ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 στυλάτα μαγαζιά για lunch break

WIZ TEAM

Ψάχνετε για ένα εύκολο ποιοτικό γεύμα ή brunch, αλλά και κάτι περισσότερο από τη γεύση; Εάν θέλετε στυλ και άνεση, σε αυτά τα πέντε εστιατόρια μπορείτε να ικανοποιήσετε την πείνα σας με στυλ αφού συνδυάζουν υπέροχο ντιζάιν και ατμόσφαιρα με μοντέρνα φαγητά. Μάλιστα, όλα βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Πινακοθήκη

Τηλ.22668820
Αναστασίου Γ, Λεβέντη 5, (πρώην Λεωνίδου), Λευκωσία
Ένας κομψός χώρος, με διακόσμηση που παραπέμπει στο ύφος και στο εκλεπτυσμένο στυλ της Λεβεντείου Πινακοθήκης, επαναλειτουργεί με αέρα προσιτής πολυτέλειας και προσφέρεται ιδανικά για χαλάρωση και για συνάντηση με φίλους ή συνεργάτες, για καφέ, μεσημεριανό ή και ακόμα για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Στο μενού θα βρείτε πιάτα ελληνικής κουζίνας, εξαιρετικά ορεκτικά και κυρίως γεύματα από κρέατα, ψητά ψάρια, αλλά και έξυπνα σάντουιτς, φρέσκιες σαλάτες και νόστιμα επιδόρπια, όλα επιμελημένα από τον ταλαντούχο σεφ, Πέτρο Παπαβασιλείου, όλα εμπνευσμένα από τις συλλογές της Πινακοθήκης. Επιπρόσθετα θετικά η εύκολη πρόσβαση και το ευρύχωρο δωρεάν parking.

Pralina Experience


Τηλ.22665588
Στασικράτους 31 Λευκωσία
Το εστιατόριο του Ομίλου Εταιρειών Ζορπάς κλέβει την παράσταση με το υψηλής αισθητικής design του που αποτελεί το τέλειο αστικό περιβάλλον fine dining για να απολαύσει κανείς διεθνή κουζίνα και μενού με υπογραφή Ηλία Αριστοτέλους. Ένας All day χώρος διακοσμημένος με Έργα τέχνης και γλυπτά ιδανικός για να ξεκινήσεις το πρωί με καφέ και γλυκά Pralina, προσεχώς μεσημεριανό και δείπνο. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μάγουρα ιβηρικού χοίρου, Λαυράκι, κοκοράκι ραβιόλες, κανελόνι ψαριού ενώ διαθέτει ενημερωμένη κάβα κρασιών επιμελημένη από τον head sommelier Βάσο Μανώλη Εδώ έχεις ανταμοιβή! Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2019.

Scale


Τηλ.22444999
Λεωφ. Στασίνου 15 και Αφροδίτης, Λευκωσία
Στεγάζεται στο ξενοδοχείο Map (πρώην Zoo club)στο κέντρο της Λευκωσίας. Ένα εστιατόριο εκλεπτυσμένο και νόστιμο που δίνει έμφαση στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα με μενού επιμελημένο από τον καταξιωμένο σεφ Διονύση Ζαχαρόπουλο. Η dining εμπειρία στο Scale ολοκληρώνεται ιδανικά με ετικέτες μίας επιλεκτικής λίστας κρασιών αλλά και με signature cocktails που δένουν αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα smart design στοιχεία.

Edem's Yard


Τηλ.99847781
Ευανθίας Πιερίδου, Λάρνακα
Στη μυστική αυλή του νέου Edem’s Yard η σημασία στη λεπτομέρεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φροντισμένη και πράσινη, με άσπρες ξύλινες πολυθρόνες και καλό κόσμο, η κάρτα ποντάρει στo brunch με 4-5 αλμυρά πιάτα με κρέας και αβγά, χωρίς να αδιαφορεί για τους χορτοφάγους. Νόστιμα pancakes και brioche, granola παρφέ για πιο υγιεινές γεύσεις, μαζί με καφέδες, φρέσκους χυμούς και smoothies. Το απόγευμα ταιριάζει να πιεις ένα ice tea matcha με λεμόνι και δυόσμο. Από τα μέρη που αξίζει να περάσεις.

Marbre Fusion Grill


Τηλ.80008878
Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα
Ένα fusion grill εστιατόριο στο ισόγειο χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu, προσφέρει ποιοτικό φαγητό, πολύ καλής ποιότητας κρέατα με διαφορετικά ψησίματα και κοπές από όλο τον κόσμο. Ο χώρος καλαίσθητος με το ξύλο να επικρατεί στη διακόσμηση και με ανοιχτή κουζίνα προσφέρεται για φαγητό μεσημέρι και βράδυ.