ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 ταινίες για να απολαύσεις το Σ/K

WIZ TEAM

Το mood όλων μας αυτές τις μέρες είναι πιτζάμες, κουβερτούλα, καναπές με βιβλίο ή τηλεόραση αφού οι δραστηριότητές μας λόγω πανδημίας έχουν περιοριστεί. Τι να κάνουμε, όμως, έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να βρούμε διασκεδαστικούς τρόπους για να περάσουμε ευχάριστα ακόμη ένα weekend.

Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε μερικές προτάσεις από ταινίες που έχουμε παρακολουθήσει πρόσφατα και σας τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Ma Rainey’s Black Bottom


To «Ma Rainey's Black Bottom» κυκλοφόρησε στο Netflix, με πρωταγωνίστρια τη συγκλονιστική Viola Davis. Η ταινία είναι η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Chadwick Boseman, αφού έφυγε από τη ζωή μετά το τέλος των γυρισμάτων. Το στόρι διαδραματίζεται σε ένα στούντιο ηχογράφησης στο Σικάγο, το 1920, με τη Ma Rainey και την μπάντα της να ηχογραφούν το τραγούδι «Black Bottom». Βασίζεται σε θεατρικό του Όγκαστ Γουίλσον. Πρωταγωνιστούν: Viola Davis, Chadwick Boseman, Colman Domingo.

The Gentleman


Όλα ξεκινούν από έναν βαρόνο ναρκωτικών, ο οποίος πυροδοτεί μια σειρά βίαιων γεγονότων όταν ανακοινώνει ότι αποσύρεται. Τότε φιλόδοξοι κακοποιοί θα κάνουν ό,τι περνάει από τα... όπλα τους για να τον διαδεχτούν στον «θρόνο». Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell, Hugh Grant.

Έτερος εγώ


Μια ελληνική ταινία του 2016 όπου πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Καταλειφός, Φρανσουά Κλιζέ, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολλιοπούλου. Ένας εκκεντρικός, μοναχικός εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση μιας σειράς τελετουργικών φόνων, τους οποίους ο δράστης συνοδεύει με πυθαγόρεια ρητά.

The Invisible Man


Η ταινία του 2020 που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Η Elisabeth Moss υποδύεται μία κοπέλα που μετά την απόδρασή της από μία τοξική σχέση μαθαίνει ότι ο πρώην της αυτοκτόνησε. Όμως, η ίδια στοιχειώνεται από ένα «Αόρατο Άνθρωπο». Βαθμολογία στο IMDb: 7.1. Πρωταγωνιστούν: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer.

Enola Holmes


Στην ταινία του Netflix, η Enola ξεκινά μια περιπέτεια για να βρει και να σώσει τη μητέρα της, ζητώντας τη βοήθεια των δύο αδερφών της, του Mycroft και του Sherlock. Από το τρέιλερ και μόνο, βλέπουμε πως πρόκειται για μια διασκεδαστική ταινία περιπέτειας, με τη Millie Bobby Brown να είναι άκρως απολαυστική στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρωταγωνιστούν: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin.