ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 αγαπημένα στέκια επιστρέφουν

WIZ TEAM

Μετά τις ανακοινώσεις για το άνοιγμα της εστίασης, αγαπημένα στέκια επαναλειτουργούν από τις 16 Μαρτίου και μόνο στους εξωτερικούς τους χώρους, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Παρόλο που τα πρωτόκολλα δεν δημοσιοποιήθηκαν ακόμη, εντούτοις αρκετά είναι τα εστιατόρια που έσπευσαν να ανακοινώσουν την επαναλειτουργία τους με το κοινό να έχει ήδη αρχίσει τις κρατήσεις.

Ανάμεσα σε άλλα και τα πιο κάτω:

2033

Σίγουρα έχεις πεθυμήσει να απολαύσεις ένα ωραίο ποτό σε παρεΐστικη διάθεση. Τα καλά νέα είναι πως, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, το 2033 σε περιμένει για after work drinks για να χαλαρώσεις πίνοντας ένα τέλειο κοκτέιλ. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 96214105.

Rokoko

Το στυλάτο ιταλικό εστιατόριο επιστρέφει για να μας χαρίσει τις αγαπημένες comfort γεύσεις του από πίτσες και ζυμαρικά και με ένα άγγιγμα από την βορειοαμερικάνικη κουζίνα. Ωραία cocktails στο μπαρ, φιλική εξυπηρέτηση και ψαγμένες μουσικές σάς περιμένουν από την Τρίτη. Κρατήσεις ανοίγουν το Σάββατο 13 Μαρτίου, ώρα 11.00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22254525.

Beer & Beer

Αν σας έχουν λείψει οι αυθεντικές γερμανικές γεύσεις, τότε κάντε κράτηση στο Beer & Beer στη Μακαρίου. Το αγαπημένο στέκι ανακοίνωσε την επιστροφή του δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις γεύσεις τους αλλά και τις μπίρες του. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 70001065.

Skinny Fox

Ένα από τα ομορφότερα bar restaurants της πόλης με άποψη στο design και ρετρό αισθητική επιστρέφει με περιορισμένο αριθμό ατόμων και λειτουργώντας με το σύστημα two slot. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 22256070.

Τσιπουράκι Μεζεδάκι

Με αέρα από τα παλιά, το αγαπημένο μεζεδοπωλείο με τις νόστιμες ελληνικές του γεύσεις επιστρέφει ξανά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Ο χώρος θα λειτουργεί από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 22.00 το βράδυ. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 99754417.

Tocayo

Επιστροφή και για το εστιατόριο της οδού Πρεβέζης, που έχουμε τόσο επιθυμήσει. Οι λατρεμένες γεύσεις της νοτιοανατολικής Ασίας αλλά και της Λατινικής Αμερικής επανέρχονται και μας υποδέχονται και αυτή τη φορά στο όμορφο patio του εστιατορίου. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 70088089.

Μαντάμ

Το γνωστό μπαράκι στην πλατεία Ηρώων που κατάφερε να αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα μπαράκια του wiz guide αλλά και που έχει καθιερωθεί στέκι για πολλούς, επιστρέφει με τα μοναδικά του κοκτέιλ δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά τα αγαπημένα μας ποτά με την παρέα μας. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 25364218.

Καφενείο Το Απόμερο

Ένα από τα πλέον αγαπημένα καφενεία της νέας εποχής, που βρίσκεται στα στενά σοκάκια της παλιάς Λευκωσίας, κοντά στην πύλη Αμμοχώστου, επιστρέφει επίσης από τις 16 Μαρτίου. Ραντεβού, λοιπόν, μετά τη δουλειά για κυπριακό καφεδάκι και γλυκό. Πληροφορίες στο 99358919.

Σπριτσέρια Ερμού

Το αγαπημένο all day μπαράκι της Λάρνακας στη στοά Κίζη, θα επαναλειτουργήσει κανονικά, καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μενού των φαγητών μικρό αλλά ιδιαίτερο. Εδώ θα έρθεις να απολαύσεις καφέ, ποτό και γλυκό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πληροφορίες στο 996648667.