ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 χώροι με νόστιμες steak επιλογές που έρχονται στο σπίτι

WIZ TEAM

Ποιος meat lover που σέβεται τον εαυτό του μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά ενός ζουμερού κομματιού κρέατος που ψήνεται στον φούρνο ή στη σχάρα ή σοτάρεται στο τηγάνι; Μάλλον κανείς! Σίγουρα το τελευταίο διάστημα, αν είστε λάτρεις του steak ή του rib eye, θα έχετε πεθυμήσει μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας steakhouse.

Τα καλά νέα είναι πως αρκετοί χώροι στην Κύπρο διαθέτουν νόστιμες steak και όχι μόνο επιλογές, προσφέρουν πλέον τις ποιοτικές πρώτες ύλες και διανέμουν τις εξαιρετικές κοπές τους στο σπίτι μας, δίνοντάς μας απλόχερα μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Παρακάτω προτείνουμε αγαπημένους χώρους που λατρεύουν το κρέας και δεν θα σας απογοητεύσουν.

Bottega Amaro


Στο δημοφιλές all day bar restaurant, που προσφέρει κατ’ οίκον διανομή μέσω της πλατφόρμας Wolt, θα βρείτε νόστιμο Rib eye, Beef fillet Au Poivres αλλά και βόειο chateaubriand. (Πινδάρου 14 Λευκωσία, τηλ.22777270)

Brasserie Au Bon Plaisir


Προσηλωμένο στη σύγχρονη γαλλική κουζίνα, το αγαπημένο εδώ και χρόνια γαλλικό εστιατόριο προσαρμόστηκε στην κατάσταση της εποχής και προσφέρει υπηρεσίες delivery. Στο μενού του θα βρείτε νόστιμα γαλλικά στέικ όπως το Charolaise Sirloin αλλά και New Zealand Steaks όπως το Tournedos Rossini Steak. Το εστιατόριο επίσης μπορείτε να το βρείτε μέσω της πλατφόρμας Wolt. (Λεωφ. Λάρνακας 87, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία, τηλ.96755111)

Marbre Fusion Grill


Το fusion grill εστιατόριο στο ισόγειο χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu, προσφέρει το ποιοτικό του φαγητό και στο σπίτι. Black Angus Picanha ή lamb picanha, χοιρινό tomahawk, black angus irish bon fillet είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε. (Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα, τηλ.80008878)

Hobo Steakhouse


Διαθέτει ποικιλία από steaks αρίστης ποιότητας: αμερικάνικα Rib Eye και Sirloin, Νέας Ζηλανδίας, T-bone steak, steak Diane, όλα συνοδευμένα από νόστιμες σος. (Λεωφ. Αθήνων 14, Φοινικούδες, Λάρνακα, τηλ.24652584)

Panos Steak House


Το εστιατόριο που λειτουργεί από το 1975 και προσφέρει νόστιμες επιλογές σε στέικ στο κέντρο της Λάρνακας. Στο delivery menu μεταξύ άλλων προτείνει φιλέτο béarnaise αλλά και t-bone steak. (Αγκύρας 7, Φοινικούδες, Λάρνακα, τηλ.24653707)

Wolfgang’s


Tο διάσημο steakhouse της Νέας Υόρκης που άνοιξε το πρώτο εστιατόριό του στην Ευρώπη, στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας και στο σπίτι. Στο Wolfgang’s θα βρείτε Sirloin steak, φιλέτο mignon αλλά και rib eye steak που σιτεύεται για τουλάχιστον 28 μέρες. (Λεωφόρος Αμαθούντος 2, Μουτταγιάκα, Λεμεσός, τηλ.70004515)