ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 αυλές για σουβλάκι μακριά από το κέντρο

WIZ TEAM

Ζέστες μέρες, η διάθεσή μας χαλαρή, σε mood διακοπών και είναι λογικό ότι δεν θέλετε να κλειστείτε μέσα αφού τα χρώματα και τα αρώματα συνεργάζονται για να γίνει η έξοδος για φαγητό μια μοναδική εμπειρία. Οι παρακάτω χώροι προσφέρουν δροσερές οάσεις και σερβίρουν αφενός εξαιρετικό ποιοτικό σουβλάκι και αφετέρου άφθονη open air φρεσκάδα.

Η ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ


ΤΗΛ.24322690
Κυριάκου Χατζηκουμή 2 Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα
Ταβέρνα στο κέντρο του χωριού Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας που προσφέρει νόστιμη, παραδοσιακή, κυπριακή κουζίνα. Στον υπέροχό του χώρο που σε κερδίζει με την κυπριακή του αρχιτεκτονική, την περιποιημένη εσωτερική αυλή, τη φιλική ατμόσφαιρα και φιλοξενία, θα απολαύσεις εκλεκτούς κρεατομεζέδες που δεν θα σε απογοητεύσουν. Για το τέλος μην ξεχάσεις τις πίτες με το μέλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταβέρνα βραβεύτηκε με το Σύμφωνο Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας “Taste Cyprus – Delightful Journeys” από τo υφυπουργείο Τουρισμού.

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


ΤΗΛ.97616876
Γρηγόρη Αυξεντίου 62, Ασκάς, Λευκωσία
Παραδοσιακή ταβέρνα σε πετρόκτιστο αγροτικό σπίτι στον Ασκά, με πανοραμική θέα πάνω από τον ποταμό. Ζεστός χώρος με τζάκι, σερβίρει νόστιμο κυπριακό μεζέ και κρεατικά στη σχάρα. Το καλοκαίρι ανοίγει και την αυλή. Ωραία βόλτα στην κυπριακή φύση με καλό φαγητό. Καθημερινές ανοικτό μόνο με κρατήσεις.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ


ΤΗΛ.23828833
Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα
Απο τις καλυτερες μας ταβερνες, που για να βρεις τραπεζι ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες μπορει να πρεπει να κανεις κρατηση 2 εβδομαδες πριν. Με εποχιακά πιάτα και πολλούς πιστούς. Εξαιρετικά ορεκτικά με έμφαση στις πρώτες ύλες, νόστιμα κρέατα της σχάρας, υπέροχο οφτό κλέφτικο στην εποχή του. Μην προσπεράσεις το φρέσκο χαλλούμι, που φτιάχνουν καθημερινά. Φιλικό και σπιρτόζικο σέρβις, μεγάλη και παραδοσιακή αυλή. 

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ Ο ΣΟΛΟΣ


ΤΗΛ.70071111
Καραβόπετρας 1, Θαλασσινές Σπηλιές, Πέγεια, Πάφος
Ένας μικρός επίγειος παράδεισος στη μέση του πουθενά πάνω από τις θαλασσινές σπηλιές. Η ειδυλλιακή αυλή του με τα ελαιόδεντρα και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσφέρονται ως το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσεις και απολαύσεις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Ξύλινα τραπέζια και καρέκλες γεμίζουν κάθε γωνιά του χώρου. Από την κουζίνα βγαίνουν καθημερινά νόστιμες κυπριακές γεύσεις όπως ορεκτικά, σουβλάκια, χοιρινό μπέικον, συκώτι, σεφταλιές, όλα ψημένα στα κάρβουνα. 

Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ


ΤΗΛ.25632535
Χωριό Πεντάκωμο, επαρχία Λεμεσού, Λεμεσός
Ο παλιός καφενές του παππού και της γιαγιάς των ιδιοκτητών, στο χωριό Πεντάκωμο, μετατράπηκε σε ταβέρνα-μεζεδοπωλείο και φτιάχνει με μεράκι πιάτα από την κυπριακή κουζίνα. Σε ένα χώρο με χαλαρή διάθεση και πάντα με σεβασμό προς την παράδοση, θα βρείτε μεταξύ άλλων κυπριακό μεζέ, οφτό αλλά και νόστιμο μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο. Στα συν τα σιροπιαστά γλυκά και το μαχαλεπί της γιαγιάς.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΧΝΗ


ΤΗΛ.99996752
Μερσίνης 3, Χωριό Τόχνη
Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και διαθέτει υπέροχη θέα προς το χωριό Τόχνη. Η ταβέρνα προσφέρει στους επισκέπτες κυπριακές γεύσεις, με τα άφθονα πιάτα να κερδίζουν τους Κύπριους -και όχι μόνο- επισκέπτες. Στον χώρο διοργανώνουν επίσης εκδηλώσεις-γενέθλια, πάρτι ή ομαδικές συναντήσεις.

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΙΑΣ


ΤΗΛ.99651818
Καλό Χωριό, Λάρνακα
Ταβερνάκι γραφικό και περιποιημένο που προσφέρει διάφορα πιάτα σχάρας αλλά και μαγειρευτά επηρεασμένα από τις αυθεντικές καρπασίτικες γεύσεις. Θα βρείτε πιάτα όπως μανιταράκια στιφάδο, λουκάνικα, παστουρμά, σαλιγκάρια, κερπαστό ρίφι που στεγνώνει για 8-10 μέρες και ψήνεται στη σχάρα, αλλά και οφτό.