ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9+1 Ιδέες για ένα ξεχωριστό weekend

WIZ TEAM

Μπορεί οι συναυλίες να αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός - σε ανοιχτό θέατρο- εντούτοις αυτό το Σαββατοκύριακο μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότηταν ανεβάζοντας θεατρικές αυλαίες. Οι συναυλίες συνεχίζουν να έρχονται στο σαλόνι μας μεσω live streaming αλλά όσο αφορά στα θέατρα επιτέλους φοράμε τα καλά μας και απολαμβάνουμε παράστάσεις από κοντά. 

To Wiz σας παραθέτει τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις και live streaming συναυλίες που θα απογειώσουν το Σαββατοκύριακο σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπουζούκια στο σπίτι

Με πολλή αγάπη και όρεξη οι συντελεστές έχουν ετοιμάσει για εσάς μια μοναδική βραδιά που θα σας εντυπωσιάσει. Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τέσσερις κάμερα μεν, έναν διευθυντή φωτογραφίας, έναν σκηνοθέτη, τρεις τεχνικούς ήχου, δύο φώτων και έναν υπεύθυνο χειρισμού βίντεο ώστε να έχετε στις οθόνες σας το καλύτερο δυνατόν οπτικό αποτέλεσμα. Το 20 τοις εκατό των εσόδων θα διατεθεί στον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Info
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 20.00
Εισιτήρια €7
Αγορά Εισιτηρίων και προβολή ΕΔΩ

Kαίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς Valentine's Day International Live Streaming

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζονται μαζί μας τα πιο ερωτικά τραγούδια απο τη δισκογραφία τους και από την ελληνική δισκογραφία σε ένα δυνατό live streaming concert την Κυριακή 14 Φλεβάρη!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming concert, οι δύο σπουδαίοι και πολυ αγαπητοί καλλιτέχνες θα μας κρατησουν την καλύτερη συντροφιά την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Το live streaming concert που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από τον χώρο του εμβληματικού Studio Sierra, θα αρχίσει στις 19:00 ώρα ελλάδας.

Info
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα Έναρξης 18.00 (pre show), 19.00
Eισιτήρια €16/€12
Εισιτήρια και προβολή ΕΔΩ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Global Livestreaming

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας και στις καρδιές μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες LiveStreaming παραστάσεις.

Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της.

Ιnfo
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 20.30 (pre show), 21.00
Εισιτήρια €15
Αγορά εισιτήρίων και προβολή ΕΔΩ

Sakis at Home «The Love Concert»

Η φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων θα είναι σίγουρα διαφορετική: ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, μάς ανοίγει το σπίτι του και μας υποδέχεται σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης! Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν «ντύσει» με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το Love Concert με την μοναδική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, πλαισιωμένη από τους εκπληκτικούς μουσικούς του. Η Εύα Νάθενα, στην εικαστική επιμέλεια, ολοκληρώνει τον καμβά αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ικανό να μας «μεταφέρει» στο πλευρό του αγαπημένου μας ερμηνευτή. Μπορεί ακόμα να κρατάμε... αποστάσεις, όμως η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες.

Info
Κυριακή 14 -Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021
Εισιτήρια €15
Ώρα Έναρξη 20.00
Διάρκεια 1:45'
Αγορά εισιτηρίων και προβολη ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ

«Η Κοιμωμένη του Χαλεπά» στο Ανεμώνα

Η Κοιμωμένη του Χαλεπά" είναι ένα μοναδικό νεοελληνικό έργο, καθαρά βιογραφικό, που κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στο θέατρο Ανεμώνα. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην κυπριακή σκηνή η βιογραφία του πιο εμβληματικού Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη.Είναι το πιο πρόσφατο έργο της Ελληνίδος συγγραφέως Ιρένε Μαραντέι και παρά τη θεατρική του μορφή βασίζεται σε ενδελεχή έρευνα όλων των υπαρχόντων αρχείων ώστε να είναι, όσο το δυνατόν, ένας πιστός καθρέφτης των ιδεών, των παθών και της αδάμαστης ψυχής αυτού του τόσο αξιόλογου πλάσματος που τόσο καθυστερημένα αξιώθηκε να γευτεί λίγη από την αναγνώριση που του έπρεπε και που όλη του η ζωή κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μυθιστορηματική! Ένα χρονολόγιο που καταγράφει τη "συναρπαστική" ζωή του καλλιτέχνη ανάμεσα στην τρέλλα και τον θρίαμβο.. η Μαραντέι αφηγείται τη γοητευτική, πικρή και αινιγματική του ζωή και ο Αντρέας Τηλεμάχου μέσα από μαγευτικές σκηνοθετικές διαδρομές ακολουθεί τον μεγάλο γλύπτη σε όλους τους σημαντικούς του "σταθμούς".. από το 1876 όπου επιστρέφοντας από το Μόναχο στην Αθήνα ανοίγει το δικό του εργαστήριο και αρχίζει να δουλεύει το πιο διάσημο γλυπτό του, της κλασσικιστικής περιόδου, την "Κοιμωμένη" -που παραμένει το θαυμασιότατο γλυπτικό έργο των νεοτέρων Αθηνών- ως και το 1930 που επιστρέφει ξανά στην Αθήνα μετά την καταναγκαστική του "εξορία" στην Τήνο, ενώ ο ίδιος ο Τηλεμάχου ενσαρκώνει υποκριτικά και τον συνεχή αγώνα του Χαλεπά ενάντια στην αποθάρρυνση και την πνευματική κακοποίηση, την τρέλλα και την απελπισία.

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 12-Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Ανεμώνα, 18.00
Καντάρας 17
Λατσιά, Λευκωσία
Κρατήσεις 70007721

«Ράους» στο Διόνυσος

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ανεβάζει στην κεντρική σκηνή, την επιτυχημένη κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου “Ράους” σε επίσημη πρώτη, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Περίληψη. Ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών -με τη σύζυγό του – και μία νοσοκόμος, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Όταν όμως επισκέπτονται το κτίριο για να γνωρίσουν τους ενοικιαστές, μαθαίνουν πως στο σπίτι που κάποτε έζησε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός, τώρα λειτουργεί ένα… πορνείο. Οι ενοικιαστές του αρνούνται να εγκαταλείψουν το οίκημα.

Μετά από “ώριμη σκέψη” αποφασίζουν να συνεργαστούν όλοι μαζί και έτσι ιδρύουν έναν ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο, εισπράττοντας την αντίστοιχη ευρωπαϊκή επιχορήγηση ύψους τριακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Οι δουλειές πάνε μια χαρά μέχρι που η Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει αυστηρό έλεγχο όλων των πολιτιστικών συλλόγων της χώρας.

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 12 - Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Διόνυσος, 18.30
Διαγόρου 29 Λευκωσία
Εισιτήρια €15 / €12
Κρατήσεις 2818999 & 99621845
Προπώληση www.soldouttickets.com.cy 

«Μαύρη Κωμωδία» στο θέατρο Σκάλα

Με την εξαιρετική κωμωδία του Πήτερ Σάφφερ «Μαύρη Κωμωδία» επιστρέφει το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας.

Το Έργο
Σ’ ένα έξυπνο εύρημα στηρίζει την κωμωδία του ο Πήτερ Σάφφερ. Αν και όχι πρωτότυπο (ο ίδιος μας πληροφορεί ότι το δανείστηκε από το κινέζικο θέατρο), παραμένει όμως τρομερά διασκεδαστικό, μόνιμη πηγή παρεξηγήσεων και κωμικότητας. Το μεγαλύτερο μέρος του έργου διαδραματίζεται στο σκοτάδι. Φυσικά για τους ηθοποιούς. Αντίθετα, η φωτισμένη σκηνή, επιτρέπει στο θεατή να παρακολουθεί όλα που υποτίθεται ότι γίνονται στο σκοτάδι.

Info
Σάββατο 13- Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Σκάλα 18.30
Κυριάκου Μάτση 15 Λάρνακα
Πληροφορίες 24652800, 99490102
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy / ACS Courier

«Ο Θάνατος του Μπάχ» στο Μασκαρίνι

Λευκωσία, παλιά πόλη, ένα περίπου χρόνο μετά την κρίση. Ο Φίλιππος Ιορδάνου, 45 ετών, γέννημα-θρέμμα Τακτακαλά, πρώην διαφημιστής και νυν ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών “Happydeathday” βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο της κοινωνίας. Σύσσωμο το “ένορκο σώμα” των φεισμπουκάδων τον κατηγορεί ότι σκότωσε τον Μπαχ.
Αδυνατώντας να διαχειριστεί την οργή του πλήθους, κλείνεται στο γραφείο του παρέα με το πτώμα της Φώφης. Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος και μαζί ολόκληρη η κοινωνία απαιτούν τη παραδειγματική του τιμωρία.

Ποιος είναι όμως ο Μπάχ; Πώς και γιατί πέθανε; Και γιατί ο θάνατος του έγινε βάιραλ; Ποιος είναι ο Φίλιππος Ιορδάνου; Πόσο πίσω πάει η σχέση του με τον Μπαχ; Και γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο;

Το θέατρο ΑντίΛογος παρουσιάζει το πρωτότυπο θεατρικό έργο της Ελένης Ξένου «Ο θάνατος του Μπαχ» σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Αντωνίου, στη σκηνή του θεάτρου Μασκαρίνι στα Λατσιά.

Info
Πρεμιέρα Σάββατο 13 – Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Μασκαρίνι, 19.00
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 5, Λατσιά
Kρατήσεις 99251331

«Λάμπρος» στο Ριάλτο

Το Θέατρο Ριάλτο ανοίγει και πάλι την αυλαία του με την παράσταση Λάμπρος της Μυρτούς Παπαχριστοφόρου, Η παράσταση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος FlashArt του Θεάτρου Ριάλτο, θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία θεατών και ταυτόχρονη μετάδοση σε Live Streaming.

Το έργο καταπιάνεται με ζητήματα όπως αυτό της ανθρώπινης άγνοιας, του εγκλεισμού, της απομόνωσης, της ευθραυστότητας της ανθρώπινης ύπαρξης, της απουσία ελευθερίας επιλογών μέσα σε έναν κόσμο όπου επικρατούν περιοριστικές συνθήκες, τα τέρατα αλλά και την ομορφιά (την αλήθεια και το ψέμα) που μπορεί να δημιουργήσει ο άνθρωπος στην προσπάθειά του να γνωρίσει όλα αυτά που δεν μπορεί να γνωρίσει, την κατάχρηση και τη βία στην οποία μπορεί να οδηγηθεί η εξουσία όταν παρεκτραπεί.

Info
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 19.00
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια: € 7
Πληροφορίες / Εισιτήρια: www.rialto.com.cy  boxoffice@rialto.com.cy 

ΠΑΙΔΙ

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά» στο Μασκαρίνι

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά». Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, της μεγαλύτερες αξίες αυτής της ζωής. Η πίστη, η καλοσύνη, η αγάπη, η προσφορά και η τιμιότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος που φωτίζει τις ψυχές κάθε παιδιού αλλά και κάθε ενήλικα.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Info
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Θέατρο Μασκαρίνι, 10.30
Αρ. Μακαρίου 5 Λατσιά
Εισιτήρια €8
Κρατήσεις 99485083, 22270420