ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 νόστιμα νηστήσιμα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσεις

WIZ TEAM

Ποιος είπε πως τα γλυκά απαγορεύονται τις νηστείες; Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και πολλοί από εμάς νηστεύουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε ένα νηστήσιμο απογευματινό γλυκάκι.

Ακολουθούν 5 νηστήσιμα γλυκά που η ομάδα του WiΖ δοκίμασε και σας προτείνει ανεπιφύλακτα.

Lemon Blueberry Cheesecake - Seed of Happiness

Ένα healthy ζαχαροπλαστείο αφιερωμένο στα γλυκά, το Seed of Happiness προσφέρει ελκυστικές επιλογές γλυκών χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, δηλαδή ό,τι πρέπει γι’ αυτή την εποχή ή για κάποιον που υιοθετεί έναν τέτοιο τρόπο ζωής. Το μαγαζί βρίσκεται στην Αγλαντζιά αλλά προσφέρει και υπηρεσίες delivery μέσω Fetch και Foody. Εμείς δοκιμάσαμε το απολαυστικό cheesecake με λεμόνι και blueberries.

Matcha tart - Alchemy Concept Clean Eating Bar

Δυο κοπέλες, η Τατιάνα και η Ιουλιέττα, άνοιξαν ένα μαγαζάκι στο κέντρο της Λεμεσού προσφέροντας καθημερινά γλυκά, μικρογεύματα και brunch, αποκλειστικά vegan και χωρίς γλουτένη. Από τις επιλογές του μαγαζιού δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε την τάρτα Matcha με πιστάτσιο και μαύρη σοκολάτα. Το μαγαζί έρχεται και στην πόρτα σου μέσω της Bolt.

Chocolate Praline vegan cake - Lean Sweets

To αγαπημένο pâtisserie της πρωτεύουσας όπου θα βρείτε ακαταμάχητες γλυκές επιλογές όπως ατομικά γλυκά, κέικ, λατρεμένα macarons, μπάρες σοκολάτας και cookies. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το chocolate praline vegan cake.

Vegan Walnut, Tahini & Citrus Cake - ConBakes

Στο μίνιμαλ περιβάλλον του ζαχαροπλαστείου θα βρείτε προσεγμένα γλυκά όπως cookies, brownies, red velvet αλλά και μαρμελάδες. Ο χώρος διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι και λιγοστές καρέκλες γι’ αυτούς που θα ήθελαν να απολαύσουν το γλυκό τους εκεί. Μέχρι τότε, όμως, απολαμβάνουμε τις δημιουργίες τους μέσω delivery. Εμείς λατρέψαμε το gluten free με αμύγδαλο και καρύδα.

Raw Apple Pie - Katakwa

Εκτός από τον ωραίο ποιοτικό artisan καφέ που προέρχεται από διάφορες βραβευμένες φάρμες ανά τον κόσμο, το Katakwa προσφέρει νόστιμα επιδόρπια και raw vegan cakes. Εμείς δοκιμάσαμε τη μηλόπιτα. Προσφέρει υπηρεσίες delivery.