ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 αξιόλογες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και θερινό cinema η νέα εβδομάδα έκανε δυναμική είσοδο!

Άννα Βίσση στο Αμφιθέτρο Μακαρίου και στο Παττίχειο Λάρνακας

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!
Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Info
Tρίτη 30 Αυγούστου 2022
Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00
28ης Οκτωβρίου
Ακρόπολη, Λευκωσία

Tετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15

Εισιτήρια €30/€35
Προπώληση Tickethour.com

Κωστής Μαραβέγιας στην Πάφο

O Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει για να μας θυμίσει τι σημαίνει αληθινή συναυλία. Ενέργεια, μουσικότητα, ευρηματικότητα και αυτοσχεδιασμός. Χορός, συγκίνηση και τραγούδι. Επιτέλους μια αγκαλιά, όλοι μαζί, γιορτάζουμε την επιστροφή στις συναυλίες, γιορτάζουμε το καλοκαίρι της ζωής.

Ο Κωστής, έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Ιακώβειο Γυμναστήριο, με ένα ανανεωμένο και δυνατό show, όπως παλιά, χωρίς περιορισμούς, για να μας ταξιδέψει στη μαγεία των συναυλιών που τόσο μας έλειψαν!

Info
Tετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Ιακώβειο Γυμναστήριο, 21.00
Πάφος
Προπώληση εισιτηρίων tickethour.com
Καταστήματα ΑCS

Διονύσης Σαββόπουλος στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ

Δεν θα μπορούσε ο μεγάλος μας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος να μην έστηνε μια ειδική παράσταση για τα «100 Χρόνια της Μικράς Ασίας» που συμπληρώνονται φέτος.

Μια παράσταση με τραγούδια δικά του, τραγούδια από οπερέτες αλλά και τραγούδια άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών τα οποία ο ίδιος ονομάζει «Σμυρνέικα, πολίτικα, τραγούδια ανατολίτικα και Σαββοπουλικά». Τραγούδια που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα μας χαρίσουν στιγμές βγαλμένες μέσα από τον πολιτισμό και την μεγάλη πολιτιστική αξία της Σμύρνης.
Οι μεγάλες αυτές συναυλίες έχουν ακόμη ένα ξεχωριστό σκοπό. Να ενισχύσουν την προσπάθεια των δύο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δημιούργησε ο αείμνηστος γιατρός Αμερίκος Αργυρίου, το «Ίδρυμα «Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου» και το «Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου».

Info
Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ', 21.00
28ης Οκτωβρίου
Ακρόπολη, Λευκωσία
Εισιτήρια €25
Προπώληση tickethour.com.cy, ACS couriers

Νίκος Μαρκόπουλος και Στέλιος Ρόκκος στο Septemberfest 2022

Η in2bet παρουσιάζει το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου που διοργανώνει η εταιρεία Display Art Plc για εντέκατη συνεχή χρονιά, από την 1η μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022, το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Αγλαντζιάς και της Σχολικής Εφορείας Αγλαντζιάς.

Το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival είναι το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Κύπρο, άρχισε το 2011 και είναι αυτό που έμαθε ο κόσμος και το εμπιστεύεται. Η φιλοσοφία, το περιεχόμενο, το στήσιμο του και ο χώρος που πλέον διεξάγεται, δηλαδή το Πάρκο Ακαδημίας, θεωρούνται τα τέσσερα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του και μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι είναι παρόμοιο με άλλα γνωστά Φεστιβάλ Μπύρας που διοργανώνονται στην Ευρώπη.

Info
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου Νίκος Μακρόπουλος στις 19.00
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου Στέλιος Ρόκκος στις 19.00
Πάρκο Ακαδημίας, 19.00
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €10
Προπώληση Soldoutticketbox

ΘΕΑΤΡΟ

Θεατρικό αναλόγιο «Διδώ/Ελίσσα» στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή

Το Φανταστικό θέατρο στήνει σκηνή στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή και παρουσιάζει ένα θεατρικό έργο γραμμένο από την Μαγδαλένα Ζήρα, σε μορφή σκηνοθετημένου αναλογίου.
Συνεχίζοντας την έρευνα πάνω στην (επαν)αφήγηση μύθων και ιστοριών από τον λογοτεχνικό κανόνα, παρουσιάζουμε ένα θεατρικό κείμενο με θέμα την Διδώ, ή αλλιώς «Ελίσσα», την θρυλική ιδρύτρια και βασίλισσα της Καρχηδόνας.
«Το Φοινικικό της όνομα ήταν Ελίσσα ή Ελισσάρ ή Ελιshat.
Κάποιοι λένε το όνομα «Διδώ» της δόθηκε από τους ντόπιους στην καινούργια της πατρίδα. Σημαίνει περιπλανώμενη. Ή απόδημη. Ή μετανάστρια. Ή προσφύγισσα.

Info
Δευτέρα 29- Τετάρτη 30 Αυγούστου 2022
Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, 21.00
Οδός Αμμοχώστου 55-59
Εισιτήρια €12
Κρατήσεις 22 496930

Φεστιβάλ Θεάτρου 2022 στα Λύμπια

Μετά από δύο χρόνια ανάπαυλας, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, το 16ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2022 είναι γεγονός. Το Φεστιβάλ, που διοργανώνει η θεατρική ομάδα «Παράβαση» Λυμπιών, θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητάς μας, από τις 24 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2022. Το Φεστιβάλ, μοναδικό στο είδος του, χρόνο με τον χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους θεατές δίνοντας την ευκαιρία σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Κύπρο και την Ελλάδα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σε ένα όμορφο θεατρικό συναπάντημα.

Τετάρτη 31/08
Θεατρική Ομάδα Ομόνοιας Άσσιας
«Ο κουτσομπόλης» του Δημήτρη Ψαθά
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Νικολαΐδης

Πέμπτη 01/09
Θεατρική Ομάδα «Παρωδία»
«Τρισβούννι Λαβ Στόρις» του Δωρόθεου Δωροθέου
Σκηνοθεσία: Δωρόθεος Δωροθέου

Info
Τετάρτη 31 Αυγούστου- Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2022
Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών, 20.30
Λύμπια Επαρχία Λευκωσίας
Κάρτα Εισόδου για 5 παραστάσεις €10
Πληροφορίες: 99787090

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Παττίχειο Λάρνακας

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.
Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου.

Info
Πέμπτη 1- Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Ν. Γ. Δημητρίου Λάρνακα
Eισιτήρια €15
Κρατήσεις 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

ΘΕΡΙΝΟ CINEMA

Πολίτης τρίτης ηλικίας στο Θερινό Κωνστάντια

Ο Θεοχάρης, ένας ηλικιωμένος και μοναχικός άντρας, καταφεύγει κάθε βράδυ στο νοσοκομείο για να περάσει τη νύχτα πάνω στους πάγκους και τις καρέκλες των εξωτερικών ιατρείων. Κάθε πρωί επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μοναδική του συντροφιά είναι η γάτα του και οι αναμνήσεις του.

2020,84’

Πρωταγωνιστούν Αντώνης Κατσαρής,Μαρίνα Αργυρίδου,Λένια Σιρόκου
Σκηνοθεσία Αντώνης Κατσαρής

Ιnfo
Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy 

Βαγόνι Αριθμός 6 στο θερινό Κωνστάντια

Σε ερωτική απογοήτευση, μια Φινλανδή που σπουδάζει αρχαιολογία στη Μόσχα ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι με το τρένο προς το Μούρμανσκ και τα περίφημα πετρογλυφικά του, αναγκασμένη να μοιραστεί το κουπέ της με έναν μεθυσμένο μεταλλωρύχο.
2021
Σκηνοθεσία:Γιούχο Κουοσμάνεν
Παίζουν:Γιούλια Άουγκ, Σέιντι Χάαρλα, Γιούρι Μπορίσοφ

Ιnfo
Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2022
Θερινός Κινηματογράφος Κωνστάντια, 21.00
Σόλωνος Μιχαηλίδη 15
Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Πληροφορίες 22348203 - 22349085
Προπώληση www.tickethour.com.cy