ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 υπέροχα κομμάτια για το ΣΚ από τον DJ Leandro

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Το πάθος και το ταλέντο του DJ Leandro για τη μουσική house τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο καταρτισμένους DJs και μουσικούς παραγωγούς της Κύπρου. Με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική, αλλά έχοντας πλέον ως βάση του την Κύπρο, έχει δει τις παραγωγές του να μεταδίδονται ραδιοφωνικά σε πάνω από 80 χώρες και πάνω από 100 διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και podcasts παγκοσμίως.

Εκτός από DJ και παραγωγός, ο Leandro παρουσιάζει κάθε σάββατο βράδυ (00.00-01.00) τη ραδιοφωνική εκπομπή «Colours of House», στον Deejay 93.5, η οποία είναι η μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή για μουσική house στην Κύπρο. Σημειώνεται ότι η εκπομπή μεταδίδεται και από το ραδιοφωνικό δίκτυο D3ep του Grant Nelson.


Πού παίζεις μουσική αυτό το διάστημα;
Αυτή την περίοδο στο Strange Days, στη Λευκωσία και κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο Ammos Beach Bar. Μπορείτε επίσης να με ακούσετε κάθε βδομάδα στον Deejay Radio 93.5, με την εκπομπή «Colours of House», ξημερώματα Κυριακής (00.00-01.00), αλλά και στο Grant Nelson’s D3ep Radio Network, κάθε Δευτέρα, στις 23.00.


Ποιο είναι το πιο φρέσκο πράγμα που άκουσες πρόσφατα και σου έκανε εντύπωση;
Τελευταία λατρεύω τα μελωδικά tech & progressive house vibes, από labels όπως η Immersed Recordings και η Purified Records. Η Progressive House έχει εξελιχθεί και δεν είναι το ίδιο με πριν από 10-15 χρόνια. Πλέον αποτελεί ένα μείγμα underground ήχων και της deep house, που μας δίνει αυτή τη νέα όμορφη εκδοχή του progressive house, με το οποίο είμαι απόλυτα ερωτευμένος αυτή την εποχή.

Ένα μέρος (εστιατόριο/μπαρ κλπ) που επισκέφτηκες πρόσφατα και σου άρεσε;
Θα πω το Ammos Beach Bar, αφού τα τελευταία 14 χρόνια το επισκέπτομαι αλλά και παίζω εκεί. Εξαιρετικό φαγητό, εξαιρετικό σέρβις και ωραία vibes. Επίσης, το Strange Days στη Λευκωσία έγινε το νέο μου «σπίτι», όταν βγαίνω από το σπίτι. Υπέροχο μενού για brunch και όμορφα late night vibes!


Ποια 5 κομμάτια θα μας πρότεινες για να ακούμε στο repeat αυτό το σαββατοκύριακο;

1)    Jope – Serein
2)    Heard Right & Furcloud – Fallen
3)    Nora En Pure – Life on hold
4)    Dennis Ferrer & The Discples – Whisper (John Summit Remix)
5)    Eric Kupper - Valhalla

*Ακούστε δουλειά του DJ Leandro στο Soundcloud, ΕΔΩ.

Instagram: djleandromusic


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 υπέροχα κομμάτια για το ΣΚ από τον Pueblo Franco

5 υπέροχα κομμάτια για το ΣΚ από τον DJ Claudio

5 υπέροχα κομμάτια για το ΣΚ από την Polena

5 υπέροχα κομμάτια για το ΣΚ από τον Jimmy D