Εκδρομικός χώρος Ορόκλινης


Ο χώρος αυτός βρίσκεται σε υψόμετρο μόλις 100 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και αποτελεί έναν εναλλακτικό προορισμό με θέα τη θάλασσα.

Εκδρομικός χώρος Καμπί του Καλογήρου


Συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους εκδρομικούς χώρους στην επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται μέσα στο πευκοδάσος του Τροόδους, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τον Πρόδρομο. Κάτω από τα πανύψηλα πεύκα, τα ξύλινα τραπεζάκια και οι μεγάλες καλυμμένες ψησταριές μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 700 άτομα, που επιθυμούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές μέσα στο καταπράσινο αυτό τοπίο.