ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 cool χώροι για ποτό στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ποτό, κοκτέιλ και δροσιά κάτω από τα αστέρια. Όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, τις καλοκαιρινές νύχτες όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις αυλές ή σε εκλεκτούς υπαίθριους χώρους…

Nomad Bar Food & Experience


Πρόκειται για ένα αίθριο μπαράκι που δεσπόζει σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Λευκωσίας. Το Nomad συνδυάζει ανατολίτικο χαρακτήρα με επιρροές από όλο τον κόσμο. Mε διακόσμηση βασισμένη σε στοιχεία όπως χαλιά, ξύλινες επιφάνειες, μαξιλάρια και μουσική που σε ταξιδεύει, ο καταπράσινος κήπος με το καλλιτεχνίζον ύφος ανοίγει από νωρίς το απόγευμα προσφέροντας εκλεκτά spirits, δροσερά κοκτέιλ αλλά και to share επιλογές φαγητού. (τηλ. 77771167, Μάρκου Δράκου 12, απέναντι από Ledra Palace Hotel, Λευκωσία)

Old Powerhouse


Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλοκαιρινά στέκια αφού η μεγάλη του περιποιημένη αυλή είναι το αντίδοτο στα ζεστά βράδια. Ωραία κοκτέιλ, tiki ποτήρια με ψαγμένο περιεχόμενο, κλασικά sprits, ενημερωμένη λίστα κρασιών βοηθούν στο να περάσεις όμορφα στην έξοδό σου. Από το μενού δεν λείπουν οι επιλογές φαγητού επηρεασμένες από τη διεθνή κουζίνα. (τηλ. 22432559, Τεμπών 3, παλιά Λευκωσία)

Swimming Birds


Άνετο, χαριτωμένο καφέ απέναντι από το νέο δημαρχείο με μινιμαλιστικές διαθέσεις στην διακόσμηση και υπέροχο μυρωδάτο espresso. Ένας χώρος με μεγάλες τζαμαρίες, φωτεινός σε γραφικό σημείο ο οποίος μετά τις 7 μετατρέπεται σε cocktail bar με ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές. H περιποιημένη του αυλή είναι βάλσαμο τους καλοκαιρινούς μήνες. (τηλ. 22019257, Παλιάς Ηλεκτρικής 5, Λευκωσία)

Garden Day & Night


Ένας χώρος που θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει συντροφέψει πολλές γενιές σε νυχτερινές εξόδους. Η υπέροχη ατμόσφαιρα της αυλής του, σε συνδυασμό με τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ βοηθούν στο να ξεπεράσεις την κουραστική μέρα στη δουλειά. (τηλ. 22662626, Μουσείου 2, Λευκωσία)

Evergreen Vegan & Vegetarian


Διπλά από το Gardens, στον δημοτικό κήπο, ένα μοναδικό στέκι έκανε την εμφάνισή του εδώ και ένα χρόνο περίπου και προσφέρει νόστιμες vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Όμως δεν έμεινε εδώ. Ο περιποιημένος χώρος με τα λαμπάκια που φωτίζουν τα βράδια, δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας, σε συνδυασμό με ψαγμένες επιλογές κοκτέιλ και δροσιά. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός της γαστρονομικής αυτής σχολής. (τηλ. 99855919, Λεωφ. Νεχρού, Μουσείου και οδός Κινύρα, Λευκωσία)

Patio


Hot spot σ’ ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με σκεπαστή αυλή, ωραία διακόσμηση και έναν εντυπωσιακό τοίχο με χρωματιστά παραθυρόφυλλα. Ποικιλία από tapas με πειραματική διάθεση, έμφαση στα cocktails, πολύ καλή σαγκρία. Γρήγορη εξυπηρέτηση, τσιμπημένες τιμές. Συχνά φιλοξενούνται και ντόπιοι DJs. (τηλ. 22664488, Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, πάροδος Λήδρας, παλιά Λευκωσία)