ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 χώροι που προσφέρουν απεριόριστο sushi

WIZ TEAM

Επειδή οι θαυμαστές της ασιατικής κουζίνας αυξάνονται και πληθύνονται σε όλο τον κόσμο και επειδή υπάρχουν εστιατόρια που προτείνουν μια καθημερινή, casual και προσιτή εκδοχή της κουζίνας αυτής, εμείς αποφασίσαμε να σας κάνουμε μια λίστα με τα καλύτερα 'good in budget' εστιατόρια που προσφέρουν απολαυστικές ασιατικές γεύσεις.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

YUMI

Δημοφιλές sushi bar που εδώ και χρόνια, καθημερινά τρως άφοβα αφού προσφέρει τα αγαπημένα ρολάκια αλλά και κλασικά πιάτα της Άπω Ανατολής με μπουφέ το οποίο κοστίζει 15,95. Καθημερινά στις 19.00 το βράδυ. Το μαγαζί προσφέρει και delivery. (ΤΗΛ. 70003435, Σπύρου Κυπριανού 20A, Λευκωσία)

SUSHI LA

Funky, με φουτουριστική διακόσμηση και all you can eat μπουφέ στην καρδιά της πρωτεύουσας αλλά και στη Λάρνακα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σούπα, noodles, maki, σαλάτες, μερικά όσπρια, sashimi, sushi και rolls, dumplings και αρκετά ασιατικά πιάτα, όπως γλυκόξινο χοιρινό, ψάρι πανέ, βοδινό σε δική του σος, τηγανητό ρύζι και φρούτα. Απίθανα cocktails, κοσμοπολίτικο περιβάλλον και πρόθυμο σέρβις. Δευτέρα με Σάββατο 19.00-23.00 το βράδυ το all you can eat κοστίζει €25.00, ενώ Τετάρτη - Παρασκευή και Κυριακή τα μεσημέρια ο χώρος λειτουργεί 13.00-15.00. Τις καθημερινές το γεύμα κοστίζει €15.00 ενώ τις Κυριακές κοστίζει €20.00. (Λευκωσία, Λάρνακα)

MONTPARNASSE

Άνετο εστιατόριο, με πανοραμική θέα της πρωτεύουσας. Γευστικές, καντονέζικες συνταγές, από έμπειρους chef, επιλεγμένα ιαπωνικά εδέσματα και ινδική κουζίνα. Νόστιμη, τραγανή, αρωματική πάπια, φρέσκο λαβράκι με σάλτσα μαύρων φασολιών. Τις Τέταρτες δημιουργεί μοναδικές μπουφέ βραδιές με ιαπωνική, κινεζική και ινδική κουζίνα. Μπουφές με συναρπαστική ποικιλία φρέσκων και δημιουργικών σούσι στα €24.00 το άτομο. (ΤΗΛ. 22878000, Ακροπόλεως 1, Έγκωμη, Λευκωσία)

ΛΑΡΝΑΚΑ

THE BREWERY

All day pub στο κέντρο των Φοινικούδων. Ξεκινάει με καφέδες και πρωινό, συνεχίζει με ωραίες grill γεύσεις και ζουμερά burgers. Μεγάλη ποικιλία από μπίρες, ενδιαφέρουσα επιλογή draft με κάνουλες για self service, ωραία cocktails. To αγαπημένο spot, τις Πέμπτες προσφέρει ασιατικό μπουφέ από τις 20.00 μέχρι τις 23.00, με τα ρολάκια σούσι να πρωταγωνιστούν. (ΤΗΛ. 70004454, Λεωφ. Αθηνών 77, Φοινικούδες, Λάρνακα)

ΥΟΚΟ

Ξεκίνησε από την Αθήνα, ήρθε και στη Λάρνακα και ξέρει από καλό και οικονομικό sushi. Λιλιπούτειο, μινιμαλιστικό σε στυλ, τυλίγει στον πάγκο του maki και inside out rolls, κόβει σολομό και τόνο για nigiri, και συμπληρώνει με σαλάτες και ζεστά πιάτα όπως noodles, teriyaki κ.ά. Στην περαντζάδα της πλατείας Ερμού τo Yoko Sushi & Bento ήρθε για να βάλει το sushi στην καθημερινή μας διατροφή. All you can eat κάθε Τέταρτη και Παρασκευή. ΔΕΥ-ΣΑΒ 11.30-23.00 (ΤΗΛ. 99906147, Πλατεία Ερμού 96, Λάρνακα)

ΛΕΜΕΣΟΣ

COYA

Αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο στη Λεμεσό που αποτελεί σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε Δευτέρα βράδυ ο μοναδικός τους μπουφές σε περιμένει με σούσι ρολάκια, ζεστή πάπια, ορεκτικά και πλούσιες σαλάτες διαφόρων ειδών. σαλάτες αλλά και φυσικά επιλογές σούσι όλων των ειδών. Ο μπουφές διατίθεται από τις 19:00 μέχρι τις 23:00 και κοστίζει €16.50 το άτομο. (ΤΗΛ. 70004010, Γεωργίου Α΄ & Περβόλας, Γερμασόγεια, Λεμεσός)

PAGODA

Ιστορικό εστιατόριο, το πρώτο κινέζικο στην Κύπρο. Η κουζίνα με καντονέζικες αναφορές, ιαπωνικές και πολλές άλλες επιλογές, σε πολύ καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Κλασάτο ντεκόρ, σταθερή πελατεία. Κάθε Πέμπτη με ασιατικό μπουφέ στα €18.00 το άτομο. (ΤΗΛ. 25312000, Αμπελακίων 30, Λεμεσός)

OSHI ASIAN

Με τέσσερεις θεματικές αίθουσες, σ’ ένα ανακαινισμένο σπίτι με φροντισμένο κήπο, προσφέρει μια εμπειρία μοντέρνας εστίασης. Άνετο, φωτεινό με χαλαρωτική ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ωραία ποικιλία εδεσμάτων της ασιατικής κουζίνας και καλό sushi σε λογικές τιμές. All you can eat buffet κάθε Τρίτη και Πέμπτη από €18.50 το άτομο. (ΤΗΛ. 25377770, Ελευθερίας 52, περιοχή Μεσαιωνικού Κάστρου, Λεμεσός)