ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας

WIZ TEAM

Μήνας θεάτρου και φέτος ο Ιούλιος στο Δήμο Λακατάμιας!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν όπως πραγματοποιηθεί και φέτος ο Μήνας Θεάτρου στο Δήμο Λακατάμιας!

Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθούν οι παραστάσεις: «Η Γιαλλούρα» του Θεάτρου Σκάλα την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020, «Τούτη η δουλειά π’ αρκέψαμεν» του Σατυρικού Θεάτρου την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, «Τζιαι Του Χρόνου» του Θεατρικού Σωματείου «Πελασγοί» την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, «Η Γιαγιά» της ΕΘΑΛ την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, «Κορωνής και Ιός Λτδ» του Θεάτρου Γέλιου την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και «Το Τάβλι» του Θεάτρου Αντίλογος την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.

Όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας και θα αρχίζουν στις 9:00 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη!

Η είσοδος στο χώρο του Αμφιθεάτρου θα γίνεται με την έκδοση δωρεάν Δελτίων Εισόδου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο Δημαρχείο, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο χώρο. Στα Δελτία Εισόδου θα αναγράφεται ο αριθμός της θέσης που θα καθίσει ο θεατής και δεν θα μπορούν να γίνονται αλλαγές. Το κοινό μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί να καθίσει με την οικογένεια ή τους φίλους του, αλλά αυτό θα πρέπει να καθορίζεται με την παραλαβή των Δελτίων Εισόδου. (Για τα Δελτία Εισόδου που θα δίδονται, θα κρατούνται στοιχεία επικοινωνίας, για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει ιχνηλάτηση.)

Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λακατάμιας www.lakatamia.org.cy , και στη δωρεάν εφαρμογή του Δήμου MyLakatamia, (η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και το AppStore).