ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 σούπερ ταινίες και delivery επιλογές για το τέλειο movie night

WIZ TEAM

Τα βράδια του σαββατοκύριακου πλέον σημαίνουν χαλαρές στιγμές στον καναπέ, ζεστά, με popcorn ή σνακ και μια καλή ταινία για να περάσει η ώρα. Τα καλύτερα movie nights, ωστόσο, γίνονται με ταινίες που έχουν κάτι παραπάνω να πουν, μια ιστορία δραματική ή βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Αν συμφωνείς, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Μπήκαμε στο Netflix και επιλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές για ένα φανταστικό movie night αλλά και επιλογές delivery που θα δώσουν γεύση στη βραδιά.

Limitless

Με τη βοήθεια ενός χαπιού που του επιτρέπει πρόσβαση στο 100% του εγκεφάλου του, ένας συγγραφέας γίνεται οικονομικός ''μάγος'' αλλά πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει έναν νέο κόσμο, με πολλούς κινδύνους. Πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Anna Friel κ.ά. 

Adrift

Μια πραγματική ιστορία επιβίωσης, με ένα νεαρό ζευγάρι σε μια περιπέτεια ζωής και θανάτου, εν μέσω του πιο καταστροφικού τυφώνα στην ιστορία. Με τους Shailene Woodley και Sam Claflin.

Den of Thieves

Οι καλύτεροι αστυνομικοί του Λος Άντζελες και η πιο επιτυχημένη, διαβόητη ομάδα ληστών της πόλης συγκρούονται, όσο οι ληστές σχεδιάζουν μια φαινομενικά αδιανόητη ληστεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Πρωταγωνιστές είναι οι Gerard Butler, O’Shea Jackson Jr, Pablo Schreiber και 50 Cent. 

Changeling

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, μια μητέρα πάει κόντρα στις Αρχές, μετά την εξαφάνιση του γιου της το 1928, όταν προσπαθούν να την πείσουν πως το παιδί που της έφεραν είναι αυτός. Με την Angelina Jolie και τον John Malkovich. 

The Highwaymen

O Kevin Costner και ο Woody Harrleson πρωταγωνιστούν στην πραγματική ιστορία των αστυνομικών που κυνηγούσαν το διαβόητο δίδυμο Bonnie και Clyde

Delivery

Taste Buds


Online Orders
Mαγαζάκι που λειτουργεί μόνο με την υπηρεσία delivery και προσφέρει γεύσεις της αμερικάνικης υπέρου που θα σας κερδίσουν με την πρώτη κιόλας μπουκιά. Στο μενού του θα βρείτε νόστιμες barbeque, comfort food επιλογές όπως ζουμερό κρέας το οποίο σιγοψήνεται για 24 ώρες, tender pork ribs με τη χειροποίητη σάλτσα barbeque, αφράτα buns με ζουμερό και μαλακό pulled pork ή κοτόπουλο αλλά και τάκος με περουβιανό κοτόπουλο και σάλτσα pico de gallo. Ο χώρος λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο από τις 6:30 μέχρι τις 10:30, με παραγγελίες μέσω Bolt Food.

Jimmy's killer prawns


Τηλ.25212921
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 12, Λεμεσός
Franchise από τη Νότιο Αφρική με μαγαζιά στο Μπαχρέιν αλλά και την Αγγλία. Από εδώ θα γευθείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στο μενού θα βρείτε γαρίδες, γαύρο, μπακαλιάρο, καλαμάρι, χταπόδια σε διάφορα ψησίματα. Εκτός από τα θαλασσινά, υπάρχουν και επιλογές σε κρέας και steak. Υπηρεσίες delivery.

Frixilicious


Τηλ.25726432
Οδός Ήφαίστου, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Ένα concept που εξελίσσεται σταδιακά προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες ποιοτικές επιλογές αλλά και εξυπηρέτηση. Στο Frixilicious, παίρνουν ένα κλασικό πιάτο και πειραματίζονται μέχρι να το πάνε ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντάς μας ένα τελικό αποτέλεσμα με υλικά υψηλής ποιότητας. Στο μενού τους θα βρείτε 6 σταθερές επιλογές burgers (με τη μια να είναι χορτοφαγική) αλλά και ασιατικές σαλάτες. Λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ. Υπηρεσίες delivery.

Hobo Steakhouse

ΤΗΛ.24652584
Λεωφ. Αθήνων 14, Φοινικούδες, Λάρνακα
Διαθέτει ποικιλία από steaks αρίστης ποιότητας: αμερικάνικα Rib Eye και Sirloin, Νέας Ζηλανδίας, T-bone steak, steak Diane, όλα συνοδευμένα από νόστιμες σος. 

Gringos Tacos


ΤΗΛ.70009787
Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
Gringos Tacos Online μαγαζάκι στη Λευκωσία, που προσφέρει γευστικά tacos αλλά και quesadillas σε διάφορες εκδοχές και νόστιμες side σος. Στο μενού υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή. Παραγγελίες μέσω Wolt.