ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 στέκια για δροσερά after work drinks στην πρωτεύουσα

WIZ TEAM

Τι και αν είναι μεσοβδόμαδα; Η ώρα είναι έξι το απόγευμα, και σίγουρα έχετε την ανάγκη για ένα ποτό με φίλους για να χαλαρώσετε από την πίεση του γραφείου. Είτε είναι ένα ποτήρι παγωμένο κρασί είτε μια μπίρα, είτε ένα δροσερό cocktail ακόμη και mocktail, η Λευκωσία δεν είχε ποτέ άλλοτε τόσες πολλές δροσερές ποιοτικές προτάσεις για after work drinks.

ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΠΑΡΟΚ


ΤΗΛ.22104077
Σούτσου 9, παλιά Λευκωσία
Χαλαρό και αυθόρμητο café bar, σ' ένα διατηρητέο στην παλιά πόλη. Με διάφορα είδη καφέ και τσαγιού, φυσικούς χυμούς, ποικιλία από μπίρες και κρασιά, αλκοολούχα ποτά και cocktails. Τσιμπήματα με «παρεΐστικες» ποικιλίες, σάντουιτς και ατομικές πίτσες. Ευχάριστες μουσικές στα decks, Παρασκευή και Σάββατο με Djs. Κουλαριστή αυλή με τραπεζάκια έξω το καλοκαίρι.

SWIMMING BIRDS


ΤΗΛ.22019257
Παλιάς Ηλεκτρικής 5 Λευκωσία
Cosy, χαριτωμένο καφέ απέναντι από το νέο δημαρχείο με μινιμαλιστικές διαθέσεις στην διακόσμηση και υπέροχο μυρωδάτο espresso. Ένας χώρος με μεγάλες τζαμαρίες, φωτεινός σε γραφικό σημείο ο οποίος μετά τις 7 μετατρέπεται σε wine bar με ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές. Σερβίρει επίσης σνακ και γλυκά ενώ άκρως ενδιαφέρουσα είναι και η αυλή του.

OLD POWERHOUSE


ΤΗΛ.22432559
Τεμπών 3, παλιά Λευκωσία
Ένας ωραίος φροντισμένος χώρος με μια υπέροχη καλοκαιρινή αυλή που δίνει έμφαση στα διεθνή πιάτα και στις platter επιλογές. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, πολύ καλά cocktails, προσιτές τιμές. Brunch το σαββατοκύριακο. Στα συν ο χώρος προσφέρει και ναργιλέ.

CAFE MERCEDES

ΤΗΛ.22270777
Μάρκου Δράκου 12, Λευκωσία
Σε ένα σκηνικό εξωτικό με τους ψηλούς φοίνικες να μας δροσίζουν, πολύχρωμα φωτιστικά, ξύλινες και λουλουδένιες λεπτομέριες στο ντεκόρ, άνετους καναπέδες και στούλ, αλλά και διασκεδαστική μουσική, εδώ θα απολαύσετε καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ευφάνταστες κοκτέιλ δημιουργίες αλλά και μενού που ακολουθεί τη pincho ή για άλλους pintxo δηλαδή διαφορά tapas πιατάκια σε ισπανικές γεύσεις με ένα πιο fusion ιαπωνικό twist.

SILVER STAR


ΤΗΛ.22666579
Σοφούλη 44-46, Λευκωσία
Πολυσύχναστο, με street attitude και φλερτ. Έγινε στέκι για ποτό μετά τη δουλειά, έχει art deco αισθητική και κεφάτη ατμόσφαιρα. Με 400 διεθνείς και κυπριακές ετικέτες κρασιών από την Cava Nosta απέναντι, ποικιλία από κουμανδαρίες, ωραία platters τυριών και αλλαντικών από το διπλανό Kantina deli και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσική. Χειμώνα καλοκαίρι τα τραπεζάκια του είναι γεμάτα!

GARDEN DAY & NIGHT


ΤΗΛ.22662626
Μουσείου 2, Λευκωσία
Για lounge coffee απολαύσεις το πρωί, για ποτό και μπίρες μετά τη δουλειά και το βράδυ. Νόστιμες μεσογειακές γεύσεις με twist, κήπος-σήμα κατατεθέν, υπέροχο ambience. Ενημερωμένη κάρτα κρασιών από τον κυπριακό και ξένο αμπελώνα, χαμογελαστό προσωπικό. 

ΓΡΑΝΑΖΙ


ΤΗΛ.22681660 
Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία
Ψαγμένο μπαρ, με κουλαριστή εσωτερική αυλή σ’ ένα όμορφο νεοκλασικό με hand made αισθητική. Απλό για να χαλαρώσεις με ωραία cocktails, με επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από Ελλάδα, Κύπρο με έμφαση στην Ισπανία. Φιλικές τιμές και ενδιαφέρουσα μουσική.

EVERGREEN VEGAN & VEGETARIAN


ΤΗΛ.99855919
Λεωφ. Νεχρού, Μουσείου και οδού Κινύρα, Λευκωσία
Ένας περιποιημένος χώρος με λαμπάκια να φωτίζουν τα βράδια, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός του βιγκανισμού. Το μενού τους αποτελείται από σνακ όπως ωμοφαγικές μπάλες ενέργειας, σαλάτες, σάντουιτς. Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε χορτοφαγικά noodles, χορτοφαγικές πίτσες, burgers και ροφήματα από βιολογικά προϊόντα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης. Τα βραδάκια εδώ είναι ιδανικά για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου.