ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 νέα παφίτικα στέκια που πρέπει να ανακαλύψεις

WIZ TEAM

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η διάθεση για έξοδο ανεβασμένη. Το μόνο που έχεις να κάνεις για την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού είναι να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω νέες (ή σχετικά νέες) αφίξεις.
 

Noma

All day lounge στη μαρίνα στο Λατσί, το οποίο από το πρωί (ως τις 16.00) προσφέρει ένα πλούσιο brunch, καφέ, healthy επιλογές όπως bowls, αλλά και γλυκά και ποτά, ενώ το απόγευμα εκτός από τα κοκτέιλ και τον καφέ, από την κουζίνα βγαίνουν αποκλειστικά κάποια platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, μαζί με τα signature γλυκά -τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies κλπ.

Τηλ. 26600031
Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος
Δ-Κ 9.00-00.00 

Vardas Seacret

All day spot στην Κισσόνεργα, δίπλα στη θάλασσα. Από το πρωί μπορείς να απολαύσεις καφέ και brunch, ενώ το μεσημέρι και το βράδυ θα πας για κοκτέιλ και lunch ή dinner αντίστοιχα, επιλέγοντας μέσω ενός μενού το οποίο έχεις ξεκάθαρο μεσογειακό προσανατολισμό.

Τηλ. 26220878
Πλάκας 1, Κισσόνεργα, Πάφος
Δ-Κ 10.00-22.00
 

Greek Bites

Αμιγώς ελληνική και κυπριακή κουζίνα, σε ένα εστιατόριο που τιμά δεόντως τη σχάρα. Μπουγιουρντί, σαλάτα tacos, τηγανιτές πατάτες με γραβιέρα, γύρος, κεμπάπ κοτόπουλο, platters με κρεατικά και vegetarian, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που προσφέρονται στο μενού, το οποίο είναι χωρισμένο σε σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ελληνικές και κυπριακές πίτες με είδη σχάρας, μερίδες, platters με διάφορα είδη σχάρας και γλυκά.

Τηλ. 95958783
Κλειούς 5, Πάφος
 

Sierra

Η Μαρία Νίστορ και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έφτιαξαν ένα μαγαζί θέλοντας να επικεντρωθούν αποκλειστικά στα pancakes, τα οποία οι πελάτες μπορούν να τα φτιάξουν βάσει των δικών τους προτιμήσεων. Στο μενού θα βρείτε επίσης espresso based καφέ με γεύση σοκολάτας (Kinder, Twix, Ferrero Rocher, Bueno, Kit Kat), φρέσκους χυμούς, smoothies, milkshakes, αλλά και αλκοολούχα -κοκτέιλ, κρασί ή μπύρα.

Τηλ. 26843284
Ιππκράτους 18, Πάφος
ΤΡ-Κ 08.00-20.30
 

Τα Πινάκια

Επιλέγεις ένα από τα δεκάδες είδη αποσταγμάτων και κρασιών -ανάμεσα σε ούζα, τσίπουρα, ρετσίνες, τσικουδιές, κυπριακό και ελληνικό κρασί-, παραγγέλνεις μετά και τα μεζεδάκια σου και στο πι και φι έχεις φτιάξει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις ένα πλούσιο και γευστικό γεύμα σαν κι αυτά που θα είχες σε ένα ταξίδι στα πιο ωραία μέρη μέρη της Ελλάδας. Ανάμεσα στα αποκλειστικά ελληνικά πιάτα του μενού, πολλά από τα οποία ετοιμάζονται με παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής, θα βρείτε κοντοσούβλι, παϊδάκια με το κιλό, χοιρινό σουβλάκι, κεφτεδάκια γαλοπούλας, μαγειρευτό χοιρινό, σπετσοφάι, μοσχαράκι με καπνιστή μελιτζάνα κ.ά.

Τηλ. 26818818
Πλατεία Κένεντι 6, Πάφος
ΤΕΤ-Δ 17.00-23.00
 

Bar M

Κοσμοπολίτικο αλλά όχι επιτηδευμένο, με μοντέρνα αισθητική, ήρθε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο ως μπαρ αλλά ως γενικότερη εμπειρία. Το Bar M προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες, μέσω ενός προσεγμένου cocktail menu, ενός πολύ ενημερωμένου wine list και ενός εκλεπτυσμένου μενού για το φαγητό δια χειρός του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Τηλ. 99091620
Minthis Resort, Τσάδα, Πάφος
ΤΡ 12.00-02.00, ΤΕΤ 12.00-17.00, ΠΕΜ-Κ 12.00-01.00


Παγκράτιος

Η ξακουστή ταβέρνα Παγκράτιος, που  ως γνωστό πρόσφερε εξαιρετική κυπριακή κουζίνα για μια δεκαετία στο χωριό Μηλιού, έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα λειτούργησε εκ νέου στο κέντρο της Πάφου (Κτήμα). Από ένα παλιό κτήριο της δεκαετίας του ’60, το οποίο ανακαινίστηκε φουλ, η ιδιοκτήτρια Κατερίνα Ιωαννίδου μαζί με την ομάδα της προσφέρουν και πάλι κυπριακή κουζίνα στην καλύτερη εκδοχή της, μέσω ενός ποιοτικού μεζέ και πιάτων τα οποία όλα αυτά τα χρόνια εξελίχθηκαν σε best sellers.

Τηλ. 70003757
Ιπποκράτους, Πάφος
Δ-Σ 18.00-00.00